(اطلاعیه ثبت نام کاردانی پیوسته 1398 دانشگاه ایوان کی (هنرستان،فنی و حرفه ای؛کارودانش

ضمن تبریک به تمامی پذیرفته شدگان آزمون کاردانی پیوسته 1398 دانشگاه ایوان کی (بزرگترین دانشگاه غیرانتفاعی شرق تهران) به اطلاع می رساند:  این افراد می توانند با مراجعه حضوری به دانشگاه ایوان کی  از 98/06/23 لغایت 98/06/25  نسبت به ثبت نام  اقدام کنند. حضور شخص پذیرفته شده به همراه مدارک زیر در روز ثبت نام الزامی است.

مهم:  در روزهای ثبت نام سرویس ایاب و ذهاب مهیاست. اتوبوس های دانشگاه از تهران  به سمت ایوان کی حرکت خواهند کرد.

ایستگاه 1: شهر ری- متروی شهر ری ساعت 8 صبح

ایستگاه2: ترمینال جنوب (ایستگاه ورامین)-50 متر بالاتر از ایستگاه مترو- پشت دیوار ترمینال خیابان شهید                   غفاری-زیر پل عابر پیاده ساعت 8 صبح

ایستگاه 3: ترمینال خاوران-روبروی شهرداری منطقه 15 زیر پل عابر پیاده

ایستگاه 4: تهرانپارس- فلکه دوم جلوی درب بانک اقتصاد نوین روبروی فروشگاه پارسیان به سمت تیرانداز                     ساعت 6:30 صبح

ایستگاه 5: پیروزی- میدان شهید کلاهدوز-جنب ایستگاه اتوبوس واحد ساعت 6:30

ایستگاه 6 : پاکدشت- بعد از دوربرگردان روبروی نمایشگاه اتوملک کردبچه ساعت 8:40

شماره تلفن مسئول سرویس ها: آقای مصطفی سعیدی 09123314234 (هماهنگی بابت ساعت دقبق حرکت)

مدارک لازم برای ثبت نام

1-اصل‌‌ مدرك ‌‌دیپلم ‌متوسطه‌‌نظام‌‌جدید یا گواهی‌ ‌موقت‌ ‌پایان ‌‌تحصیلات‌ متوسطه‌ نظام‌جدید (نظام 3-3-6)و یا نظام ترمی واحدی و یا سالی واحدی در یكی‌ از شاخه‌های‌ كاردانش‌ یا فنی‌ وحرفه‌ای ‌و یا گواهی موقت پایان تحصیلات متوسطه نظام آموزشی جدید و نظام صادره‌ ازمحل‌ تحصیل‌ مبنی‌ برگذراندن كلیه واحدهای درسی‌ حداكثر تا پایان‌ شهریورماه‌ 1398.

2- اصل‌ مدرك‌ دیپلم‌ یاگواهی‌ موقت‌ پایان‌ تحصیلات‌ نظام‌قدیم ‌(هنرستان) مبنی‌ برگذراندن‌ كلیه‌ دروس‌چهارساله.

3-اصل مدرك تحصیلی دیپلم یا گواهی پایان تحصیلات شاخه نظری نظام جدید(نظام 3-3-6) و یا نظام ترمی واحدی و یا سالی واحدی مبنی بر گذراندن كلیه واحدهایدوره مربوط.

تبصرهپذیرفته‌شدگان دارای دیپلم شاخه نظری نظام ترمی واحدی و یا سالی واحدیباید علاوه بر ارائه گواهی دیپلم، گواهی اخذ مدرك پیش‌دانشگاهی نیز ارائه نمایند.

4-اصل‌ شناسنامه‌ و دو برگ‌ فتوكپی‌ از تمام‌ صفحات‌ آن.‌

5-شش قطعه‌ عكس‌ 4?3 تمام‌ رخ‌ تهیه‌ شده‌ در سال ‌جاری‌.

6-ارائه رسید درخواست تاییدیه تحصیلی دیپلم به موسسه محل قبولی (درخواستتاییدیه تحصیلی از دفتر پیشخوان دولت واقع در دانشگاه ایوان کی (محل ثبت نام) انجام شود ).

