شرایط و ضوابط ثبت نام از پذیرفته شدگان دکتری 1400

با سلام
ضمن تبریک به شما بابت پذیرفته شدن در مقطع دکتری دانشگاه ایوان کی به استحضار می رساند؛ با توجه به محدودیت های کرونایی (تردد بین استانی) مقرر گردید تا  در وهله اول این فرم توسط  فرد پذیرفته شده تکمیل گردد و سپس اصل مدارک به آدرس ذیل پست پیشتاز گردد.

سمنان- ایوان کی - بلوار آیت الله طالقانی ره- خیابان دانشگاه- مجتمع مرکزی دانشگاه ایوان کی- معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی
کد پستی: 3591894374

1. برنامه درسی پس از ثبت نام و بررسی کارنامه مقطع ارشد پذیرفته شدگان هر رشته اعلام خواهد شد.
2. کلاس ها فقط در یک روز (پنجشنبه) برگزار می شود.
3.کلاس توجیهی آشنایی با روند دوره دکتری و الزامات آن در اواسط شهریور ماه با اطلاع رسانی قبلی برگزار خواهد شد و کارت دانشجویی درروز ثبت نام صادر شده و در اختیار دانشجویان قرار خواهد گرفت.

4. مدارک لازم که باید پست پیشتاز گردند.

1-فتوکپی شناسنامه و کارت ملی از تمامی صفحات 2سری
    2- 6 قطعه عکس 4*3 پشت نویسی شده
    3-اصل مدرک کارشناسی ارشد یا گواهینامه موقت کارشناسی ارشد به همراه ریز نمرات (حداکثر فارغ التحصیلی 31/06/1400)
    4- اصل مدرک کارشناسی به همراه ریز نمرات