آغاز ثبت نام بدون آزمون در دانشگاه ایوان کی

آغاز ثبت نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون و صرفا براساس سوابق تحصیلی دانشجو در دانشگاه ایوان کی

🔸 ثبت نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی در مقطع کارشناسی پیوسته مهرماه 99 آغاز شد.
🔸داوطلبان می توانند از روز یکشنبه، 5 مرداد 1399 ماه با مراجعه به سامانه سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org  ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی،  نسبت به تهیه کارت اعتباری، ثبت نام و انتخاب رشته  اقدام کنند.
🔶به منظور صرفه جویی در وقت، مشخصات رشته های دانشگاه ایوان کی در این مرحله به همراه کد هر رشته محل در ادامه به پیوست آورده شده است.
دفتر تهران به آدرس: خیابان پیروزی -تقاطع اتوبان امام علی(ع) - متروی ابن سینا کوچه مسلسل - پلاک 964 (ساختمان اتو گالری یکه شناس) -طبقه دوم
🔶برای دریافت مشاوره رایگان و کسب اطلاعات بیشتر به شماره 09368408283 تماس حاصل فرمائید.

نوشته شده توسط ثبت نام در تاریخ ۱۳۹۹/۰۵/۰۹