گزارش فعالیت انجمن علمی کامپیوتر در سال تحصیلی 97-96

نشست تخصصی زبان های برنامه نویسی
این نشست با مشارکت بیش از 30 نفر از دانشجویان علاقمند در محل اتاق سمینار برگزار شد.
نشست تخصصی هک و نفوذ
این نشست در اتاق سمینار و با حضور 30 نفر از دانشجویان با محوریت مقدمه ای بر امنیت اطلاعات، بررسی حملات سایبری، مقدمه ای بر رمزنگاری اطلاعات، بررسی ابزارهای امنیتی و تست نفوذ، بررسی روش های نفوذ و ابزارهای نفوذ برگزار گردید.
نشست تخصصی بهینه سازی وب سایت و سئو
این نشست در اتاق سمینار و با حضور 30 نفر از دانشجویان و با محوریت اصول اولیه بهینه سازی وب سایت، بازاریابی دیجیتال و بررسی بازارکار و درآمد برگزار گردید
نشست تخصصی ارزهای دیجیتالی
این نشست در ساختمان پردیس کلاس 506 و با حضور تعداد 50 نفر از دانشجویان و با محوریت ارزهای دیجیتال، تفاوت بین پول های رایج با ارز دیجیتال، رایج ترین ارزهای دیجیتال، بیت کوین چیست چگونه کار میکند، انواع کیف های دیجیتال، ارسال و دریافت بیت کوین، مقدمه ای بر معامله کردن، برترین اکسچنجرها برگزار گردید.
همایش یادگیری زبان انگلیسی به روشی نوین
این همایش به روش نوین در 4 ماه در سالن اجتماعات و با حضور 100 نفر از دانشجویان برگزار گردید.

نوشته شده توسط معاونت دانشجویی و فرهنگی در تاریخ ۱۳۹v/۱۱/۰۸