اطلاعیه مهم ثبت نام از پذیرفته شدگان کارشناسی ناپیوسته 1393

ضمن عرض تبریک به اطلاع میرساند، تمامی عزیزان پذیرفته شده در مقطع کارشناسی ناپیوسته می توانند از روز سه شنبه 1393/07/01 الی چهارشنبه 1393/07/02 جهت ثبت نام به صورت حضوری به موسسه مراجعه کنند.عزیزان دقت کنند موقع ثبت نام وجود مدارک زیر الزامی است.چنانچه تعدادی ازمدارک زیرموجود نباشد با اخذ تعهد مبنی برتحویل مدارک ناقص حداکثر تا 20 مهرماه به آموزش، ازایشان ثبت نام خواهدشد.

مدارك‌ لازم‌ برای‌ ثبت‌ نام‌ از پذیرفته‌شدگان:
1. اصل‌‌ مدرك ‌‌کاردانی  یا گواهی‌ ‌موقت‌ ‌پایان ‌‌تحصیلات‌(نامه فارغ التحصیلی معتبر ازدانشگاه قبلی) (3 سری کپی)
2. اصل‌ شناسنامه‌ و3 برگ‌ فتوكپی‌ از تمام‌ صفحات‌ آن.‌
3. 6 قطعه‌ عكس‌ 4*3 تمام‌ رخ‌ تهیه‌ شده‌ درسال‌جاری‌.

تبصره: دانشجویان پسر که سربازی نرفته اند برای استفاده ازمعافیت تحصیلی  بایستی 12 قطعه عکس به همراه داشته باشند.
5. داوطلبان‌ پسر لازم‌ است‌ مدركی‌ را كه‌ وضعیت‌ نظام‌ وظیفه‌ آنان‌ رامشخص کند همراه داشته باشند.(نامه لغو معافیت تحصیلی ازدانشگاه کاردانی)

تبصره: افرادی که کارت پایان خدمت یاکارت معافیت دارند اصل وکپی آن رابه همراه داشته باشند.

پیروتماس تلفنی برخی ازخانواده های محترم وطرح پرسش هایی پیرامون محل قبولی، موارذیل جهت اطلاع عزیزان اعلام میگردد.

*آدرس: سه راه افسریه، کیلومتر50جاده تهران به سمنان، شهرایوانکی( تهران-پاکدشت-شریف آباد-ایوانکی)
*با برنامه ریزی صورت گرفته ،کلاس های تمامی رشته ها فقط در 2 روز برگزارمیگردد.
*ازاکثرنقاط تهران وکرج سرویس ایاب وذهاب وجوددارد.(روزانه 40 دستگاه اتوبوس)
*شهریه دریافتی ازدانشجویان مطابق شهریه مصوب شورای گسترش آموزش عالی در دفترچه انتخاب رشته آزمون سراسری1393 میباشد.
*دادن وعده ناهاربا دریافت ژتون غذایی به دانشجویان عزیزدر زمان تحصیل و...
تلفن های ضروری:

با تجدید احترام
اقبالی
مدیرکل آموزش وتحصیلات تکمیلی.

نوشته شده توسط معاونت آموزش در تاریخ ۱۳۹۳/۰۶/۳۱