برگزاری مراسم هفته پژوهش و فناوری 1398

آیین بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری با شعار "پژوهش اثربخش، فناوری ارزش آفرین، رونق تولید" دوشنبه مورخ 98/09/25 با حضور بخشدار، رئیس اداره صنعت و معدن، رئیس شهرک صنعتی ایوان‌کی، مدیر آموزش و پرورش، رئیس اداره کار، مدیر عامل شرکت ایده پردازی ذوق، مدیر عامل شرکت دستگیره ایران، مدیر عامل شرکت فراموج، اعضای هیأت مؤسس دانشگاه، معاونت‌ها، رؤسای دانشکده‌ها، اساتید و دانشجویان دانشگاه برگزارگردید. در این مراسم ابتدا دکتر فرجیان، معاون پژوهش و فناوری ضمن خیر مقدم گویی به حضار به سخنرانی در رابطه با گرامیداشت این هفته و ارائه عملکرد یک ساله معاونت پژوهش و فناوری پرداختند.

سپس مدیر عامل شرکت ذوق در زمینه فعالیت‌های این شرکت و تعامل بادانشگاه سخنرانی نمود. در ادامه مدیر عامل شرکت دستگیره ایران به عنوان صنعتگر فعال و همچنین کارآفرین موفق در منطقه در رابطه با جایگاه صنعت و ارتباط با دانشگاه سخنرانی نمود. در انتهای برنامه از دانشجویانی که به عنوان مخترع برتردانشجویی برگزبده شده بودند تقدیر به عمل آمد؛ سپس از پژوهشگران در سه بخش اساتید هیأت علمی، اساتید مدعو و دانشجویی تقدیر به عمل آمد. در پایان با پذیرایی مراسم به اتمام رسید.

مراسم بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری به روایت تصویر:

نوشته شده توسط معاونت پژوهش و فناوری در تاریخ ۱۳۹۸/۰۹/۲۵