بیانیه بسیج اساتید دانشگاه ایوان کی به مناسبت 22 بهمن

"بسم الله الرحمن الرحیم"

بیانیه کانون بسیج اساتید دانشگاه ایوان کی به مناسبت یوم الله 22 بهمن

یوم الله 22بهمن، سالروز تجلی خورشید استقلال، آزادی و رهایی از یوغ ننگین حاکمیت طاغوت بر مقدرات ملت بزرگ، متمدن و حماسه ساز ایران اسلامی است. یوم الله 22 بهمن همان روزی است که وعده خداوند سبحان مبنی بر نصرت و یاری مؤمنان در مصاف با مستکبران به عیان دیده شد و معادلات و محاسبات منطقه‌ای و جهانی را فراتر از دو قطبی‌های استعماری تمدن غرب، یعنی ابرقدرت‌های شرق و غرب بر هم زدو با تولید گفتمانی نوین و مقتدر با منظومه‌ای از عناصر تحول آفرین، هدایتگر ومنطبق با فطرت انسانی نظیر حق‌طلبی، آزادیخواهی، عدالت، معنویت و ظلم‌ستیزی، نظام بین الملل را متحول ساخت. این رستاخیز بزرگ استکبارستیزی در طول حیات خود به‌ واسطه فداکاری‌ها، ایثار و جان‌فشانی‌های مردمی زنده شده از برکت اسلام، آن‌چنان رحمت الهی و امدادهای غیبی را جلب نمود که در میادین سخت دشمنی‌ها و آزمون‌های دشوار در برابر چشمان حیرت‌زده جهانیان،سربلند بیرون آمد. آری جمهوری اسلامی، حَرَم است و این حَرَم اگر ماند، دیگر حَرَم‌ها می‌مانند. این حرکت عظیم و این اراده مصمم، مادامی‌که ایمان، مقاومت، اخلاص و عمل در آن جریان داشته باشد، از گزندآفات، مصون و روزبه‌روز به آرمان‌های والایش نزدیک‌تر خواهد شد. مردم ایران در طول22 سال گذشته و در ایام الله دهه فجر ، خود را برای برپایی جشن پیروزی و راهپیمایی شکوهمند 22 بهمن آماده می کردند اما امسال قرار است جشنی متفاوت را تجربه کنیم وبا توجه به این که در یک سال اخیر حضور ویروس کرونا را در اجتماعات پذیرفته ایم،برای حفظ سلامتی مردم،  چهل و دومین سالروز پیروزی انقلاب را به صورت راهپیمائی خودرویی و حضور  در فضای مجازی با شکلی متفاوت جشن می گیریم. بسیج اساتیددانشگاه ایوان کی به نمایندگی ازجامعه نخبگان و اساتید دانشگاهی، فرارسیدن یوم الله 22بهمن ماه را به حضور همه دلدادگان انقلاب اسلامی، مقام معظم رهبری و مردم حماسه‌ساز و شهیدپرور استان سمنان تبریک می‌گوید و درخشش روزافزون دست آوردهای تفکر انقلابی را در تمام شئون جامعه‌ی اسلامی از درگاه خداوند متعال، مسئلت می نماید.

والسلام علیکم و رحمت الله و برکاته
کانون بسیج اساتید دانشگاه ایوان کی – 22/11/1399