(پذیرش بدون کنکور دانشگاه ایوان کی (کاردانی و کارشناسی

دانشگاه ایوان کی (بزرگترین دانشگاه غیرانتفاعی شرق تهران) به عنوان یکی از هفت دانشگاه برتر غیرانتفاعی کشور در مقاطع کارشناسی پیوسته، کارشناسی ناپیوسته و کاردانی پیوسته و در 44 رشته تحصیلی " بدون کنکور" دانشجو می پذیرد. متقاضیان می توانند تا حدأکثر 98/10/30 با مراجعه حضوری به دانشگاه ایوان کی نسبت به ثبت نام اقدام نمایند. آن دسته از دانشجویانی که در نیمسال اول 99-98جای دیگری دانشجو بوده اند و در نیمسال دوم با انصراف از دانشگاه قبلی در دانشگاه ایوان کی پذیرفته شوند، دروس گذرانده شده قبلی ایشان قابل تطبیق خواهد بود.

مدارک لازم برای ثبت نام

کارشناسی پیوسته
        1: اصل یا گواهی پایان تحصیلات دوره  متوسطه

کارشناسی نا پیوسته
        1: اصل یا گواهی پایان تحصیلات دوره  کاردانی

کاردانی پیوسته
        1: اصل یا گواهی پایان تحصیلات دوره  متوسطه

شرایط و تخفیفات ویژه:

1-دانشجویان در هر ترم (سنوات مجاز) از مزایای وام شهریه در چارچوب سهم تخصیصی از صندوق رفاه دانشجویان برخوردارخواهند شد.

2-کلیه  دانشجویان در طول تحصیل تحت پوشش بیمه حوادث قرار خواهند گرفت.

3- دانشجویان رتبه اول تا سوم هر رشته ازتخفیف شهریه برخوردار می گردند.

4- به تمامی افراد شاغل در نیروهای مسلح و فرزندان ایشان تا سقف 20 درصد تخفیف شهریه تعلق می گیرد.

5-به افراد شاغل در وزارت ورزش وجوانان و فرزندان آنان که در رشته های تربیت بدنی این دانشگاه مشغول به تحصیل میشوند تا سقف 15 درصد تخفیف شهریه تعلق می گیرد.

6- دانشجویان با نسبت فامیلی درجه یک(برادری،خواهری،همسری،فرزندی) مادامی که به طور همزمان در این دانشگاه به تحصیل مشغول باشند، به هر کدام تا سقف 25 درصد تخفیف شهریه تعلق خواهد گرفت.

7- دانشجویانی که در دو مقطع متوالی در این دانشگاه تحصیل نمایند از 10 درصد تخفیف شهریه برخوردار می گردند.

8-به کارکنان آموزش و پرورش و فرزندان آن ها 15 درصد تخفیف شهریه در هر ترم تعلق می گیرد.

9- به مدال آوران مسابقات ورزشی تا سقف 20 درصد در هر ترم تخفیف شهریه تعلق می گیرد. (المپیک 20، جهانی 15،آسایی 10 و ملی 5 درصد)

10- دانشجویان هر روز از وعده غذایی گرم(ناهار) در سالن غذاخوری مجهز بهره مند می گردند.

11- با هماهنگی که با پایانه شهر ایوان کی صورت گرفته ،سرویس ایاب و ذهاب از عمده میادین اصلی تهران و شهرهای مسیر برقرار می باشد.

12- دانشجویان از کتابخانه دیجیتال،کارت سلامت،سایت های مجهز رایانه ای و سیستم اطلاعات آموزشی مبتنی بر وب، بهره مند می گردند.

13- دانشجویان از اینترنت رایگان و دسترسی به منابع و پایگاه های اطلاعات علمی معتبر دنیا بهره مند می گردند.

جهت کسب اطلاعات بیش تر و آشنایی با امکانات دانشگاه به آدرس زیر بروید.

www.eyc.ac.ir/intro.html

نقشه كشی معماری - معماری
  حسابداری بازرگانی
  امور اداری

2.  دانشگاه ایوان کی در نزدیكترین فاصله با شهر تهران (50 كیلومتری سه راه افسریه ) قرار دارد و در ارزیابی  اخیرصورت گرفته توسط وزارت علوم در سطح یک قرار گرفته و به عنوان یکی ازهفت دانشگاه برترغیر انتفاعی کشور محسوب می شود.

3.  دانشگاه ایوان کی با بیش از 15 سال سابقه آموزشی در حال حاضر دارای 95 رشته در مقاطع مختلف تحصیلی، حدود  4500 دانشجو و بیش از سیزده هزار فارغ التحصیل می باشد. این دانشگاه با توجه به نیاز کشور از سال 1390 فعالیت خود را در زمینه گسترش تحصیلات تکمیلی آغاز کرد وهم اکنون با 3 رشته دکتری تخصصی (Ph.D) و 25 رشته کارشناسی ارشد به مسیر خود ادامه می دهد.

4.  با برنامه ریزی صورت گرفته با همکاری اساتید برجسته و بنام، کلیه کلاس ها فقط در
دو روز برگزار می شود.

5.  سرویس ایاب و ذهاب همه روزه از اکثر نقاط تهران و شهرهای اطراف (پاكدشت، شهر ری و كرج) مهیا است.

6.  آدرس: سه راه افسریه - اتوبان امام رضا (ع)- بعد از پاکدشت- شهر ایوان کی- بلوار آیت الله طالقانی- خیابان دانشگاه- دانشگاه ایوان کی

7.  دانشجویان و خانواده های محترم برای رفت و آمد می توانند از سرویس های دانشگاه استفاده کنند. ایستگاه ها در سایت اصلی دانشگاه مشخص شده است.

8.  تلفن تماس ضروری (8 صبح الی 2 بعد از ظهر)  31432-023

نوشته شده توسط معاونت آموزش در تاریخ ۱۳۹۸/۱۰/۰۳