اعلام زمانبندی و جزئیات مصاحبه دکتری تخصصی 1399

ضمن عرض سلام و تبریک به پذیرفته شدگان مرحله اول آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) سال 1399 دانشگاه ایوان کی به اطلاع می رساند، ثبت نام جهت شرکت در مصاحبه شامل دومرحله می باشد و انجام هر دو مرحله الزامی است .با توجه به دستور العمل وزارت عتف و شرایط موجود، فرایند مصاحبه به صورت مجازی انجام می شود.

مرحله اول: ارسال مدارک به سامانه ایمیل دانشگاه      phd.eyc@gmail.com

نکته مهم 1: تمامی مدارک خواسته شده زیر (به جز فرم شماره 1) می بایست در یک فایل زیپ شده تجمیع شوند و به همراه  فرم شماره 1  تکمیل شده ، به آدرس فوق ایمیل شود. موضوع ایمیل، "نام و نام خانوادگی داوطلب" قرار گیرد. هر داوطلب 2 فایل پیوست بایستی ارسال کند. پیوست اول همان فرم تکمیل شده شماره 1 و پیوست دوم همان فایل زیپ شده که تمامی مدارک را شامل می شود.
1- تصویر صفحه اول و توضیحات شناسنامه
2-تصویر کارت ملی
3-تصویر مدرک کارشناسی دارای معدل
 4- تصویر مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد دارای معدل، دوره وتاریخ فراغت تحصیلی مختص دانش آموختگان
5- فرم تکمیل شده  شماره 1 به صورت تایپ شده ( پیوست(*

6-تصویر کارنامه آزمون نیمه متمرکز دکتری داوطلب*
7- تصویر فرم انتخاب رشته آزمون دکتری داوطلب*
8-  تصویر حکم کارگزینی برای داوطلبان حائز شرایط سهمیه مربیان رسمی قطعی و یا رسمی آزمایشی وزارت علوم
9-  تصویر فیش واریزی مبلغ 1.000.000 ریال (یک میلیون ریال) به حساب دانشگاه  0106138197006  بانک ملی شعبه ایوانکی
10-تصویر چکیده پایان نامه کارشناسی ارشد
11- تصویر صفحه اول مقالات علمی (در صورت وجود(
12- تصویر صفحه اول کتاب های چاپ شده (در صورت وجود(

13-تصویر گواهی نامه جشنواره های علمی ، کنفرانس و ... (درصورت وجود(
14- تصویر گواهی نامه ثبت اختراع (در صورت وجود) و تصویرمدرک زبان انگلیسی (در صورت وجود(

مهم: حجم هر یک از تصاویر ارسالی حداکثر 400 کیلو بایت باشد
نکته مهم 2: داوطلبان بعد از ارسال مدارک و مستندات، ایمیلی مبنی بر دریافت اطلاعات به همراه لینک عضویت در گروه تلگرامی مربوط به مصاحبه را دریافت میکنند که بایستی در آن گروه عضو شده تا اطلاعلات تكمیلی درخصوص مصاحبه علمی را از طرف مدیر تحصیلات تکمیلی دریافت نمایند.
مرحله دوم  : شرکت در جلسه مصاحبه علمی به صورت مجازی
1-مصاحبه علمی در دانشگاه ایوان کی به صورت غیر حضوری و از طریق نرم افزار ادوبی كانكت (adobe connect)  و بر اساس زمان‌بندی دانشگاه انجام می‌شود كه زمان بندی مذكور در اطلاعیه بعدی از طریق وب‌ سایت و كانال دانشگاه در پیام رسان تلگرام اطلاع رسانی خواهد شد. بدین منظور داوطلبان نیازمند به نصب این نرم افزار به شرح زیر هستند:

برای نصب نرم افزاهای مورد نیاز، اینجا کلیک کنید.

تمامی مدارک می بایست تا حدأکثر 30 شهریور به ایمیل اعلام شده ارسال گردد.

جدول1 . روز های مصاحبه
نام رشته
روزمصاحبه
ساعت شروع
مهندسی صنایع
چهارشنبه 2 مهر 99
مدیریت ورزشی
چهارشنبه 2 مهر 99
آینده پژوهی
پنجشنبه 3 مهر 99
8 صبح

2-لینک ورود به نرم افزار ادوبی كانكت متعاقباً توسط مدیر تحصیلات تکمیلی از طریق گروه تلگرامی  قبل از زمان مصاحبه در اختیار داوطلبان قرار خواهد گرفت. داوطلبان گرامی نیازی به كاربری و رمز عبور برای ورود به نرم افزار نداشته و بعد از تایید مدیر تحصیلات تکمیلی و در زمان مشخص شده توسط ایشان و به صورت میهمان (guest)  وارد جلسه مصاحبه می شوند. برای این منظور داوطلبان موظف هستند بر اساس برنامه زمان بندی نفر به نفر روز مصاحبه (كه در اطلاعیه  بعدی اعلام خواهد شد) در گروه تلگرامی بر خط بوده و منتظر اجازه مدیر تحصیلات تکمیلی برای ورود به جلسه مصاحبه شوند فایل راهنمای ورود به جلسه مجازی در پیوست همین اطلاعیه آمده است.

4-به منظور احراز هویت، داوطلبان موظف هستند دوربین (وب کم) خود را در طول زمان مصاحبه روشن نگه دارند. بنابراین داوطلبان گرامی ضمن كنترل تجهیزات ارتباطی خود از قبیل میكروفون و دوربین، در خصوص مکان حضور مصاحبه نیز توجه لازم را مبذول كرده و در محیطی مناسب در جلسه مصاحبه حضور پیدا کنند. رعایت پوشش اسلامی برای برادران و خواهران الزامی است.

5- لطفاً تا روز مصاحبه وب‌سایت و كانال روابط عمومی دانشگاه در پیام رسان تلگرام و اطلاعیه های مربوط را ملاحظه فرمایید

6- همراه داشتن فایل اصلی تمامی مدارک فوق در روز مصاحبه علمی ،الزامی است.تا درصورت نیاز به رویت کمیته مصاحبه کننده برسد.

آدرس دانشگاه :  تهران – سه راه افسریه - بعد از پاکدشت - شهر ایوان کی – بلوار آیت اله طالقانی- خیابان دانشگاه –
   دانشگاه ایوان کی

تلفن های تماس:  02331432 (از 8 صبح لغایت 18)
   02334521579 (مسئول ثبت نام) (از 8 صبح لغایت 14)