مصاحبه دکتری 1400-اطلاعیه شماره2

اعلام جزئیات مصاحبه  آزمون دکتری 1400 دانشگاه ایوان کی

ضمن عرض سلام و تبریک به پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) سال 1400 دانشگاه ایوان کی به اطلاع می رساند، ثبت نام جهت شرکت در مصاحبه شامل دومرحله می باشد و انجام هر دو مرحله الزامی است .با توجه به دستور العمل وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و شرایط موجود، فرایند مصاحبه به صورت مجازی انجام می شود.

مرحله اول: ارسال مدارک به سامانه ثبت نام
نکته مهم 1:  تمامی پذیرفته شدگان محترم می بایست از طریق لینک زیر وارد سامانه ثبت نام الکترونیکی شوند و با حوصله و دقت کامل، اطلاعات را وارد کنند و مستندات خواسته شده را در قسمت مربوطه بارگذاری نمایند. آخرین فرصت ثبت مشخصات در سامانه، 27 خرداد 1400 می باشد.

"لینک ورود به سامانه ثبت نام و ارسال مدارک به صورت الکترونیکی"

1-  تصویر صفحه اول و توضیحات شناسنامه
2-  تصویر کارت ملی
3-  تصویر مدرک تحصیلی کارشناسی دارای معدل
4-  تصویر مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد دارای معدل، تاریخ  فراغت از تحصیل مختص دانشآموختگان
5-  تصویر کارنامه آزمون نیمه متمرکز دکتری سال 1400 و همچنین کارنامه انتخاب رشته
6-  تصویر حکم کارگزینی برای داوطلبان حائز شرایط سهمیه مربیان رسمی- قطعی و یا رسمی- آزمایشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
7-  تصویر گواهی پرداخت الکترونیکی هزینه ثبت نام به مبلغ 1500000 ریال (صد و پنجاه هزار تومان) به شماره کارت بانک ملی به نام دانشگاه ایوان کی  6037997599191302
8-  تصویر صفحه اول مقالات علمی- پژوهشی
9-  تصویر صفحه اول کتاب های چاپ شده
10-  تصویر گواهینامه جشنواره های علمی، پژوهشی، کنفرانس و...
11-  تصویر گواهینامه ثبت اختراع
12-  تصویر مدرک زبان انگلیسی

نکته مهم 2:  پذیرفته شدگان محترم برای ورود به سامانه ثبت نام الکترونیکی نیازمند ورود به "حساب گوگل" می باشید. معمولا 90 درصد شما روی گوشی و یا لپ تاپ خود حساب گوگل از قبل دارید. در غیراینصورت با ورود آدرس یک ایمیل و رمز عبور سریعا می توانید روی گوشی و یا لپ تاپ خود یک حساب  گوگل جدید بسازید.
مرحله دوم  : شرکت در جلسه مصاحبه علمی به صورت مجازی
1-مصاحبه علمی در دانشگاه ایوان کی به صورت غیر حضوری و از طریق نرم افزار ادوبی كانكت (adobe connect)  و بر اساس زمان‌بندی دانشگاه انجام می‌شود كه زمان بندی مذكور در اطلاعیه بعدی از طریق وب‌ سایت و كانال دانشگاه در پیام رسان تلگرام اطلاع رسانی خواهد شد. بدین منظور داوطلبان نیازمند به نصب این نرم افزار به شرح زیر هستند:

برای نصب نرم افزاهای مورد نیاز، اینجا کلیک کنید.

جدول1 . روز های مصاحبه
نام رشته
زمان مصاحبه
مهندسی صنایع
هفته اول تیر 1400
مدیریت ورزشی
آینده پژوهی

2-لینک ورود به نرم افزار ادوبی كانكت متعاقباً توسط مدیر تحصیلات تکمیلی از طریق گروه تلگرامی  قبل از زمان مصاحبه در اختیار داوطلبان قرار خواهد گرفت. داوطلبان گرامی نیازی به كاربری و رمز عبور برای ورود به نرم افزار نداشته و بعد از تایید مدیر تحصیلات تکمیلی و در زمان مشخص شده توسط ایشان و به صورت میهمان (guest)  وارد جلسه مصاحبه می شوند. برای این منظور داوطلبان موظف هستند بر اساس برنامه زمان بندی نفر به نفر روز مصاحبه (كه در اطلاعیه  بعدی اعلام خواهد شد) در گروه تلگرامی بر خط بوده و منتظر اجازه مدیر گروه آموزشی برای ورود به جلسه مصاحبه شوند فایل راهنمای ورود به جلسه مجازی در پیوست همین اطلاعیه آمده است.
4-به منظور احراز هویت، داوطلبان موظف هستند دوربین (وب کم) خود را در طول زمان مصاحبه روشن نگه دارند. بنابراین داوطلبان گرامی ضمن كنترل تجهیزات ارتباطی خود از قبیل میكروفون و دوربین، در خصوص مکان حضور مصاحبه نیز توجه لازم را مبذول كرده و در محیطی مناسب در جلسه مصاحبه حضور پیدا کنند. رعایت پوشش اسلامی برای برادران و خواهران الزامی است.
5- لطفاً تا روز مصاحبه وب‌سایت و كانال روابط عمومی دانشگاه در پیام رسان تلگرام و اطلاعیه های مربوط را ملاحظه فرمایید
6- همراه داشتن فایل اصلی تمامی مدارک فوق در روز مصاحبه علمی ،الزامی است.تا درصورت نیاز به رویت کمیته مصاحبه کننده برسد.

آدرس دانشگاه :  تهران – سه راه افسریه - بعد از پاکدشت - شهر ایوان کی – بلوار آیت اله طالقانی- خیابان دانشگاه –
  دانشگاه ایوان کی

تلفن های تماس:  02331432 (از 8 صبح لغایت 14)
   02334521579 (مسئول ثبت نام) (از 8 صبح لغایت 17)