1. رئیس دانشگاه شاهد 2. هیئت علمی بازنشسته دانشگاه جامع امام حسین (ع) 3. معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه جامع امام حسین(ع) 4. ریاست دانشکده برق دانشگاه جامع امام حسین(ع) 5. معاون آموزشی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه جامع امام حسین(ع) 6. رئیس مرکز تحقیقات راهبردی بنیاد تعاون ناجا 7. رئیس مرکز تحقیقات کاربردی معاونت طرح و برنامه و بودجه ناجا 8. رئیس مرکز تحقیقات آموزش و نیروی انسانی ناجا 9. مشاور فرماندهی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران 10. مشاور فرماندهی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی 11. مشاور رئیس ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری 12. عضو کمیته بازنگری ساختار، قوانین و مقررات شورای شهر تهران 13. جانشین فرماندهی مرکز مخابرات الکترونیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی 14. فرماندهی گردان، گروهان و دستههای رزمی در دوران دفاع مقدس 15. بیش از 31 ماه حضور در جبهههای نبرد حق علیه باطل 16. مدیر مسئول و عضو هیئت تحریریه نشریه توسعه انسانی پلیس 17. عضو هیئت تحریریه مجله فرآماد سپاه 18. عضو هیئت تحریریه مجله نظارت و بازرسی 19. عضو هیئت تحریریه مجله مطالعات راهبردی 20. عضو هیئت تحریریه مجله اقتصادی و تجارت نوین 21. عضو انجمن علمی نت 22. عضو انجمن علمی لجستیک 23. عضو انجمن علمی مدیریت پروژه 24. مدیر نمونه دانشگاه امام حسین (ع) و کسب لوح تقدیر از دست مقام معظم رهبری سال 1378 25. مدیر نمونه پنج ساله دانشگاه امام حسین (ع) در سال 1380 26. کارآفرین برتر استان سمنان در سال 1390 27. استاد نمونه پنج ساله دانشگاه امام حسین (ع) در گروه علوم انسانی سال 1381 و 1384 28. مترجم شایسته تقدیر کتاب تفکر سیستمی،کل گرایی خلاق برای مدیران (یازدهمین دوره جایزه کتاب فصل پاییز1388) ازسوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی 29. مترجم شایسته تقدیر کتاب تفکر سیستمی، کل گرایی خلاق برای مدیران (کتاب سالشاخه مهندسی صنایع کشور 1390) از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی 30. ارائه بیش از 50 مقاله علمیترویجی، 60 مقاله علمیپژوهشی وISI و 100 مقاله درکنفرانسها و همایشهای داخلی و بینالمللی 31. ترجمه بیش از 12 کتاب تخصصی 32. راهنمایی بیش از 200 پایان نامه در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری 33. داوری و ارزیابی بیش از 300 مقاله، پایان نامه و رساله
تأسیس دانشگاه غیردولتی-غیرانتفاعی ایوانکی بهمنظور تربیت نیروی انسانی متخصص، متعهد و انجام پژوهشهای علمی در زمینههای علوم انسانی و فنی و مهندسی شکل گرفته است و اهداف زیر را دنبال مینماید: 1. کمک به ارتقای سطح فرهنگ و دانش جامعه 2. مشارکت در تربیت نیروی انسانی متخصص مورد نیاز کشور 3. همکاری در زمینهسازی مناسب برای مشارکت همه جانبه مردم در امر گسترش و اعتلای آموزش و پژوهش در کشور 4. کمک به بالا بردن ظرفیت دانشجویی استان سمنان 5. استفاده از امکانات و قابلیتهای موجود استان در توسعه آموزش عالی 6. فراهم ساختن زمینههای جذب و گزینش دانشجوی بومی و از شهرهای همجوار فلسفه وجودی دانشگاه ایوانکی بهعنوان یکی از بهترین دانشگاههای غیردولتی - غیرانتفاعی، در مجموعه آموزش عالی کشور، اندیشهورزی و تولید علم و دانش و اعتلای علمی و ایفای نقشی اساسی در جهت بخشیدن به حرکتهای فکری، اعتقادی، فرهنگی و سیاسی جامعه است. در راستای توسعه تولید علم و دانش بر این باور است که ظرفیت و استعداد بالایی در جامعه نهفته است که با کشف، تبیین و کاربردی کردن آن، میتوان در علوم و فنون بشری تحولی شگرف پدید آورد و در پرتو آن افرادی شایسته و فرهیخته تربیت کرد.
هیئت امنا عالیترین رکن دانشگاه میباشد که وظایف و اختیارات آن در قانون تشکیل هیئت امنای دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی (مصوب جلسات 181 و 183 مورخ 19/12/1367 و 23/12/1367 شورای عالی انقلاب فرهنگی) و همچنین قانون نحوه انجام امور مالی و معاملاتی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی و تحقیقاتی (مصوب مورخ 18/10/1369 مجلس شورای اسلامی) تعیین شده است. هیئت امنا در رأس ساختار سازمانی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی به عنوان بالاترین مرجع تصمیمگیری و سیاستگذاری در امور مالی، معاملاتی، اداری، استخدامی، علمی، مسئولیتهای مهم و حساسی به عهده دارند.
حدود یک سال پس از تأسیس دانشگاه غیردولتی غیرانتفاعی ایوانکی _که در آن زمان با عنوان موسسه آموزش عالی غیردولتی غیرانتفاعی ایوانکی فعالیت میکرد_ اهمیت و لزوم معرفی دانشگاه به مردم، ادارات و نهادهای دولتی و غیردولتی و ایجاد رابطه مفید و مؤثر فیمابین، راهاندازی مدیریت دفتر و روابط عمومی در دانشگاه اجتنابناپذیر به نظر رسید. در این راستا دکتر حجتالله عالی، رئیس وقت دانشگاه، در آذرماه سال 1385 اقدام به راهاندازی مدیریت دفتر و روابط عمومی کرد. با تصویب چارت تشکیلاتی موسسه آموزش عالی ایوانکی که مدیریت دفتر و روابط عمومی نیز در آن لحاظ شده بود این مسئولیت رسمیت پیدا کرد. در بهمن سال 1394 با ارتقای موسسه آموزش عالی ایوانکی به دانشگاه ایوانکی و اصلاح چارت تشکیلاتی، مدیریت دفتر و روابط عمومی نیز به مدیریت دفتر، روابط عمومی و امور بینالملل ارتقا پیدا کرد.
