(اطلاعیه مهم ثبت نام بدون کنکور کارشناسی ناپیوسته-کاردانی به کارشناسی (تکمیل ظرفیت 1401

شرایط و نحوه ثبت نام

دانشگاه ایوان کی مفتخر است به عنوان بزرگترین دانشگاه غیرانتفاعی شرق تهران و جزو 5 دانشگاه برتر غیرانتفاعی کشور به انتخاب وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری ، در خدمت شما عزیزان و جویندگان علم و دانش باشد. متقاضیان ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ناپیوسته (کاردانی به کارشناسی) دانشگاه ایوان کی می توانند با در دست داشتن مدارک لازم، تا حداکثر 1401/10/15 به یکی از دفاتر زیر مراجعه نمایند.

1) دفتر تهران به آدرس: خیابان پیروزی- ایستگاه صد دستگاه- بین خیابان محصل و عادلی- روبه روی مرکز تجاری کوه نور- جنب بانک پارسیان- پلاک 511_ زنگ 6  طبقه سوم -ساعت کار 9  تا 15- تلفن :36600336

2) دفتر پاکدشت به آدرس: پاکدشت-خیابان شهید مطهری-میدان ساعت-روبروی بانک سپه-ساختمان مهران-پلاک 233 طبقه 2 -ساعت کار 9 تا 15 تلفن:36015950

3)ایوان کی- بلوار آیت الله طالقانی - خیابان دانشگاه- مجتمع مرکزی دانشگاه ایوان کی- اداره آموزش

حضور شخص پذیرفته شده به همراه مدارک زیر در روز ثبت نام الزامی است.

v      مدارک لازم برای ثبت نام:

1. اصل مدرک کاردانی (یا گواهی موقت کاردانی)

2. اصل شناسنامه و کارت ملی و دو سری فتوکپی از تمام صفحات آنها

3.  شش قطعه عکس تمام رخ 4*3 تهیه شده در سال جاری

v     شرایط دانشگاه

رشته ها عبارتند از:

حسابداری

عمران

معماری

کامپیوتر

علوم ورزشی

ایمنی صنعتی و محیط کار

مدیریت دولتی

مدیریت صنعتی

مدیریت بازرگانی

برق-قدرت

برق-الکترونیک

1-دانشجویان در هر ترم از مزایای وام شهریه در چارچوب سهم تخصیصی از صندوق رفاه دانشجویان برخوردارخواهند شد.

2-کلیه  دانشجویان در طول تحصیل تحت پوشش بیمه حوادث قرار خواهند گرفت.

3-  اعضای خانواده درجه 1 نیروهای مسلح؛ کارکنان آموزش وپرورش؛ کارکنان سازمان تربیت بدنی که قبولی در رشته های تربیت بدنی دانشگاه ایوانکی را کسب نمایند؛ مشمول 10 درصد تخفیف شهریه

4- دانشجویان با نسبت فامیلی درجه یک(برادری،خواهری،همسری،فرزندی) مادامی که به طور همزمان در این دانشگاه به تحصیل مشغول باشند، به هر کدام تا سقف 25 درصد تخفیف شهریه  تعلق خواهد گرفت.

5- دانشجویانی که در دو مقطع متوالی در این دانشگاه تحصیل نمایند از 10 درصد تخفیف شهریه  برخوردار می گردند.

6-   دانشجویان هر روز از وعده غذایی گرم(ناهار) در سالن غذاخوری مجهز بهره مند می گردند.

7- با هماهنگی که با پایانه شهر ایوان کی صورت گرفته ،سرویس ایاب و ذهاب از عمده میادین اصلی تهران و شهرهای مسیر برقرار می باشد.

8- دانشجویان از کتابخانه دیجیتال،کارت سلامت،سایت های مجهز رایانه ای و سیستم اطلاعات آموزشی مبتنی بر وب، بهره مند می گردند.

9- دانشجویان از اینترنت رایگان و دسترسی به منابع و پایگاه های اطلاعات علمی معتبر دنیا بهره مند می گردند.

جهت کسب اطلاعات بیش تر و آشنایی با امکانات دانشگاه به آدرس زیر بروید.

www.eyc.ac.ir/intro.html

آدرس: سه راه افسریه - اتوبان امام رضا (ع)- بعد از پاکدشت- شهر ایوان کی

تلفن تماس ضروری (از 8 الی14    :  (31432-023  (با پشتیبانی 30 خط و بدون اشغالی)

تلفن همراه برای تماس اضطراری  09368408283