1. رئیس دانشگاه شاهد 2. هیئت علمی بازنشسته دانشگاه جامع امام حسین (ع) 3. معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه جامع امام حسین(ع) 4. ریاست دانشکده برق دانشگاه جامع امام حسین(ع) 5. معاون آموزشی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه جامع امام حسین(ع) 6. رئیس مرکز تحقیقات راهبردی بنیاد تعاون ناجا 7. رئیس مرکز تحقیقات کاربردی معاونت طرح و برنامه و بودجه ناجا 8. رئیس مرکز تحقیقات آموزش و نیروی انسانی ناجا 9. مشاور فرماندهی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران 10. مشاور فرماندهی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی 11. مشاور رئیس ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری 12. عضو کمیته بازنگری ساختار، قوانین و مقررات شورای شهر تهران 13. جانشین فرماندهی مرکز مخابرات الکترونیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی 14. فرماندهی گردان، گروهان و دستههای رزمی در دوران دفاع مقدس 15. بیش از 31 ماه حضور در جبهههای نبرد حق علیه باطل 16. مدیر مسئول و عضو هیئت تحریریه نشریه توسعه انسانی پلیس 17. عضو هیئت تحریریه مجله فرآماد سپاه 18. عضو هیئت تحریریه مجله نظارت و بازرسی 19. عضو هیئت تحریریه مجله مطالعات راهبردی 20. عضو هیئت تحریریه مجله اقتصادی و تجارت نوین 21. عضو انجمن علمی نت 22. عضو انجمن علمی لجستیک 23. عضو انجمن علمی مدیریت پروژه 24. مدیر نمونه دانشگاه امام حسین (ع) و کسب لوح تقدیر از دست مقام معظم رهبری سال 1378 25. مدیر نمونه پنج ساله دانشگاه امام حسین (ع) در سال 1380 26. کارآفرین برتر استان سمنان در سال 1390 27. استاد نمونه پنج ساله دانشگاه امام حسین (ع) در گروه علوم انسانی سال 1381 و 1384 28. مترجم شایسته تقدیر کتاب تفکر سیستمی،کل گرایی خلاق برای مدیران (یازدهمین دوره جایزه کتاب فصل پاییز1388) ازسوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی 29. مترجم شایسته تقدیر کتاب تفکر سیستمی، کل گرایی خلاق برای مدیران (کتاب سالشاخه مهندسی صنایع کشور 1390) از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی 30. ارائه بیش از 50 مقاله علمیترویجی، 60 مقاله علمیپژوهشی وISI و 100 مقاله درکنفرانسها و همایشهای داخلی و بینالمللی 31. ترجمه بیش از 12 کتاب تخصصی 32. راهنمایی بیش از 200 پایان نامه در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری 33. داوری و ارزیابی بیش از 300 مقاله، پایان نامه و رساله
تأسیس دانشگاه غیردولتی-غیرانتفاعی ایوانکی بهمنظور تربیت نیروی انسانی متخصص، متعهد و انجام پژوهشهای علمی در زمینههای علوم انسانی و فنی و مهندسی شکل گرفته است و اهداف زیر را دنبال مینماید: 1. کمک به ارتقای سطح فرهنگ و دانش جامعه 2. مشارکت در تربیت نیروی انسانی متخصص مورد نیاز کشور 3. همکاری در زمینهسازی مناسب برای مشارکت همه جانبه مردم در امر گسترش و اعتلای آموزش و پژوهش در کشور 4. کمک به بالا بردن ظرفیت دانشجویی استان سمنان 5. استفاده از امکانات و قابلیتهای موجود استان در توسعه آموزش عالی 6. فراهم ساختن زمینههای جذب و گزینش دانشجوی بومی و از شهرهای همجوار فلسفه وجودی دانشگاه ایوانکی بهعنوان یکی از بهترین دانشگاههای غیردولتی - غیرانتفاعی، در مجموعه آموزش عالی کشور، اندیشهورزی و تولید علم و دانش و اعتلای علمی و ایفای نقشی اساسی در جهت بخشیدن به حرکتهای فکری، اعتقادی، فرهنگی و سیاسی جامعه است. در راستای توسعه تولید علم و دانش بر این باور است که ظرفیت و استعداد بالایی در جامعه نهفته است که با کشف، تبیین و کاربردی کردن آن، میتوان در علوم و فنون بشری تحولی شگرف پدید آورد و در پرتو آن افرادی شایسته و فرهیخته تربیت کرد.
هیئت امنا عالیترین رکن دانشگاه میباشد که وظایف و اختیارات آن در قانون تشکیل هیئت امنای دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی (مصوب جلسات 181 و 183 مورخ 19/12/1367 و 23/12/1367 شورای عالی انقلاب فرهنگی) و همچنین قانون نحوه انجام امور مالی و معاملاتی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی و تحقیقاتی (مصوب مورخ 18/10/1369 مجلس شورای اسلامی) تعیین شده است. هیئت امنا در رأس ساختار سازمانی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی به عنوان بالاترین مرجع تصمیمگیری و سیاستگذاری در امور مالی، معاملاتی، اداری، استخدامی، علمی، مسئولیتهای مهم و حساسی به عهده دارند.