اداره کارگاهها و آزمایشگاههای دانشگاه ایوانکی دارای حدود 80 عنوان کارگاه و آزمایشگاه تخصصی مجهز و بهروز با مساحتی بالغ بر 10000 مترمربع می باشد که کلیه دانشجویان رشته های فنی و مهندسی ( از جمله مکانیک، برق، عمران، صنایع و ....) از این فضا بهره میبرند. این اداره قابلیت ارائه خدمات کارگاهی و آزمایشگاهی به سایر مؤسسات آموزش عالی و شهرکهای صنعتی منطقه را نیز دارد.
حضرت علی(ع) میفرمایند: دو نعمت است که انسان ارزش آنها را درست نشناخته است. یکی سلامتی و دیگری امنیت حراست پشتوانه محکمی برای سلامت جامعه دانشگاهی اعم از دانشجو, استاد, کارمند و... میباشد. سلامت جامعه در گرو سلامت دانشگاهها خواهد بود. چرا که دانشگاهیان در سازندگی جامعه نقش بسزایی را ایفا مینمایند و یا به تعبیر همیشگی آینده سازان جامعه از درون دانشگاهها برمیخیزند. از آنجا که سلامت دانشگاه همواره در معرض آلودگیها و تهدیدهای درونی و بیرونی است, برای حفظ سلامت و پیشگیری از آلودگیها نیازمند سیستمی هستیم که با دقت زیاد از نفوذ آفتها به داخل دانشگاه جلوگیری کند و با تشخیص و شناخت آفتهای درونی زمینه علاج به موقع و سلامت دانشگاه و به تبع آن سلامت جامعه را فراهم سازد. بنابراین وظیفه اصلی حراست دانشگاه مواظبت از سلامت جامعه دانشگاهی است. حضور حراست در عرصه مختلف دانشگاه همواره در جهت دستیابی به دو هدف عمده, یکی حفظ و ارتقاء توان حفاظتی و امنیتی به منظور پیشبرد اهداف و دوم انجام اقدامهای مؤثر به منظور حفاظت همه جانبه منابع انسانی و مالی میباشد. لذا منشور سازمانی حراست, چشم انداز ایده آل تفکر و رفتار حراستی است که بر اساس اخلاق حرفهای و وظایف محوله توسط قانون تدوین شده است تا با اجرای آن مجموعه حراست را در راستای تحقق سیاست اثرگذار, تصمیم ساز, پاسخگو رهنمون باشد.
معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایوان کی از بدو تأسیس دانشگاه در سال 1384 به عنوان یکی از حوزه های فعال دانشگاهی تشکیل شد. این معاونت طبق رسالت خود همواره در راستای توسعه علم و دانش، آگاهی بخشی، بالا بردن سطح فرهنگ دانشجویان و گسترش دانش گام به سوی توسعه برداشته و به همین جهت تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد به ارزش های جامعه اسلامی و بسترسازی مناسب برای آموزشی مداوم و پایدار را سرلوحه رویکرد آموزشی خود قرار داده است. اهم وظایف معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی عبارتند از: • فراهم سازی امکانات جذب هیأت علمی جدید با کیفیت مطلوب در دانشکده ها، به منظور اصلاح شاخص دانشجو به استاد و کاهش تعداد اساتید مدعو. • برنامه ریزی و سیاست گذاری برای استفاده بهینه از اعضای موجود هیأت علمی و ارتقاء توان علمی آنها. • زمینه سازی و تلاش در جهت ارتقای وضعیت تحصیلی دانشجویان در کلیه مقاطع. • توجه ویژه به شناسایی، هدایت و پرورش دانشجویان ممتاز. • برگزاری مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز بصورت سالیانه. • برگزاری جلسات شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی و کمیته های منتخب آنها. • تلاش در زمینه به کارگیری تکنولوژیهای نوین در آموزش. • بهبود و اجرای نظام حق التدریس. • اجرای روند ارزشیابی اساتید. • زمینه سازی و تلاش در جهت جذب ورودی های برتر (استعدادهای درخشان) در کلیه مقاطع. • تلاش در جهت هماهنگ سازی دانشکده ها و گروه ها در زمینه اجرای مقررات و آیین نامه های آموزشی و سوق دادن آنها به سمت قانونمندی هرچه بیشتر. • تلاش در جهت روزآمد سازی فعالیت های آموزشی در دانشکده ها و بخش های ستادی تابعه معاونت آموزشی. • هدایت دانشکده ها در امر بازنگری متون و برنامه های درسی. • زمینه سازی و ارائه پیشنهادات لازم به مراجع مافوق در زمینه اصلاح و بهبود ساختار در بخش های تابعه معاونت آموزشی به منظور افزایش کارایی و اثربخشی کارکنان و رسیدن به گردش کارهای بهینه. • برنامه ریزی و زمینه سازی گسترش دوره های دانشگاه در مقاطع تحصیلات تکمیلی. • برنامه ریزی و زمینه سازی و تلاش در جهت بهینه نمودن دوره تحصیل دانشجویان در کلیه مقاطع و جلوگیری از افزایش ظریب ماندگاری دانشجو. • تلاش در جهت توجیه و افزایش آگاهی اساتید و دانشجویان نسبت به سیاستهای آموزشی دانشگاه، آیین نامه ها و .... • نظارت بر حسن اجرای مقررات آموزشی دردانشگاه • نظارت بر عملكرد آموزشی دانشكده ها • برنامه ریزی امور آموزشی • اظهار نظر در مورد جذب اعضای هیئت علمی جدید • ریاست شورای آموزشی و شورای تحصیلات تكمیلی • اظهار نظر و پیشنهاد در زمینه تغییر یا توسعه برنامه ریزی درسی و نیز رشته های جدیدالتاسیس
امروز یکی از مهم ترین وظایف دانشگاه ایوانکی پی ریزی نظامی ساختمند و هدفگرا جهت دستیابی به تجربیات علمی و فرهنگی دیگران و پی ریزی روش هایی معتبر در جهت تعلیم و تربیت و آموزش هنرمندانی متعهد برای عرصه فرهنگی انقلاب اسلامی است. بدون شک نوآوری و پیشرفت های مهم عرصه علم و فرهنگ در سایه توجه جدی به تحقیق و پژوهش امکان پذیر است. در حالی که بسیاری از محققان معتقدند که سرچشمه بسیاری از علوم در شرق بوده است لکن متأسفانه در پنج قرن اخیر جوامع شرقی سهم قابل توجهی در توسعه علمی جهان نداشتند و عمدتاً به جوامع مصرف کننده اندیشه های علمی تبدیل شده اند. در کشورهای توسعه یافته به موازات پیشرفت علوم و تکنولوژی نظام های تحقیقاتی پیشرفته ای را پایه ریـزی و گسترش داده اند چرا که در دنیای علم، میدان دیدهـا به درجه مشارکت در شبکه های تحقیقاتی و پژوهشی بستگی دارد. توان دستیابی سریع به اطلاعات پایه کارآئی نظام های علمی را به شدت ارتقاء می دهد. دانشگاه ایوانکی در جهت نیل به اهداف تعیین شده رویکردی پژوهش مدار را در نظام آموزش خود حاکم نموده است؛ به طوری که در همه مقاطع آموزشی شیوة تدریس به گونه ای است که دانشجویان علاوه بر متون درسی با بررسی و پژوهش در منابع مرتبط با دروس به گسترش دانش خویش می پردازند، به عبارت دیگـر، دانشجویان رویکرد پژوهش مدار چگونه آموختن را می آموزند و بدین گونه توانایی لازم جهت توسعه دانش خود به شیوة علمی را پیدا می کنند. در همین راستا با توجه به اهمیت کتابخانه ها و مراکز اطلاع رسانی به عنوان مراکز اصلی گردآوری و سازماندهی منابع اطلاعاتی و ابزار پژوهش دانشگاه ایوانکی اقدام به تأسیس، تجهیز کتابخانه تخصصی در دانشکده های خود نموده و از طریق همکاری با سایر کتابخانه ها و برخورداری از سایت اینترنتی و استفاده از کتابداران متخصص منابع مورد نیاز پژوهشگران را در اختیار آن ها قرار می دهند.
معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه یکی از محوریترین و حساسترین معاونتهای دانشگاه است که ارتباط مستقیم با دانشجویان داشته و فراهمکننده امکانات رفاهی و فرهنگی دانشجویان می باشد. این معاونت عهدهدار سیاست گذاری و برنامهریزی فعالیتهای فرهنگی، اجتماعی و فوقبرنامه دانشگاه با حضور دانشجویان و برای استفاده بهینه آنهاست. شرح وظایف معاون فرهنگی و اجتماعی: 1- نظارت بر فعالیت های فرهنگی، سیاسی و اجتماعی دانشگاه 2- برنامه ریزی برای ترویج، گسترش و تعمیق ارزشهای اسلامی و انقلابی 3- فراهم آوردن زمینه و ترغیب نیروهای دانشگاهی به حضور در صحنه های مختلف علمی، سیاسی و فرهنگی جامعه 4- ارائه پیشنهادهای لازم به شورای فرهنگی و پیگیری وظایف محوله 5- حمایت و نظارت بر عملکرد كانونهای فرهنگی هنری، انجمنهای علمی دانشجویی 6- گسترش و تعمیق آگاهی های فرهنگی 7- را ه اندازی كرسی های آزاد اندیشی و هدایت محتوایی و نظارت بر حسن اجرای آن 8- تدوین برنامه راهبردی فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی و تنظیم اصول كلی برنامههای مختلف نیروهای دانشگاه و نظارت بر حسن اجرای آن 9- مطالعه و اتخاذ تصمیم درباره مسائل و مشکلات دانشجویی 10- نظارت بر اجرای قوانین و آئین نامه های دانشجویی 11- ارائه خدمات بهداشت، سلامت روان و مشاوره به دانشجویان، کارکنان، اساتید و مراجعین بروندانشگاهی در قالب خدمات مرکز مشاوره 12- برنامهریزی، اجرا و هماهنگی امور فوق برنامه دانشجویی 13- هماهنگی با نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاهها در امور عمره و عتبات دانشگاهیان، ازدواج دانشجویی و سایر برنامههای مربوطه 14- اتخاذ تدابیر لازم برای اجرای برنامههای پیشنهادی معاونتهای دانشجویی و فرهنگیاجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری 15- حمایت از فعالیتهای بسیج دانشجویی، بسیج اساتید و بسیج کارکنان دانشگاه 16- پیگیری تشکیل و انجام امور کمیتهها و شوراهای مصوب در وزارتخانه مانند : شورای انضباطی - شورای فرهنگی – کمیته ناظر بر نشریات و... 17- برنامهریزی و حمایت از فعالیتهای ورزشی و تربیت بدنی در قالب خدمات مدیریت تربیت بدنی 18- برنامه ریزی و نظارت بر اجرای فعالیتهای فوقبرنامه برای شکوفایی بیشتر فعالیتهای فکری، فرهنگی و هنری دانشجویان انجام امور محوله از سوی ریاست دانشگاه
رشته کاردانی فنی صنایع-ایمنی صنعتی در دانشگاه ایوان کی در سال 1385 هجری شمسی ایجاد و اولین گروه از فارغالتحصیلان این رشته نیز در سال 1387، با استقبال مطلوب جامعه صنعتی کشور به سرعت جذب بازار کار شدند. با توسعه کمی و کیفی فعالیتهای آموزشی در سال 1386رشته مهندسی صنایع در مقطع کارشناسی پیوسته و همچنین در سال 1388 رشته ایمنی صنعتی و محیط کار در مقطع کارشناسی ناپیوسته و در سال 1390 دوره تحصیلات تکمیلی با رشته مهندسی صنایع- سیستم های اقتصادی و اجتماعی مقطع کارشناسی ارشد شروع و پس از یک دهه تعداد رشته ها و گرایش های مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد به 3 رشتـه و دکتری تخصصی به 2 رشته افزایش یافت. هم اکنون دانشکده مهندسی صنایع در سه گروه علمی: 1- مهندسی صنایع، 2- مهندسی سیستم ها 3- ایمنی صنعتی فعالیت می نماید و دارای یک رشته در کارشناسی، سه رشته-گرایش در کارشناسیارشد و دو رشته-گرایش در مقطع دکترا میباشد. برنامههای درسی این دانشکده نیز با توجه به نیاز صنعت و بازار کار و با رویکرد تامین نیاز علمی و تخصصی کشور و منطقه تدوین شده است. در حال حاضر تعداد اعضای هیات علمی دانشکده با رشدی قابل قبول، به 12 نفر رسیده است که 2 نفر از آنها دارای مرتبه استادی، 1 نفر دانشیار و 3 استادیار و 6 نفر مربی میباشد که از بین اساتید و فارغ التحصیلان ممتاز دانشگاه های معتبر ایران و خارج از کشور انتخاب شدهاند . اساتید این دانشکده در حوزههای مختلف مهندسی صنایع مشغول به پژوهش بوده و سهم قابل توجهی از چاپ مقالات در مجلات معتبر بینالمللی را به خود اختصاص دادهاند. تعداد بالای اساتید در کنار تنوع تخصصهای آنها باعث شده است که دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه ایوان کی از نظر حوزههای تخصصی یکی از متنوعترین دانشکده های مهندسی صنایع را به خود اختصاص دهد. آمار دانشآموختگان دانشکده مهندسی صنایع تا کنون به بیش از 700 نفر در مقطع کاردانی، بیش از 600 نفر در مقطع کارشناسی ناپیوسته، بیش از 300 نفر در مقطع کارشناسی پیوسته و حدود 200 نفر در مقطع کارشناسی ارشد میرسد. تعداد دانشجویان در حال تحصیل دانشکده از 240 نفر در مقطع کارشناسی، از 160 نفر در مقطع کارشناسی ارشد و از 25 نفر در مقطع دکتری فراتر می رود. در حال حاضر دانش آموختگان این دانشکده در سطوح مختلف مدیریت صنایع و اقتصاد کشور مشغول به خدمت می باشند.
