دانشگاه ایوانکی از سوی وزارت علوم به عنوان یکی از هفت دانشگاه غیرانتفاعی برتر در کشور معرفی شد

در همایش دانشگاههای غیردولتی از 7 دانشگاه غیردولتی کشور توسط معاون آموزشی وزارت علوم تقدیر به عمل آمد.
به گزارش خبرنگار مهر،در اختتامیه همایش دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیر دولتی در دانشگاه شیخ بهایی از 7 موسسه و دانشگاه غیر انتفاعی با حضور حسین نادری منش، معاون آموزشی وزیر علوم تقدیر شد.
 در این همایش دانشگاه غیر دولتی شهاب دانش در قم، دانشگاه ایوانکی در سمنان، دانشگاه غیر دولتی علم و فرهنگ در تهران و موسسه غیر دولتی سراج در تبریز به عنوان موسسات و دانشگاه های برتر غیر انتفاعی و غیر دولتی معرفی شدند.
 همچنین دانشگاه غیر انتفاعی شمال در آمل، دانشگاه غیر انتفاعی شیخ بهایی در اصفهان و دانشگاه علوم اسلامی رضوی در مشهد نیز به عنوان دانشگاه ها و موسسات غیرانتفاعی و غیر دولتی برتر معرفی شدند.

نوشته شده توسط کارشناس پژوهش در تاریخ ۱۳۹۲/۰۹/۰۵