معاونت دانشجويي و فرهنگي مديريت امور فرهنگي و فوق برنامه اخبار و اطلاعيه ها

گزارش مراسم گراميداشت مقام استاد

باسمه تعالي

گزارش برنامه مراسم روز استاد

مراسم تجليل از مقام استاد و تقدير از اساتيد نمونه و هشتمين نشست ادبي پا به پاي بهار در روز دوشنبه 9 ارديبهشت 98 ساعت 11:00 در محل مرکز همايشهاي دانشگاه ايوان‌کي برگزار شد. در اين مراسم که با مشارکت معاونت دانشجويي‌فرهنگي و کانون شعر و ادب انجام شد، دانشجويان، اساتيد، مهمانان و مسئولان دانشگاه حضور داشتند.

در ابتدا و پس از پخش تلاوت آياتي از قرآن کريم و سرود ملي جمهوري اسلامي ايران، آقاي عسگري مجري برنامه، ضمن خوش‌آمد گويي به حضار، برنامه را اعلام کرد. سپس آقاي دکتر احمدوند رئيس محترم دانشگاه بياناتي در مورد مسائل کشوري و دانشگاهي و نيز مقام استاد و فعاليتهاي ادبي ارائه کردند. در اين بخش، هديه‌اي از طرف کانون شعر و ادب دانشگاه به پاس حمايتهاي ده‌ساله دانشگاه و مقام محترم رياست از برنامه‌هاي کانون، به ايشان تقديم گرديد.

در ادامه، حضار شاهد ورود سه نفر از دانشجويان به روي سن بودند که به اجراي تئاتر طنز با موضوع دانشگاه، دانشجو و استاد پرداختند. شعرخواني شعراي منتخب هشتمين نشست ادبي پا به پاي بهار که از دانشجويان دانشگاه ايوان‌کي و ساير دانشگاههاي استان و کشور بودند، بخش بعدي مراسم را شکل داد. (اين اشعار طي فراخوان قبلي به دبيرخانه نشست ارسال شده و مورد داوري قرار گرفته بود.) سپس گروه موسيقي و سرود "فرياد صبا"، چند اثر سنتي و محلي اقوام مختلف ايراني را اجرا کردند.

مسابقه پيامکي با موضوع شاعر سرود ماندگار "اي مجاهد، شهيد مطهر" نيز اعلام و نمايش داده شد که به 3 نفر از افرادي که پاسخ درست ارسال کردند، جوايزي اهدا گرديد.

مجري برنامه، پس از معرفي مهمان ويژه مراسم، شاعر گرانقدر آقاي محمدرضا عبدالملکيان، از ايشان براي سخنراني و ارائه اشعار دعوت نمود. آقاي عبدالملکيان با حضور در جايگاه، ضمن بيان نکاتي مهم در باب شعر و تحسين شعراي منتخب، به ارائه يکي از آثار خود پرداخت.

تقدير و تجليل از شعراي شرکت‌کننده در نشست ادبي و همچنين معرفي و تجليل از 7 نفر از اساتيد نمونه سال 97 دانشگاه ايوان‌کي نيز انجام گرفت و منتخبين هداياي خود را از رياست محترم دانشگاه، معاون دانشجويي فرهنگي و مهمان ويژه مراسم دريافت نمودند. همچنين عکس يادگاري از مجموعه ايشان گرفته و ثبت شد.

اسامي اساتيد نمونه:

آقايان دکتر حسين عالي، دکتر حميد صابري، دکتر وحيدصابري، مسعود احمدوند، حسين اقبالي، مهدي محمودي يکتا و محسن احمدوند

اسامي شعراي برتر؛ آقايان:

علي حبيبي رزي استان تهران

محمد شکري فرد دانشجوي دانشگاه تبريز

محمدصادق خياطون دانشجوي کارشناسي ارشد دانشگاه ايوان‌کي

ضمنأ تصاويري از فضاهاي دانشگاه، مناظر طبيعي،جملاتي در گراميداشت انديشه شهيدمطهري(ره) و مقام معلم، سوال مسابقه و معرفي مراسم و نيز پخش موسيقي و نماهنگ در زمانهاي مختلف در پرده نمايش پخش گرديد.

مراسم با خواندن دسته‌جمعي دعاي سلامتي حضرت ولي‌عصر (عج) در ساعت 13:00 پايان يافت و حاضرين به هنگام خروج از سالن مورد پذيرايي قرار گرفتند.

گزارش تصویری مراسم

نوشته شده توسط معاونت دانشجويي و فرهنگي در تاریخ 1398/02/11