دانشکده مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک از سال ۸۴ در مقطع کاردانی کامپیوتر-نرم افزار دانشجو پذيرش نمود. با توسعه رشته ها در حوزه برق، کامپیوتر و مکانیک هم اکنون این دانشکده دارای 28 رشته شامل 6 رشته در مقطع کارشناسی ارشد، 5 رشته در مقطع کارشناسی پیوسته، 7 رشته در مقطع کارشناسی ناپیوسته و 10 رشته در مقطع کاردانی می باشد. دانشکده برق، کامپیوتر و مکانیک در سه گروه علمی: 1- مهندسی برق 2- مهندسی کامپیوتر 3- مهندسی مکانیک فعالیت می نماید. دانشکده مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک با سابقه درخشان در زمینه آموزش و پژوهش هم اکنون در رشته هاي تحصیلات تکمیلی ذيل دانشجو پرورش مي دهد. 1-مهندسی برق گرایش سیستم های الکترونیک دیجیتال، 2-مهندسی کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی، 3-مهندسی فناوری اطلاعات گرایش مدیریت سیستم های اطلاعاتی، 4- مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی، 5- مهندسی مکانیک گرایش طراحی کاربردی، 6- مهندسی مکاترونیک. در حال حاضر تعداد اعضای هیات علمی دانشکده با رشدی قابل قبول، به 23 نفر رسیده است که 1 نفر از آنها دارای مرتبه استادی، 5 نفر دانشیار و 7 استادیار و 10 نفر مربی میباشد که از بین اساتید و فارغ التحصیلان ممتاز دانشگاه های معتبر ایران و خارج از کشور انتخاب شدهاند . اساتید این دانشکده در حوزههای مختلف مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک مشغول به پژوهش بوده و سهم قابل توجهی از چاپ مقالات در مجلات معتبر بینالمللی را به خود اختصاص دادهاند. تعداد بالای اساتید در کنار تنوع تخصصهای آنها باعث شده است که دانشکده مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک دانشگاه ایوان کی از نظر حوزههای تخصصی عنوان یکی از متنوعترین دانشکده های حوزه فنی و مهندسی را به خود اختصاص دهد. آمار دانشآموختگان دانشکده مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک تا کنون به بیش از 2300 نفر در مقطع کاردانی، بیش از 1200 نفر در مقطع کارشناسی ناپیوسته، بیش از 400 نفر در مقطع کارشناسی پیوسته و حدود 110 نفر در مقطع کارشناسی ارشد میرسد. تعداد دانشجویان در حال تحصیل دانشکده از 150 نفر در مقاطع کاردانی، 650 نفر در مقاطع کارشناسی و از 230 نفر در مقطع کارشناسی ارشد فراتر می رود.
دانشکده عمران و معماری از سال ۸۴ در مقطع کاردانی عمران دانشجو پذيرش نمود. با توسعه رشته ها در حوزه عمران و معماری هم اکنون این دانشکده دارای 27 رشته شامل 7 رشته در مقطع کارشناسی ارشد، 4 رشته در مقطع کارشناسی پیوسته، 7 رشته در مقطع کارشناسی ناپیوسته و 9 رشته در مقطع کاردانی می باشد.. دانشکده عمران و معماری در سه گروه علمی: 1- مهندسی عمران 2- مهندسی معماری 3- مهندسی شهرسازی فعالیت می نماید. این دانشکده با سابقه درخشان در زمینه آموزش و پژوهش هم اکنون در رشته هاي تحصیلات تکمیلی ذيل دانشجو پرورش مي دهد:1-مهندسی عمران گرایش مدیریت ساخت،2-مهندسی معماری،3-مهندسی عمران گرایش سازه،4-مهندسی عمران گرایش زلزله5-معماری داخلی،6-معماری و انرژی،7-مدیریت پروژه و ساخت در حال حاضر تعداد اعضای هیات علمی این دانشکده با رشدی قابل قبول، به 20 نفر رسیده است که 1 نفر از آنها دارای مرتبه استادی، 2 نفر دانشیار و 9 استادیار و 8 نفر مربی میباشد که از بین اساتید و فارغ التحصیلان ممتاز دانشگاه های معتبر ایران و خارج از کشور انتخاب شدهاند . اساتید این دانشکده در حوزههای مختلف مهندسی عمران و معماری مشغول به پژوهش بوده و سهم قابل توجهی از چاپ مقالات در مجلات معتبر بینالمللی را به خود اختصاص دادهاند. تعداد بالای اساتید در کنار تنوع تخصصهای آنها باعث شده است که دانشکده مهندسی عمران و معماری دانشگاه ایوان کی از نظر حوزههای تخصصی عنوان یکی از متنوعترین دانشکده های عمران و معماری را به خود اختصاص دهد. آمار دانشآموختگان دانشکده مهندسی عمران و معماری تا کنون به بیش از 3700 نفر در مقطع کاردانی، بیش از 1900 نفر در مقطع کارشناسی ناپیوسته، بیش از 350 نفر در مقطع کارشناسی پیوسته و حدود 160 نفر در مقطع کارشناسی ارشد میرسد. تعداد دانشجویان در حال تحصیل دانشکده از200 نفر در مقاطع کاردانی، 600 نفر در مقاطع کارشناسی و از 400 نفر در مقطع کارشناسی ارشد فراتر می رود. در حال حاضر دانش آموختگان این دانشکده در پروژه های مختلف عمرانی کشور مشغول به خدمت می باشند.
