قرار گرفتن دانشگاه ایوانکی در سطح یک (عالی) در رتبه بندی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

وزارت علوم دانشگاه ها و موسسات غیرانتفاعی را در 5 رده سطح بندی کرد.از مجموع 358 موسسه و دانشگاه غیرانتفاعی، 269 موسسه در این سطح بندی قرار داده شدند.
براساس این سطح بندی، 47 موسسه و دانشگاه غیرانتفاعی در سطح یک، 78 دانشگاه و موسسه غیرانتفاعی در سطح دو، 71 موسسه و دانشگاه غیرانتفاعی در سطح سه ،51 موسسه و دانشگاه غیرانتفاعی در سطح چهار و 12 موسسه و دانشگاه غیرانتفاعی در سطح پنج قرار گرفتند.

دانشگاه ایوانکی در این رتبه بندی در سطح یک قرار گرفته است.

براساس اعلام وزارت علوم موسسات و دانشگاه های غیرانتفاعی که در سطح یک قرار دارند، از حمایت وزارت علوم برخوردار بوده و محدودیت توسعه نیز ندارند.

اعمال محدودیت توسعه برای موسسات سطح دو

دانشگاه و موسسات غیرانتفاعی که در سطح دو قرار دارند از سوی وزارت علوم حمایت می شوند ولی محدودیت توسعه دارند.

کاهش فعالیت موسسات سطح سه

موسسات و دانشگاه های غیرانتفاعی که در سطح سه قرار دارند، محدودیت توسعه داشته و همچنین فعالیت آنان نیز کاهش می یابد.

پذیرش صفر برای موسسات سطح چهار

موسسات و دانشگاه هایی که در سطح چهار قراردارند، نه تنها محدودیت توسعه، بلکه ممنوعیت توسعه نیز داشته و ظرفیت و توسعه آنها کاهش می یابد و تعداد دانشجویان آنها به سمت صفر حرکت می کند.

امکان انحلال برای موسسات سطح پنج

موسسات و دانشگاه هایی هم که در سطح پنج قرار دارند، ممنوعیت توسعه همراه با قطع وضعیت پذیرش داشته و امکان انحلال آنها نیز بررسی می شود، یعنی تا 6 ماه به این موسسات فرصت داده می شود و در صورتی که نتوانند شاخص های مورد نظر را کسب کنند منحل می شوند.

نوشته شده توسط مدیر پژوهش در تاریخ ۱۳۹۴/۰۵/۰۴