انتخاب رشته مرحله تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد 1400

دانشگاه ایوان کی در مرحله تکمیل ظرفیت خالی مانده کارشناسی ارشد 1400 در 30 رشته کارشناسی ارشد دانشجو می پذیرد. صرفا متقاضیانی مجاز به شرکت در این مرحله می باشند که در کنکور شرکت کرده  و مجاز به انتخاب رشته شده باشند. این افراد می توانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش (هفته آخر دی 1400) نسبت به انتخاب رشته اقدام نمایند.

رشته ها عبارتند از:

29.روانشناسی ورزشی
30.مدیریت اوقات فراغت ورزش های تفریحی

ششرایط و امتیازات دانشگاه ایوان کی

1.       دانشگاه ایوان کی در نزدیکترین فاصله با شهر تهران( 55 کیلومتری سه راه افسریه) قرار دارد و درارزیابی اخیر صورت گرفته توسط وزارت علوم در سطح یك قرار گرفته و جزو دانشگاه های برتر غیرانتفاعی کشور محسوب میشود..

2.       دانشگاه ایوان کی با بیش از 17سال سابقه آموزشی در حال حاضر دارای 99 رشته در مقاطع مختلف تحصیلی از کاردانی تا دکتری تخصصی(Ph.D)، حدود 4500 دانشجو و بیش از چهارده  هزار فارغ التحصیل می باشد .

3.        این دانشگاه با توجه به نیازکشور از سال 1390 فعالیت خود را در زمینه گسترش تحصیلات تکمیلی آغاز کرد و هم اکنون با 3 رشته در مقطع دکتری و 30 رشته کارشناسی ارشد به مسیر تعالی خود ادامه می دهد.  با برنامه ریزی صورت گرفته با همکاری اساتید برجسته و به نام، کلیه کلاسها فقط در یك روز (پنجشنبه ها) برگزار می شود.

هم اکنون با توجه به شرایط کرونایی و بخشنامه وزارت عتف تمامی کلاس ها به صورت مجازی و با استفاده از سیستم جامع آموزش الکترونیکی دانشگاه برگزار می  شود.

.

4.       سرویس رفت و آمد همه روزه از اکثر نقاط تهران و شهرهای اطراف (پاکدشت، شهر ری و کرج)  مهیا می باشد. (در ایام حضوری)

مهم: شهریه دانشگاه کمتر از 70 درصد شهریه دانشگاه آزاد می باشد که امکان تقسیط آن برای دانشجویان وجود دارد. بخشی از شهریه در ابتدای ترم تحصیلی و مابقی به صورت اقساطی  اخذ خواهد شد.

5. دانشجویان در هر ترم از مزایای وام شهریه در چارچوب سهم تخصیصی از صندوق رفاه                          دانشجویان برخوردارخواهند شد.

6. کلیه  دانشجویان در طول تحصیل تحت پوشش بیمه حوادث قرار خواهند گرفت.

7. اعضای خانواده درجه 1 نیروهای مسلح؛ کارکنان آموزش وپرورش؛ کارکنان سازمان تربیت بدنی                که قبولی در  رشته های تربیت بدنی دانشگاه ایوانکی را کسب نمایند؛ مشمول 10 درصد                    تخفیف شهریه خواهند بود.

8. دانشجویان با نسبت فامیلی درجه یک(برادری،خواهری،همسری،فرزندی) مادامی که به طور             همزمان در این  دانشگاه به تحصیل مشغول باشند، به هر کدام تا سقف 25 درصد تخفیف شهریه            تعلق خواهد گرفت.

9. دانشجویانی که در دو مقطع متوالی در این دانشگاه تحصیل نمایند از 10 درصد تخفیف شهریه               برخوردار می  گردند.

10. با بازگشایی دانشگاه ها به صورت حضوری  دانشجویان هر روز از وعده غذایی گرم(ناهار) در                   سالن غذاخوری   مجهز بهره مند می گردند.

11. با هماهنگی که با پایانه شهر ایوان کی صورت گرفته ،سرویس ایاب و ذهاب از عمده میادین                  اصلی تهران و  شهرهای مسیر برقرار می باشد.

12.دانشجویان از کتابخانه دیجیتال،کارت سلامت،سایت های مجهز رایانه ای و سیستم اطلاعات                 آموزشی مبتنی بر  وب، بهره مند می گردند.

13.دانشجویان از اینترنت رایگان و دسترسی به منابع و پایگاه های اطلاعات علمی معتبر دنیا بهره              مند می گردند.

جهت کسب اطلاعات بیش تر و آشنایی با امکانات دانشگاه به آدرس زیر بروید.

www.eyc.ac.ir/intro.html

آدرس: سه راه افسریه - اتوبان امام رضا (ع)- بعد از پاکدشت- شهر ایوان کی

تلفن تماس ضروری (از 8 الی14    :  (31432-023  (با پشتیبانی 30 خط و بدون اشغالی)

تلفن همراه برای تماس اضطراری  09368408283