دانشکده علوم انسانی در سال 1394 با گروه های حسابداری و مالی (1390)، تربیت بدنی (1390)، مدیریت (1392) بصورت دانشکده ای مستقل در چارت سازمانی دانشگاه ایوان کی قرار گرفت. در سالهای بعد گروه های آموزشی روانشناسی (1395) و حقوق (1396) نیز ایجاد گردید. با توسعه رشته ها در حوزه علوم انسانی هم اکنون این دانشکده دارای 33 رشته شامل 1 رشته در مقطع دکتری تخصصی تربیت بدنی، 9 رشته کارشناسی ارشد، 14 رشته در مقطع کارشناسی پیوسته، 5 رشته در مقطع کارشناسی ناپیوسته و 4 رشته در مقطع کاردانی می باشد. دانشکده علوم انسانی با سابقه درخشان در زمینه آموزش و پژوهش هم اکنون در رشته هاي تحصیلات تکمیلی ذيل دانشجو پرورش مي دهد. 1-دکتری تربیت بدنی گرایش مدیریت ورزشی، 2- مدیریت ورزشی گرایش مدیریت راهبردی در سازمان های ورزشی، 3- روانشناسی ورزشی، 4-مدیریت ورزشی گرایش مدیریت بازاریابی در ورزش، 5-روانشناسی عمومی، 6-مدیریت دولتی گرایش توسعه منابع انسانی، 7- مدیریت مالی، 8-حقوق خصوصی، 9-مدیریت صنعتی گرایش مدیریت پروژه 10-مدیریت اوقات فراغت ورزش های تفریحی. در حال حاضر تعداد اعضای هیات علمی دانشکده با رشدی قابل قبول، به 36 نفر رسیده است که 2 نفر از آنها دارای مرتبه استادی، 7 نفر دانشیار و 13 استادیار و 14 نفر مربی میباشد که از بین اساتید و فارغ التحصیلان ممتاز دانشگاه های معتبر ایران و خارج از کشور انتخاب شدهاند . اساتید این دانشکده در حوزههای مختلف علوم انسانی مشغول به پژوهش بوده و سهم قابل توجهی از چاپ مقالات در مجلات معتبر بینالمللی را به خود اختصاص دادهاند. تعداد بالای اساتید در کنار تنوع تخصصهای آنها باعث شده است که دانشکده علوم انسانی دانشگاه ایوان کی از نظر حوزههای تخصصی عنوان یکی از متنوعترین دانشکده های این حوزه را به خود اختصاص دهد. آمار دانشآموختگان دانشکده علوم انسانی تا کنون به بیش از 500 نفر در مقطع کاردانی، بیش از 300 نفر در مقطع کارشناسی ناپیوسته، بیش از 200 نفر در مقطع کارشناسی پیوسته و حدود 90 نفر در مقطع کارشناسی ارشد میرسد. تعداد دانشجویان در حال تحصیل دانشکده از 130 نفر در مقاطع کاردانی، 1200 نفر در مقاطع کارشناسی و از 270 نفر در مقطع کارشناسی ارشد و 9 نفر در مقطع دکتری تخصصی (Ph.D.) فراتر می رود.
لیسانس مهندسی برق- قدرت، دانشگاه علم و صنعت (1367).
فوقلیسانس مهندسی برق- قدرت، دانشگاه علم و صنعت (1370).
دکترای مهندسی برق- قدرت، دانشگاه علم و صنعت - سمنان (1389)
1- عضو هیأت علمی دانشگاه ایوانکی
2- مدیر گروه کنترل و قدرت دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه امام حسین (ع) بهمدتدو سال.
3- معاون آموزشی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه امام حسین (ع) بهمدت دو سال.
4- معاون هماهنگی امور شعب دانشگاه امام حسین (ع) بهمدت دو سال.
5-معاون پژوهشی دانشکده و پژوهشکده مهندسی فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاهجامع امام حسین (ع).
6- مجری پروژه طراحی و ساخت سامانه پالس ولتاژ بالا.
7- تدوین دانش فنی مولد شار فشرده دوطبقه.
8- نظارت بر پروژههای طراحی و ساخت سامانههای مختلف الکتریکی از قبیل انواعتسترهای الکتریکی، منابع تغذیههواپیمایی، انواع شارژر و اینورتر و غیره.
9- همکاری با سازمان استاندارد وابسته به معاونت لجستیک سپاه به عنوان مشاوربه مدت یکسال.
10- همکاری با مرکز ارزیابی و راهبردی طرحهای تحقیقاتی دفاعی و توسعه صنعتیوابسته به مؤسسه تحقیقات دفاعی به عنوان مشاور و عضو کمیته بومیسازی سامانه رانشدریایی شناور موج بهمدت یکسال.
11- طراحی دوره دکتری کنترل.
ج) مقالات ارائه شده:
* چاپ شده در مجلات:
M. H. Khanzade, Y.Alinejad-Beromi, and A. Shoulaie, “Calculation of Turn Skipping Losses in Helical Flux Compression Generators" IEEE Trans. On Plasma Science, vol. 40, No. 2, pp. 505-510, Feb. 2012,
M. H. Khanzade, Y.Alinejad-Beromi, and A. Shoulaie, " Calculation of Time-varying Equivalent Inductance and Resistance of Helical Flux Compression Generators Using 2-D Filamentary Method and Dynamic Matrix Concept in the Frequency Domain" Chinese Phys. B, vol. 19, no. 1, pp. 018601-1-6, 2010.
Sajad Sadr, Mohammad Hosein Khanzade," Ship Electrical Propulsion System" J. Basic. Appl. Sci. Res., 3(6)655-660, 2013.
M. H. Khanzade, Y. Alinejad-Beromi, A. Shoulaie, “Accurate Modeling of the Eddy Current Effects in Helical Flux Compression Generators Using 2-Dimensional Filamentary Method in Frequency Domain” Int. Review on Modelling and Simulations, vol. 2, no. 4, pp. 433-437, 2009.
S. M. Noori, H. Alami, M. H. Khanzade, “Design, Simulation, Prototyping And Replacing A Static Inverter On Aircraft” World of Sciences Journal, no. 14, pp. 112-121, 2013.
A. Abbasi, M. H. Khanzade, “Analysis of Dual Resonant Solid State Tesla Transformer” International Journal of Modern Engineering Research (IJMER), no. 3, pp. 34563460, 2013.
