اطلاعیه مهم: الزامات بهداشتی برای حضور در دانشگاه

1. دانشجویان و اساتید باید در تمام مدت زمان حضور در محیط دانشگاه و کلاس از ماسك استفاده نمایند.

2. دانشجویان باید از لوازم تحریر شخصی استفاده نمایند.

3. تماس افراد با یكدیگر مانند دست دادن و روبوسی اكیداً ممنوع است.

4.  لازم است فاصله ایمن (حداقل 1.5 متر)  بین افراد از هم در كلیه كارگاه ها و آزمایشگاه ها رعایت شود .

5. رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی مانند رعایت فاصله حداقل یك تا دو متری از دوستان، پرهیز از ازدحام، نداشتن تماس فیزیكی بادیگران الزامی است.

6.  سرویس ایاب و ذهاب موجود است . ترمینال جنوب، ترمینال خاوران و پاکدشت. جهت هماهنگی بیشتر با آقای سعیدی مسئول سرویس هاتماس گرفته شود.

7. پوشاندن دهان و بینی به هنگام سرفه و عطسه به ‌وسیله دستمال تمیز یا استفاده از داخل آرنج خمیده و شستشوی مداوم دست‌ها،تأكید می شود.

8. از ورود  دانشجویان بیمار یا مشكوك به بیماری (افراددارای تب، سرفه خشك، تنگی نفس، اختلال بویایی و چشایی) ممانعت بعمل خواهد آمد.

9. در صورت ابتلادانشجو به بیماری كووید-19 ، حداقل تا 14 روز پس از بهبود علائم نباید در دانشگاه حاضر شوید.

10. حضور دانشجویان دارای ریسك بالا (مبتلا به دیابت، آسم، بیماری قلبی عروقی، سرطان، بیماری های اتوایمون و  دانشجویان با مصرف داروهای ایمونو ساپرسیو) تا اطلاع  ثانوی ممنوع است.

معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی

نوشته شده توسط معاونت آموزش در تاریخ ۱۳۹۹/۰۴/۱۶