7-داوطلبان‌ مرد لازم‌ است‌ مدركی‌ را كه‌ وضعیت‌ نظام‌ وظیفه‌ آنان‌ رابا توجه‌ به‌ بند مقررات وظیفه عمومی مندرج‌ در صفحات (3 و 4) دفترچه‌ راهنمای‌آزمون‌ دوره‌های‌ كاردانی‌ نظام‌جدید (دانشگاه فنی ‌و حرفه‌ای‌ و مؤسسات آموزشعالی غیرانتفاعی) سال‌ 1398مشخص‌ كند، ارائه‌ نمایند.

رشته های این مقطع:

الكترونیك
  الكتروتكنیك
  كامپیوتر گرایش
 نرم افزار
  نقشه كشی  صنعتی
  عمران
  معماری
  حسابداری
  امور اداری

شرایط و تخفیفات ویژه:

1-دانشجویان در هر ترم از مزایای وام شهریه در چارچوب سهم تخصیصی از صندوق رفاه دانشجویان برخوردارخواهند شد.

2-کلیه  دانشجویان در طول تحصیل تحت پوشش بیمه حوادث قرار خواهند گرفت.

3- دانشجویان رتبه اول تا سوم هر رشته ازتخفیف شهریه برخوردار می گردند.

4- به تمامی افراد شاغل در نیروهای مسلح و فرزندان ایشان تا سقف 20 درصد تخفیف شهریه تعلق می گیرد.

5-به افراد شاغل در وزارت ورزش وجوانان و فرزندان آنان که در رشته های تربیت بدنی این دانشگاه مشغول به تحصیل میشوند تا سقف 15 درصد تخفیف شهریه تعلق می گیرد.

6- دانشجویان با نسبت فامیلی درجه یک(برادری،خواهری،همسری،فرزندی) مادامی که به طور همزمان در این دانشگاه به تحصیل مشغول باشند، به هر کدام تا سقف 25 درصد تخفیف شهریه تعلق خواهد گرفت.

7- دانشجویانی که در دو مقطع متوالی در این دانشگاه تحصیل نمایند از 10 درصد تخفیف شهریه برخوردار می گردند.

8- دانشجویان هر روز از وعده غذایی گرم(ناهار) در سالن غذاخوری مجهز بهره مند می گردند.

9- با هماهنگی که با پایانه شهر ایوان کی صورت گرفته ،سرویس ایاب و ذهاب از عمده میادین اصلی تهران و شهرهای مسیر برقرار می باشد.

10- دانشجویان از کتابخانه دیجیتال،کارت سلامت،سایت های مجهز رایانه ای و سیستم اطلاعات آموزشی مبتنی بر وب، بهره مند می گردند.

11- دانشجویان از اینترنت رایگان و دسترسی به منابع و پایگاه های اطلاعات علمی معتبر دنیا بهره مند می گردند.

جهت کسب اطلاعات بیش تر و آشنایی با امکانات دانشگاه به آدرس زیر بروید.

www.eyc.ac.ir/intro.html

لینک اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور

شرایط دانشگاه:

1.  دانشگاه ایوان کی در نزدیكترین فاصله با شهر تهران (50 كیلومتری سه راه افسریه ) قرار دارد و در ارزیابی  اخیرصورت گرفته توسط وزارت علوم در سطح یک قرار گرفته و به عنوان یکی ازهفت دانشگاه برترغیر انتفاعی کشور محسوب می شود.

2.  دانشگاه ایوان کی با بیش از 15سال سابقه آموزشی، دارای 94رشته در مقاطع مختلف تحصیلی و حدود 4500دانشجو و بیش از پانزده هزار فارغ التحصیل می باشد.

3.  با برنامه ریزی صورت گرفته با همکاری اساتید برجسته و بنام، کلیه کلاس ها فقط در
دو روز برگزار می شود.

4.  سرویس ایاب و ذهاب همه روزه از اکثر نقاط تهران و شهرهای اطراف (پاكدشت، شهر ری و كرج) مهیا است.

5.  آدرس: سه راه افسریه - اتوبان امام رضا (ع)- بعد از پاکدشت- شهر ایوان کی- بلوار آیت الله طالقانی- خیابان دانشگاه- دانشگاه ایوان کی

6.  تلفن تماس ضروری (8 صبح الی 2 بعد از ظهر)    31432-023

نوشته شده توسط معاونت آموزش در تاریخ ۱۳۹۸/۰۶/۲۱