جشنواره تجاری­ سازی فناوری­ های پیشرفته

به حول و قوه ?الهی "جشنواره تجاری? سازی فناوری? های پیشرفته" با ایجاد ارتباط چند سویه بین ارکان فرآیند تجاری سازی (مخترعین، تولیدکنندگان، سرمایه گذاران، متخصصان، شرکت?های دانش بنیان)، سعی در ایجاد شبکه ه?ای مستحکم داشته و هدف آن از یک سو شناسایی دستاوردهای بخش علمی و پژوهشی و معرفی آن?ها به سرمایه گذاران بخش خصوصی و همچنین بخش صنعتی و خدماتی کشور به منظور پاسخگویی به نیازهای این بخش و از سوی دیگر جذب نیازهای تکنولوژیکی سازمان?ها و صنایع و ارائه آن?ها به صاحبان فکر و اندیشه به منظور جهت? دهی ایده ها، طرح ها و اختراعات تولیدی در راستای نیازهای بخش صنعتی و خدماتی کشور و ایجاد ثروت می? باشد.

این جشنواره توسط دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته در تاریخ 22 مهر سال جاری برگزار خواهد شد. طرح ?های ارسال شده به دبیرخانه جشنواره پس از بررسی توسط هیأت داوران در نمایشگاه جانبی جشنواره به صورت پوستر ارائه خواهد شد.

همزمان با جشنواره فوق، سمینار تخصصی "آشنایی با روش های نوین کارآفرینی و جذب سرمایه? گذار" توسط آقای دکتر محمدرضا امینی، مدرس دوره? های مدیریت، کارآفرینی، اصول و فنون مذاکره و روش? های جذب سرمایه? گذار در کشورهای انگلیس، کانادا و امارات متحده عربی در مرکز همایش های بین المللی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته برگزار خواهد شد.

نوشته شده توسط مدیر پژوهش در تاریخ ۱۳۹۴/۰۶/۲۲