اولین کنفرانس ملی مدیریت و سیستم های فازی

اولین کنفرانس ملی مدیریت و سیستم‌های فازی توسط دانشگاه ایوان‌کی با همکاری مؤسسه مهد پژوهش ره‌پویان حقیقت، انجمن علمی مدیریت دانش ایران، انجمن علمی تعالی کسب و کار ایران و با همکاری انجمن ایرانی تحقیق در عملیات 3 آذر ماه 96 در تهران و 4 آذرماه 96 در بابلسر برگزار گردید.
این کنفرانس با مجوز شماره 72501-961170 پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC و تحت حمایت سیویلیکا برگزار گردید. سخنرانان این کنفرانس دکتر طیبه حجاری (دبیر علمی)، دکتر نیما فرجیان (معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ایوان‌کی)، دکتر چاندر (رئیس بخش کاریابی دانشگاه بی‌هارات هند)، مهندس مهدی نوروزی (مدیر پرتال دانشگاهی کشور) و دکتر کومار (رئیس دانشکده مدیریت دانشگاه بی‌هارات هند) بودند.
در ادامه مراسم یادبود و خاطره دکتر زاده پدر علم فازی گرامی داشته شد. سپس پنل تخصصی با سیر تکامل فازی توسط دکتر حجاری و دکتر محمد علی فریبرزی ارائه گردید.
سپس مراسم تقدیر از آثار برگزیده و برگزیدگان اولین کنفرانس ملی مدیریت و سیستم‌های فازی و کسانیکه در برگزاری این کنفرانس همکاری نمودند انجام پذیرفت. در ادامه دانشجویان به ارائه مقالات خود در حضور داوران پرداختند.
در دومین روز کنفرانس کارگاه‌های مرتبط با کنفرانس توسط دکتر سید هادی ناصری و دکتر کومار و دکتر چاندر در دانشگاه مازندران ارائه گردید.
جهت مشاهده گزارش تصویری از این مراسم بر روی لینک زیر کلیک نمایید:

نوشته شده توسط کارشناس گروه حسابداری و مدیریت در تاریخ ۱۳۹۸/۰۵/۰۱