گزارش انجمن علمی معماری و شهرسازی در سال تحصیلی 97-96

تحلیل و بررسی پارک د پرنس و سازهای چادری بازشو بسته شو این نشست  به همت گروه انجمن گروه معماری در تاریخ 19/2/97 برگزار گردید.
نشست تخصصی و آموزشی نرم افزار راینو
این دوره آموزشی در تاریخ 25/2/97 با تعداد 27 نفر برگزار گردید و در پایان به شرکت کنندگان گواهی پایان دوره ارائه گردید
نشست تخصصی با موضوع غرفه ایران در اکسپوی 2020 دپی
این نشست‌به همت گروه و با همکاری انجمن علمی معماری در تاریخ 3/12/96برگزار گردید
برگزاری دوره آموزشی برنامه تری دی مکس در 3 نوبت
این دوره آموزشی به همت انجمن علمی معماری در تاریخ های 5/8/96 ،20/8/96 و 23/1/97 با تعداد 85 نفر برگزار گردید. و در پایان به شرکت کنندگان گواهی پایان دوره ارائه گردید.
برگزاری دوره آموزشی برنامه رویت
این دوره آموزشی با همکاری انجمن علمی معماری در تاریخ 23/01/97 با تعداد 24 نفر برگزار گردید و در پایان به شرکت کنندگان گواهی پایان دوره ارائه گردید.
برگزاری اولین کارگاه مقاله نویسی
این دوره در تاریخ 8/12/96 با تعداد 22 نفر برگزار گردید در پایان به دانشجویان گواهی نامه پایان دوره اعطاء گردید.
نمایشگاه آثار گروهی دانشجویان گروه معماری و شهرسازیبازدید از سازمان نقشه برداری کشور
بازدید از مجموعه ستاره کویر در حاجی آباد شهرستان گرمسار
بازدید از موزه هنرهای معاصر و موزه فرش
بازدید درس روستا(روستای پاده گرمسار
بازدید دانشجویان رشته معماری از بناهای شهر قزوین
بازدید دانشجویان از باغ موزه قصر
بازدید دانشجویان از اداره میراث فرهنگی و گردشگری شهر تهران
برگزاری اولین مسابقه برج لیوانی
شرکت کنندگان مسابقه در تاریخ 18/2/97 در قالب ده گروه حداکثر 5 نفره، از رشته‌های مختلف در محل پردیس دانشگاه برای برگزاری مسابقه حضور به عمل آوردند .
قبل از شروع رسمی زمان مسابقه، 200 عدد لیوان و یک سطل خاک در اختیار هر گروه از دانشجویان قرار گرفت که لازمه کار هر تیم بود.
ساعت 10 صبح مسابقه هیجان انگیز برج لیوانی آغاز شد که وجود دانشجویان بسیار به عنوان تماشاگر و تشویقشان حاکی از جذابیت این مسابقه بود.
پس از 40 دقیقه که زمان مقرر مسابقه بود، مسابقه به پایان رسید و توسط جمعی از اساتید معماری و معاونت پژوهش و فناوری با فاکتورهای میزان خلاقیت به کار گرفته شده و ارتفاع و ... داوری شد.
در پایان زمان داوری سه تیم منتخب، به عنوان تیم های برنده اعلام شدند و جوایزی به تیم اول اهدا شد.
ایجاد صفحه اینستاگرام به آدرس:
www.instagram.com/eyc.architecture_faculty جهت بازتاب فعالیت‌ها

نوشته شده توسط معاونت دانشجویی و فرهنگی در تاریخ ۱۳۹v/۱۱/۰۸