معاونت آموزشي و تحصيلات تکميلي تحصيلات تکميلي اخبار مهم

اطلاعيه مهم مربوط به مصاحبه دکتري روز چهارشنبه 5 تير 98

با سلام

به اطلاع آن دسته از داوطلبان محترمي که در مرحله مصاحبه آزمون دکتري تخصصي (Ph.D) دانشگاه ايوان کي رشته هاي "آينده پژوهي" و "مهندسي صنايع-سيستم هاي کلان" پذيرفته شده اند و تا کنون مدارک لازم را به سامانه ايميل دانشگاه ارسال داشته اند، مي رساند: روز مصاحبه ايشان چهارشنبه 98/04/05 مي باشد. مشخصات اين افراد در ادامه آمده است.

نکات مهم :
1. حضور فرد پذيرفته شده حداقل 30 دقيقه قبل از زمان تخصيص داده شده در سالن انتظار (جنب مکان مصاحبه) الزامي است. زمان و مکان مصاحبه برای هر فرد در فایل های پیوست قابل مشاهده است.
2. تمامي افراد بايستي اصل مدارک ارسالي به همراه يک نسخه کپي از مدارک شان را در روز مصاحبه به همراه داشته باشند.
3. تحت هيچ شرايطي از فردي که قبلا مدارک لازم را از طريق ايميل ارسال نکرده باشد و مشخصات وي ثبت نشده باشد، مصاحبه به عمل نخواهد آمد حتي اگر در روز مصاحبه تمامي مدارک را به همراه داشته باشد.
4. براي آشنايي بيش تر با دانشگاه ايوان کي
"اينجا" کليک کنيد.
5. براي کسب اطلاعات بيش تر مي توانيد به کانال هاي تلگرامي زير مراجه نمائيد.
     کانال تلگرامي دانشگاه ايوان کي    @eyc_uni     کانال تلگرامي "مديريت تحصيلات تکميلي دانشگاه ايوان کي"         @eycmaster

فایل های پیوست
مهندسی صنایع-سیستم های کلان