اطلاعیه مهم آموزش راجع به شروع ترم 14002و پاسخگویی کارشناسان

با سلام

ضمن عرض تبریک  فرا رسیدن دهه فجر انقلاب مقدس اسلامی و چهل و سومین بهار انقلاب به دانشجویان و اساتید محترم و در پی مصوبه شورای آموزش عالی استان، تصمیمات شورای آموزشی دانشگاه در خصوص آغاز نیمسال دوم سال تحصیلی 1401-1400 (ترم 14002) و همچنین نحوه پاسخگویی به شرح ذیل اعلام می گردد. لازم به ذکر است این تصمیمات تا اطلاع ثانوی (که هر گونه تغییر از طریق همین سایت اعلام خواهد شد)؛ معتبر است.

1-تمامی کلاس های نظری به صورت مجازی و از طریق سامانه جامع آموزش الکترونیکی دانشگاه ایوان کی، برگزار خواهد شد. با توجه به انتقال اطلاعات از سامانه آموزشی سما  به سامانه مجازی؛ شروع کلاس ها از یکشنبه 1400/11/17 خواهد بود.

2- کارشناسان گروه های آموزشی به صورت مجازی و صرفا از طریق تلگرام و هر روز (غیر از شنبه ها و روزهای تعطیل) از 8 صبح تا ساعت 16:30 پاسخگوی دانشجویان خواهند بود. تاکید می شود به پیام هایی که خارج از بازه زمانی اشاره شده ارسال شوند، پاسخی داده نخواهد شد.

3- اداره آموزش و فارغ التحصیلان فقط و فقط 2 روز درهفته ( صرفا یکشنبه ها و دوشنبه ها) به صورت حضوری و از ساعت 8 تا 14 پاسخگویی  خواهد داشت. مدیر کل آموزش و تحصیلات تکمیلی نیز در این روزها (یکشنبه ها و دوشنبه ها) به صورت حضوری پاسخگوی مراجعه کنندگان خواهند بود.

4- برای ارتباط با کارشناسان آموزش و گروه های آموزشی می توانید از "آی دی" های زیر استفاده کنید.

دانشجویان گروه معماری: @Amir0514
دانشجویان گروه کامپیوتر: @ehtesham120321
دانشجویان گروه صنایع: @teleAhmadvand
دانشجویان گروه عمران: @MehdiAzadi62
دانشجویان گروه مکانیک: @Sayah_Mostafa
دانشجویان گروه مدیریت:@saeedi266
دانشجویان گروه روانشناسی: @Hamidezali
دانشجویان گروه حقوق: @MehdiAzadi62
دانشجویان گروه برق و مهندسی پزشکی:@HHSJ97
دانشجویان گروه تربیت بدنی: @mmy_sport

ارتباط با گروه دروس #ریاضی_و_آمار : @yazdani6663
ارتباط با گروه دروس  #عمومی_معارف_فیزیک: @eyc_science
مسئول نظام وظیفه ی دانشگاه (آقای میثم سعیدی)  meisamsaeedi@
مسئول امتحانات   @hoseinmoradi666555
مدیر کل آموزش و تحصیلات تکمیلی (موارد خیلی خاص که کارشناسان قادر به پاسخگویی نیستند)  @eyceducation83
کارشناسان تحصیلات تکمیلی (ارشد و دکتری)  @yazdani6663

5- روزهای "شنبه" دانشگاه تعطیل است و هیچ گونه پاسخگویی نخواهد داشت.

نوشته شده توسط معاونت آموزش در تاریخ ۱۴۰۰/۱۱/۱۲