اطلاعیه مهم برگزاری کلاس ها

💥قابل توجه کلیه دانشجویان و استادان محترم
با سلام

🔰با توجه به مصوبه شورای آموزش عالی استان و همچنین درخواست خانواده های محترم دانشجویان، کلاس های آموزشی طبق موارد ذیل برگزار خواهد شد:👇👇

1- کلیه کلاس ها در هفته پیش رو (هفته دوم مهر 1401) به صورت  مجازی برگزار خواهد شد.

2- کلاس های دانشجویان ورودی جدید( ورودی 1401) در مقاطع  کاردانی و کارشناسی از هفته سوم مهر به صورت حضوری برگزار خواهدشد. جلسه توجیهی برای این دانشجویان طبق برنامه زمانبندی که از قبل اعلام می شود، برگزار خواهد شد.

مهم:
انتخاب واحد برای دانشجویان ورودی جدید 1401 توسط خود آموزش دانشگاه انجام می شود. لذا در این هفته (1401/07/09 تا 1401/07/14) نیازی به مراجعه دانشجویان نمی باشد. از 17 مهر به بعد (مطابق پیامکی که متعاقبا ارسال خواهد شد) دانشجویان با سرویس های ایاب و ذهاب به دانشگاه خواهند آمد و شماره دانشجویی به همراه "برگه انتخاب واحد" در همان روزی که مراجعه کنند، به ایشان داده خواهد شد.

3- انشاالله با تحقق شرایط مناسب، از 17 مهر 1401 تمامی کلاس ها به صورت  حضوری برگزار خواهد شد. در این زمینه اطلاع رسانی مکفی مخصوصا راجع به  سرویس_های ایاب و ذهاب در چند روز آینده صورت خواهد پذیرفت.

نوشته شده توسط معاونت آموزش در تاریخ ۱۴۰۱/۰v/۰۸