دسترسی به پایگاههای مختلف اطلاعاتی برای دانلود مقالات خارجی در دانشگاه ایوانکی فراهم شد

با تلاش معاونت پژوهشی وفناوری، دسترسی به پایگاههای:

IEEE - ASME - ASCE - AIAA - IOP - ASP - ACS - ACMScienceDirect -Wiely - Springer - JSTOR - Taylor&FrancisNature publishingRoyal Society of chemistry - Cambridge journalsIngentaConnect - EBSCOhost - American mathematical societymerald Insight - Optic Infobase Proquest - Sage publishing-Wolters Kluwer - cientific.Net- AmericanGeophysical Union - Thieme - Informa Healthcare-American Concrete Institute - Psychological AssociationKarger - ASM International - International Society for Horticultural Scienceفراهم شد .

دسترسی به این پایگاهها با تلاش معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه برای تامین منابع علمی مورد نیاز، پیرو عقد قرار داد با "شركت دانش پژوهان جوان " فراهم شده است.

عموم كاربران دانشگاه ایوانکی اعم از" دانشجویان مقاطع مختلف، اعضای محترم هیئت علمی وكاركنان گرامی "می توانند از امكانات سایت مذكور ( دانلود مقاله )به تعداد مورد نیاز بهره برداری نمایند.

روش دسترسی :

- اتصال به آدرس اینترنتی:

نوشته شده توسط معاونت پژوهش و فناوری در تاریخ ۱۳۹۳/۰۵/۲۶