گزارش برگزاری مراسم هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران

مراسم هفته پژوهش و فناوری در روز 27 آذر ماه سال 1396 در سالن اجتماعات دانشگاه با حضور رؤسا، کارکنان، اساتید، دانشجویان و همچنین با حضور جناب آقای مهندس محمد شارق (مسئول مرکز رشد گرمسار)، سرکار خانم مهندس فهیمه اندوز (مدیر عامل شرکت سیگنال ساعقه (ثبت کننده پنج اختراع)) و جناب آقای مهندس رسول قندالی (مدیر عامل شرکت دانش بنیان (ثبت کننده یک اختراع)) بعنوان میهمانان ویژه این مراسم، برگزار گردید.

ابتدا مراسم با آیاتی از قرآن مجید و سرود جمهوری اسلامی آغاز گردید. در این مراسم دکتر نیما فرجیان (معاونت پژوهشی و فناوری) ضمن خیر مقدم به پژوهشگران به بیان مطالبی پیرامون این هفته پرداختند، سپس دکتر علی محمد احمدوند (ریاست دانشگاه) سخنرانی نمودند و همچنین با توجه به افتتاح مرکز رشد دانشگاه ایوان کی جناب آقای شارق در مورد تسهیلات پارک علم و فناوری استان سمنان و مراکز رشد به پژوهشگران توضیحاتی ارائه نمودند و در ادامه  دو تن از کارآفرینان برتر استان سمنان سرکار خانم مهندس فهیمه اندوز و جناب آقای مهندس رسول قندالی تجربیات خود را در خصوص راه اندازی شرکت دانش بنیان و تجاری سازی ایده های خود بیان نمودند. در ادامه مراسم معاونت پژوهش و فناوری گزارش فعالیت‌هایی که در یک سال گذشته در این معاونت ارائه گردیده بود را بیان نمودند. در پایان مراسم از پژوهشگران برتر دانشگاه در حوزه  اساتید و دانشجویی تقدیر به عمل آمد.

به منظور مشاهده گزارش تصویری این مراسم بر روی لینک زیر کلیک نمایید:

نوشته شده توسط کارشناس پژوهش در تاریخ ۱۳۹۶/۰۹/۲۸