M. soltani, M. H. Khanzade, . A. Shoulaie, “Combined PWM Technique for Asymmetric Cascaded H- Bridge Multilevel Inverter” International Journal of Modern Engineering Research (IJMER), Vol. 5, Iss.8, pp. 17-26, August 2015.
M. soltani, M. H. Khanzade, “Comparison of Switching Methods for Asymmetric Cascaded H-Bridge Multilevel Inverter” IOSR Journal of Engineering (IOSRJEN), 2014.
M. soltani, M. H. Khanzade, . A. Shoulaie, “Modeling of multi-carrier switching for asymmetrical CHB inverter” Cumhuriyet Science Journal, Accepted for publish, 2015.
S. Mohammadian, M. H. Khanzade, “Five-Level Current-Source Inverter for Grid-Connected or High-Power Three-Phase Wound-Field Synchronous Motor Drives” Engineering, Technology & Applied Science Research, Accepted for publish, 2016.
R, Asad, M. H. Khanzade “Extracting Novel Relations Between Economic and Electrcal Variables in DC Elecric Power Systems” IEEE Transection on P0wer systems, Vol. 33, Issue 6, Nov 2018, pp. 5844-5853.
[12] صدر، سجاد و خانزاده، محمدحسین، "مدلسازی و شبیهسازی سامانه رانش الکتریکی شناورهای نظامی" مجله علمی- پژوهشی علوم و فنون دریایی، دوره 13، شماره 2، صص. 11-20، 1393.
[13] حقمرام، رضا شولائی، عباس و خانزاده، محمدحسین، "تحلیل عملکرد استاتیکی و دینامیکی پرتابکنندههای القایی خطی بهروش فیلامان جریان." مجله برق و کامپیوتر دانشگاه امام حسین (ع)، شماره صفر.
[14] عباسی، علی، خانزاده، محمدحسین، "تحلیل و مقایسه دو ساختار متداول مبدل ولتاژ تسلای مبتنی بر اسپارکگپ" مجله الکترومغناطیس کاربردی، شماره 1، صص. 49-56، زمستان 1392.
[15] حسینی، سید محسن، خانزاده، محمدحسین، علینژاد برمی، یوسف، "افزایش کیفیت توان و قابلیت اطمینان سامانه قدرت کشتیهای نظامی با استفاده از صافی ترکیبی" مجله پدافند الکترونیکی و سایبری، شماره 4، صص. 9-21، زمستان 92.
[16] خانزاده، محمدحسین، "یک روش جدید مکانیابی PMU همراه با مشاهدهپذیری بهبودیافته بهمنظور مدیریت انرژی الکتریکی در شرایط بحرانی" مجله علوم و فناوریهای پدافند غیرعامل، شماره 4 ، صص. 255-263، زمستان 92.
[17] عباسی، علی و خانزاده، محمدحسین، " تحلیل مبدل ولتاژ تسلای حالت جامد تشدید دوگانه" مجله الکترومغناطیس کاربردی، شماره 1، صص. 29-35، بهار 93.
[18] خانزاده، محمدحسین،" كنترل غیرمتمركز انرژی الكتریكی نواحی حساس به عنوان میكروگرید جزیرهای مبتنیبر اینورتر بدون تغییر فركانس" مجله علوم و فناوریهای نوین، دوره 6، شماره 2، صص. 105-117، تابستان 94.
[19] خانزاده، محمدحسین، علینژاد برمی، یوسف، شولایی، عباس. " ارزیابی نظری و آزمایشگاهی اندوکتانس و مقاومت معادل مولدهای شارفشرده مارپیچی و وابستگی آنها به فرکانس با استفاده از روش فیلامانی دوبعدی" مجله الکترومغناطیس کاربردی، دوره 2، شماره 3، صص. 1-10، پاییز 93.
[20] خانزاده، محمدحسین، نباتی راد، محمدرضا و اشرفی، علیرضا، "ساختار کنترلی مبتنی بر هوش مصنوعی توزیع شده بمنظور بهبود پایداری شبکه قدرت در مواقع بحران و وقوع اغتشاش" مجله علوم و فناوریهای نوین، دوره 6، شماره 4، صص. 245-253، زمستان94.
[21] خانزاده، محمدحسین و حسینی، سیدمحسن، "طراحی و شبیهسازی مبدل DC/DC جدید در سامانه اویونیک مطابق با استانداردهای نظامی" مجله علوم و فناوریهای نوین، سال هفتم، شماره 4، صص. 351-364، زمستان95.
[22] خانزاده، محمدحسین و نباتی راد، محمدرضا، "تأمین انرژی نواحی حساس به عنوان ریزشبکه مبتنی بر اینورتر در زمان خاموشی سراسری سامانه قدرت" مجله علوم و فناوریهای نوین، سال هشتم، شماره 2، صص. 85-95، تابستان 96.
[23] سپهوند، مرتضی، ناصری، علی، رییس دانایی، میثم و محمدحسین خانزاده، " ارائه الگوریتم ردگیری هدف در شبکههای حسگر بیسیم با رعایت بهینگی مصرف توان با استفاده از کوانتیزاسیون مشاهدات" مجله پدافند الکترونیکی و سایبری، دوره 6، شماره 2، زمستان 97، صص.109-121.
* ارائه شده در کنفرانسها:
R. Haghmaram, A. Shoulaie, M. H. Khanzade "Parallel connection of Traveling Wave Tubular Linear Induction Motors" in Proc. 3th Conf. on Technical and Physical Problems in Power Engineering, Turkey, 2006, pp. 192-199.
M. H. Khanzade, A. Shoulaie, and Y. Alinejad-Beromi, “Calculation of Equivalent Initial Inductance and Resistance of the Helical Flux Compression Generators Using 2-D Filamentary Method” in Proc. 16th Iranian Conf. on Electrical Engineering, Iran, 2008.
M. H. Khanzade, Y. Alinejad-Beromi, and A. Shoulaie, "Calculation of Time-varying Equivalent Inductance and Resistance of Helical Flux Compression Generators Using 2-D Filamentary Method and Dynamic Matrix Concept" in Proc. 43st Int. Universities Power Engineering Conf.(UPEC 2008), Italy.
M. H. Khanzade, A. Shoulaie, and Y. Alinejad-Beromi, "Calculation of Equivalent Self and Mutual Inductances and Resistances of Dynamic Transformer Using a Two-Dimensional Filamentary Method" in Proc. 12th Int. Conf. on Megagauss Magnetic Field Generation and Related Topics,(Megagauss XII,2008 ) Russia.
