اطلاعیه مهم مصاحبه دکتری تخصصی (Ph.D) 1402 دانشگاه ایوان کی

قابل توجه  معرفی شدگان چند برابر ظرفیت برای شرکت درمصاحبه آزمون ورودی  دوره دکتری (Ph.D) نیمه متمرکز سال 1402 دانشگاه ایوان کی

ضمن عرض تبریک به معرفی شدگان مصاحبه آزمون ورودی دوره دکتری نیمه متمرکز سال 1402 دانشگاه ایوان کی، به اطلاع می رساند، شرکت در مرحله دوم پذیرش، شامل دو مرحله ثبت نام الکترونیکی و مصاحبه علمی است و انجام کامل هر دو مرحله الزامی است.

طبق شیوه نامه اجرایی آزمون دکتری 1402 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزاری مصاحبه های دکتری به صورت حضوری است. صرفا برای افرادی زمان مصاحبه در تاریخ های اعلام شده در نظر گرفته می شود که قبلا فرم الکترونیکی ثبت نام اولیه را به صورت کامل تکمیل کرده باشند.

الف) تاریخ  مصاحبه های  حضوری

رشته آینده پژوهی        6 و 7 خرداد 1402    از ساعت 8
صبح در تهران - جردن- مهراد- بن بست زاور پلاک 2 ط اول
رشته مهندسی صنایع     17 خرداد 1402      از ساعت 8:30 صبح در تهران - جردن- مهراد- بن بست زاورپلاک 2 ط اول
رشته مدیریت ورزشی    17 تیر 1402      از ساعت 8:30
صبح در تهران - جردن- مهراد- بن بست زاورپلاک 2 ط اول

ب) ثبت نام اولیه به صورت الکترونیکی

تمامی داوطلبان گرامی در ابتدا و قبل از حضور در مصاحبه می بایست فرم الکترونیکی ثبت نام را تکمیل نمایند. برای این منظور اینجا کلیک نمائید. به منظور برنامه ریزی بهتر این فرم را نهایتا تا 4 روز قبل از تاریخ مصاحبه حضوری تکمیل نمائید.

ج) شرایط و ضوابط عمومی و اختصاصی

1- امکان تقسیط شهریه مطابق مصوبه هیأت امنا وجود دارد.
2- دانشجویان در هر ترم از مزایای وام صندوق رفاه دانشجویی بر حسب شرایط و ضوابط برخوردار خواهند بود.
3- کلاس ها فقط یک روز در هفته و "پنجشنبه ها" برگزار خواهد شد.

تلفن ثابت دانشگاه: 31432-023
آدرس کانال تلگرامی دانشگاه :
@eyc_uni

آدرس کانال پیام رسان ایتا مخصوص مصاحبه دکتری 1402 (برای دریافت اطلاعات لحظه ای حتما دراین کانال عضو شوید):
@eycphd1402

تلفن مسئول ثبت نام (مهندس مشیری) : 02334521579

برای آشنایی کلی با دانشگاه ایوان کی اینجا کلیک کنید.

نوشته شده توسط معاونت آموزش در تاریخ ۱۴۰۲/۰۲/۲۹