اولین دوره مسابقات تخصصی شاراکس با موضوع سازه برج لیوانی

در تاریخ 18اردیبهشت سال 97 اولین دوره مسابقات تخصصی شاراکس با موضوع سازه برج لیوانی به همت انجمن معماری و شهرسازی دانشگاه ایوان‌کی و معاونت پژوهش و فناوری در محل پردیس دانشگاه برگزار شد .

در ساعت 9 صبح، شرکت کنندگان مسابقه در قالب ده گروه و با حداکثر نفرات 5 نفر، ازرشته های مختلف دانشگاه  در محل مذکور برای برگزاری مسابقه حضور به عمل آوردند .

قبل از شروع رسمی زمان مسابقه، 200 عدد لیوان و یک سطل خاک در اختیار هر گروه از دانشجویان قرار گرفت که لازمه کار هر تیم بود.

ساعت 10 صبح مسابقه هیجان انگیز برج لیوانی آغاز شدکه وجود دانشجویان بسیار به عنوان تماشاگر و تشویقشان حاکی از جذابیت این مسابقه بود.

و اما...

پس از40 دقیقه که زمان مقرر مسابقه بود، مسابقه به پایان رسید و توسط جمعی از اساتید معماری  و معاونت پژوهش و فناوری با فاکتورهای میزان خلاقیت به کار گرفته شده و ارتفاع و ... داوری شد.

و درپایان زمان داوری سه تیم منتخب ، به عنوان تیم های برنده اعلام شدند و جوایزی به تیم اول اهدا شد.

نوشته شده توسط کارشناس گروه معماری در تاریخ ۱۳۹۸/۰۵/۰۱