M. H. Khanzade, Y. Alinejad-Beromi, and A. Shoulaie, "Calculation of Equivalent Coupling Coefficient of Dynamic Transformers Using 2-Dimensional Filamentary Method" in Proc. Int. Conf. on Electrical Energy and Industrial Electronic Systems (EEIES 2009), Malaysia
M. H. Khanzade, Y. Alinejad-Beromi, and A. Shoulaie, " Solution of the State Equations of a Helical Flux Compression Generator Using Dynamic Matrix Concept" in Proc. 1st Power Electronics and Drives Systems and Technologies Conference,(PEDSTC 2010), Iran.
S. Mohammadian, M. H. Khanzade, S. Castellan, A. Tessarolo, “LCI-fed Wound-Field Synchronous Motors: A Technology Status Reviewand New Development Trends ”AEIT Annual Conference 2014, Trieste, Italy, 18-19 Sept. 2014.
[8] رحیمی، محمد، محزون، محمدرضا، خانزاده، محمدحسین، رحیمی، الهام "محاسبه غیر فعال زوایای حرکت پرنده در فضای سهبعدی با تحلیل بردارهای شار نوری تصویری" هفدهمین کنفرانس ملی انجمن کامپیوتر ایران، دانشگاه صنعتی شریف، 16 تا 18 اسفند 90.
[9] زارعی، مجید، محزون، محمدرضا، خانزاده، محمدحسین "ارایه یک الگوریتم سریع تطبیق الگو مبتنی بر ضرایب کرولیشن و تغییرناپذیر نسبت به مقیاس و چرخش" پنجمین کنفرانس جنگ الکترونیک ایران، دانشگاه جامع امام حسین(ع)، 20 و 21 دیماه 1390.
[10] سجاد صدر، محمدحسین خانزاده، "کاربرد تکنولوژی HTS در سیستم رانش شناورهای الکتریکی" اولین کنفرانس علوم و فنون دریایی و اقیانوسی، 4و 5 بهمن 1391.
[11] سجاد صدر، محمدحسین خانزاده، "محرکههای الکتریکی، چشمانداز آینده سیستمهای رانش شناورهای نظامی" اولین کنفرانس علوم و فنون دریایی و اقیانوسی، 4و 5 بهمن 1391.
[12] یوسف علی نژاد برمی، سید محسن حسینی، محمد حسین خانزاده، مهدی اخباری، "طراحی فیلتر هیبرید با پارامترهای پسیو بهینه در سیستم قدرت كشتی" نخستین کنگره اتوماسیون صنعت برق، دانشگاه فردوسی مشهد،25 و 26 بهمن 1391.
[13] جلال دیدری، حبیباله اعلمی، محمدحسین خانزاده، "بهینهسازی مصرف انرژی پمپهای سانتریفوژ در فرآیندهای صنعتی"سومین کنفرانس بینالمللی اتوماسیون صنعتی، پژوهشگاه صنعت نفت، 3و 4 بهمن ماه 1391.
[14] نوری، سیدمهدی، اعلمی، حبیبالله، خانزاده، محمدحسین، مظاهری محمدصادق، "طراحی، شبیه سازی، ساخت و جایگزینی اینورتر استاتیکی در هواپیما" بیست و هشتمین کنفرانس بین المللی برق(PSC)، 11-13 آبان 92.
[15] زارعی، مجید، محزون، محمدرضا، خانزاده، محمدحسین، " بهینهسازی الگوریتم تطبیق تغییرناپذیر نسبت به مقیاس و زاویه"
[16] طالبپور، محسن، خانزاده، محمدحسین، حقیری، عبدالعلی، "مطالعه رفتار، طراحی و ساخت سرعتسنج دماثابت (CTA) تماماتوماتیک جهت اندازهگیری سرعتهای لحظهای در آزمایشهای تونل باد" سیزدهمین کنفرانس انجمن هوا فضای ایران، 13 اسفند 92.
[17] صدر، سجاد، خانزاده، محمدحسین، "بررسی انواع موتورهای الکتریکی مورد استفاده در سیستم رانش شناورها" اولین همایش ملی توسعه پایدار دریا محور، خرمشهر، 8-9 بهمن 93.
[18] صدر، سجاد، خانزاده، محمدحسین،"شرح و بررسی عملکرد کشتی الکتریکی" اولین همایش ملی توسعه پایدار دریا محور، خرمشهر، 8-9 بهمن 93.
[19] حسینی، سیدمحسن، خانزاده، محمدحسین، "طراحی و شبیهسازی مبدل تغذیه با ساختار جدید در سامانه فریب رادار جنگندهها" ششمین کنفرانس ملی جنک الکترونیک ایران، تهران، 16-17 مهر 92.
[20] عبیری جهرمی، علی، خانزاده، محمدحسین، میرزایی، احمد، "طراحی بهینه موتور القایی معکوسگرد به منظور استفاده در سامانه رانش زیردریاییها" کنفرانس بین المللی یافته های نوین پژوهشی در مهندسی برق و علوم کامپیوتر، تهران، 19 شهریور 94.
[21] سلطانی، محمد، خانزاده، محمدحسین، "روش ترکیب PWM برای اینورتر چند سطحی سری نامتقارن در فرکانس کلیدزنی 400 هرتز" نخستین کنفرانس بینالمللی مهندسی برق و کامپیوتر، 11 شهریور 94.
[22] رضازاده، مهران، خانزاده، محمدحسین، " طراحی کنترل کننده فازی برای تنظیم زاویه پره توربین در سیستم ترکیبی بادی و فتوولتاییک جهت تامین توان الکتریکی بهینه سیستم قدرت" نخستین کنفرانس بینالمللی مهندسی برق و علوم کامپیوتر (ICEECS 2015)، 11 شهریور 94.
[23] رضازاده، میلاد، خانزاده، محمدحسین، "طراحی و شبیه سازی سیستم ترکیبی بادی و خورشیدی جهت تامین بیشینه انرژی الکتریکی در سیستم توزیع براساس الگوریتم ژنتیک" نخستین کنفرانس بینالمللی مهندسی برق و علوم کامپیوتر (ICEECS 2015)، 11 شهریور 94.
[24] رحیمی، قاسم، خانزاده، محمدحسین، خادمکلان، حسن، رحیمی عباس و یوسفیان، محسن، "شبیهسازی بار تطبیق موجبری توان بالا جهت جذب تشعشعات مایکروویوی" کنفرانس بینالمللی مهندسی برق، تهران، 12 خرداد 95.
[25] رحیمی، قاسم، حقمرام، رضا، خانزاده، محمدحسین، "کاربرد شبکه عصبی NNFFBP در تولید منابع الکترومغناطیس" کنفرانس بینالمللی مهندسی برق، تهران، 12 خرداد 95.
[26] نوازنی، ناصر، خانزاده، محمدحسین، "جایابی بهینه تولید پراکنده در سیستم قدرت بهمنظور کاهش تلفات توان اکتیو توسط الگوریتم کرم شبتاب" اولین همایش بینالمللی نوآوری در مهندسی برق و مهندسی رایانه، کیش، آذر 94.
[27] محلوجی، محمدحسین، خانزاده، محمدحسین، "مدلسازی و کنترل سیستم تغذیه هیبریدی فوتوولتایی-باتری بهمنظور استفاده در یک هواپیمای بدون سرنشین" اولین کنفرانس بینالمللی چشماندازهای نو در مهندسی برق و کامپیوتر، تهران، 19 شهریور 95.
[28] ملکی، وحید و خانزاده، محمدحسین، "بررسی عملکرد مولد پالس جبرانسازی شده (کامپالسیتور) در به حرکت در آوردن پرتابگر ریلی" کنفرانس بینالمللی چشمانداز 2020 و پیشرفتهای تکنولوژیک مهندسی برق، کامپیوتر و فناوری اطلاعات، 1395.
[29] ملکی، وحید و خانزاده، محمدحسین، "مدلسازی و شبیهسازی کامپالسیتور هسته آهنی و جبرانسازی غیرفعال برای برای به حرکت درآوردن ریلگان و معرفی ساختاری جدید برای بهبود عملکرد آن" سومین کنگره بینالمللی کامپیوتر، برق و مخابرات، مهرماه 95.
[30] ملکی، وحید و خانزاده، محمدحسین، "ارایه روشی جدید برای مدلسازی و شبیهسازی کامپالسیتور غیرفعال هسته هوایی با چهار فاز" کنفرانس بینالمللی نوآوری درعلوم و تکنولوژی، بارسلون، اسپانیا، 14 اکتبر 2016.
[31] عدالتی، ایوب، براتپور وزوانی، ایمان و خانزاده، محمدحسین، "کنترل سرعت بدون حسگر موتور سنکرون آهنربای داﺋﻢ (PMSM) مبتنی بر سیستم تطبیقی مدل مرجع" سومین کنفرانس سراسری دانش و فناوری مهندسی مکانیک و برق ایران. 1395.
[32] درویشی، مسلم، فهیمی، حسین و خانزاده، محمدحسین خانزاده، " نتایج شبیهسازی یک کویلگان القایی" اولین همایش بینالمللی کاربرد علوم مهندسی در توسعه و پیشرفت ایران 1404.
33- مدیریت پروژه تدوین کتبآموزشی برای دوره های عالی رستهای (هفت کتاب).
34- تدوین دورهکاردانی علمی-کاربردی تأسیسات نظامی.
35- تدوین دستور کار آزمایشگاه مبانی مهندسیبرق دانشگاه امام حسین (ع).
36- تدوین دستور کار آزمایشگاه مدار دانشگاهکیش.
پیرو تصمیم دفتر محترم آموزش عالی غیر دولتی وزارت عتف مبنی بر انتقال پرونده های آموزشی مؤسسه غیر انتفاعی منحل شده علم گستر مهاجران به دانشگاه غیرانتفاعی ایوان كی به استحضار می رساند، از تاریخ ۱۳۹۷/۱۰/۱۰ کلیه امور آموزشی از جمله صدور و تحویل دانشنامه، ریز نمرات، تأییدیه تحصیلی و... توسط واحد فارغ التحصیلان دانشگاه ایوان کی انجام خواهد پذیرفت. برای راحتی کار علاوه بر ایجاد کانال تلگرامی، روزهای دوشنبه هر هفته مخصوص تماس های تلفنی فارغ التحصیلان آن موسسه در نظر گرفته شده است.
راههای ارتباطی برای کسب اطلاعات بیشتر:
زمان برگزاری آزمون تستی رشته های بخش معارفی (کتبی): دوشنبه 6 اسفند ماه 97
اطلاعات بیشتر در پوستر فراخوان در پیوست قابل مشاهده است.
پیرو تصمیم دفتر محترم آموزش عالی غیر دولتی وزارت عتف مبنی بر انتقال پرونده های آموزشی مؤسسه غیر انتفاعی منحل شده علم گستر مهاجران به دانشگاه غیرانتفاعی ایوان كی به استحضار می رساند، از تاریخ ۱۳۹۷/۱۰/۱۰ کلیه امور آموزشی از جمله صدور و تحویل دانشنامه، ریز نمرات، تأییدیه تحصیلی و... توسط واحد فارغ التحصیلان دانشگاه ایوان کی انجام خواهد پذیرفت. برای راحتی کار علاوه بر ایجاد کانال تلگرامی، روزهای دوشنبه هر هفته مخصوص تماس های تلفنی فارغ التحصیلان آن موسسه در نظر گرفته شده است. پیرو تصمیم دفتر محترم آموزش عالی غیر دولتی وزارت عتف مبنی بر انتقال پرونده های آموزشی مؤسسه غیر انتفاعی منحل شده علم گستر مهاجران به دانشگاه غیرانتفاعی ایوان كی به استحضار می رساند، از تاریخ ۱۳۹۷/۱۰/۱۰ کلیه امور آموزشی از جمله صدور و تحویل دانشنامه، ریز نمرات، تأییدیه تحصیلی و... توسط واحد فارغ التحصیلان دانشگاه ایوان کی انجام خواهد پذیرفت. برای راحتی کار علاوه بر ایجاد کانال تلگرامی، روزهای دوشنبه هر هفته مخصوص تماس های تلفنی فارغ التحصیلان آن موسسه در نظر گرفته شده است. پیرو تصمیم دفتر محترم آموزش عالی غیر دولتی وزارت عتف مبنی بر انتقال پرونده های آموزشی مؤسسه غیر انتفاعی منحل شده علم گستر مهاجران به دانشگاه غیرانتفاعی ایوان كی به استحضار می رساند، از تاریخ ۱۳۹۷/۱۰/۱۰ کلیه امور آموزشی از جمله صدور و تحویل دانشنامه، ریز نمرات، تأییدیه تحصیلی و... توسط واحد فارغ التحصیلان دانشگاه ایوان کی انجام خواهد پذیرفت. برای راحتی کار علاوه بر ایجاد کانال تلگرامی، روزهای دوشنبه هر هفته مخصوص تماس های تلفنی فارغ التحصیلان آن موسسه در نظر گرفته شده است.