حدود یک سال پس از تأسیس دانشگاه غیردولتی غیرانتفاعی ایوانکی _که در آن زمان با عنوان موسسه آموزش عالی غیردولتی غیرانتفاعی ایوانکی فعالیت میکرد_ اهمیت و لزوم معرفی دانشگاه به مردم، ادارات و نهادهای دولتی و غیردولتی و ایجاد رابطه مفید و مؤثر فیمابین، راهاندازی مدیریت دفتر و روابط عمومی در دانشگاه اجتنابناپذیر به نظر رسید. در این راستا دکتر حجتالله عالی، رئیس وقت دانشگاه، در آذرماه سال 1385 اقدام به راهاندازی مدیریت دفتر و روابط عمومی کرد. با تصویب چارت تشکیلاتی موسسه آموزش عالی ایوانکی که مدیریت دفتر و روابط عمومی نیز در آن لحاظ شده بود این مسئولیت رسمیت پیدا کرد. در بهمن سال 1394 با ارتقای موسسه آموزش عالی ایوانکی به دانشگاه ایوانکی و اصلاح چارت تشکیلاتی، مدیریت دفتر و روابط عمومی نیز به مدیریت دفتر، روابط عمومی و امور بینالملل ارتقا پیدا کرد.
اداره کارگاهها و آزمایشگاههای دانشگاه ایوانکی دارای حدود 80 عنوان کارگاه و آزمایشگاه تخصصی مجهز و بهروز با مساحتی بالغ بر 10000 مترمربع می باشد که کلیه دانشجویان رشته های فنی و مهندسی ( از جمله مکانیک، برق، عمران، صنایع و ....) از این فضا بهره میبرند. این اداره قابلیت ارائه خدمات کارگاهی و آزمایشگاهی به سایر مؤسسات آموزش عالی و شهرکهای صنعتی منطقه را نیز دارد.
حضرت علی(ع) میفرمایند: دو نعمت است که انسان ارزش آنها را درست نشناخته است. یکی سلامتی و دیگری امنیت حراست پشتوانه محکمی برای سلامت جامعه دانشگاهی اعم از دانشجو, استاد, کارمند و... میباشد. سلامت جامعه در گرو سلامت دانشگاهها خواهد بود. چرا که دانشگاهیان در سازندگی جامعه نقش بسزایی را ایفا مینمایند و یا به تعبیر همیشگی آینده سازان جامعه از درون دانشگاهها برمیخیزند. از آنجا که سلامت دانشگاه همواره در معرض آلودگیها و تهدیدهای درونی و بیرونی است, برای حفظ سلامت و پیشگیری از آلودگیها نیازمند سیستمی هستیم که با دقت زیاد از نفوذ آفتها به داخل دانشگاه جلوگیری کند و با تشخیص و شناخت آفتهای درونی زمینه علاج به موقع و سلامت دانشگاه و به تبع آن سلامت جامعه را فراهم سازد. بنابراین وظیفه اصلی حراست دانشگاه مواظبت از سلامت جامعه دانشگاهی است. حضور حراست در عرصه مختلف دانشگاه همواره در جهت دستیابی به دو هدف عمده, یکی حفظ و ارتقاء توان حفاظتی و امنیتی به منظور پیشبرد اهداف و دوم انجام اقدامهای مؤثر به منظور حفاظت همه جانبه منابع انسانی و مالی میباشد. لذا منشور سازمانی حراست, چشم انداز ایده آل تفکر و رفتار حراستی است که بر اساس اخلاق حرفهای و وظایف محوله توسط قانون تدوین شده است تا با اجرای آن مجموعه حراست را در راستای تحقق سیاست اثرگذار, تصمیم ساز, پاسخگو رهنمون باشد.
معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایوان کی از بدو تأسیس دانشگاه در سال 1384 به عنوان یکی از حوزه های فعال دانشگاهی تشکیل شد. این معاونت طبق رسالت خود همواره در راستای توسعه علم و دانش، آگاهی بخشی، بالا بردن سطح فرهنگ دانشجویان و گسترش دانش گام به سوی توسعه برداشته و به همین جهت تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد به ارزش های جامعه اسلامی و بسترسازی مناسب برای آموزشی مداوم و پایدار را سرلوحه رویکرد آموزشی خود قرار داده است. اهم وظایف معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی عبارتند از: • فراهم سازی امکانات جذب هیأت علمی جدید با کیفیت مطلوب در دانشکده ها، به منظور اصلاح شاخص دانشجو به استاد و کاهش تعداد اساتید مدعو. • برنامه ریزی و سیاست گذاری برای استفاده بهینه از اعضای موجود هیأت علمی و ارتقاء توان علمی آنها. • زمینه سازی و تلاش در جهت ارتقای وضعیت تحصیلی دانشجویان در کلیه مقاطع. • توجه ویژه به شناسایی، هدایت و پرورش دانشجویان ممتاز. • برگزاری مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز بصورت سالیانه. • برگزاری جلسات شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی و کمیته های منتخب آنها. • تلاش در زمینه به کارگیری تکنولوژیهای نوین در آموزش. • بهبود و اجرای نظام حق التدریس. • اجرای روند ارزشیابی اساتید. • زمینه سازی و تلاش در جهت جذب ورودی های برتر (استعدادهای درخشان) در کلیه مقاطع. • تلاش در جهت هماهنگ سازی دانشکده ها و گروه ها در زمینه اجرای مقررات و آیین نامه های آموزشی و سوق دادن آنها به سمت قانونمندی هرچه بیشتر. • تلاش در جهت روزآمد سازی فعالیت های آموزشی در دانشکده ها و بخش های ستادی تابعه معاونت آموزشی. • هدایت دانشکده ها در امر بازنگری متون و برنامه های درسی. • زمینه سازی و ارائه پیشنهادات لازم به مراجع مافوق در زمینه اصلاح و بهبود ساختار در بخش های تابعه معاونت آموزشی به منظور افزایش کارایی و اثربخشی کارکنان و رسیدن به گردش کارهای بهینه. • برنامه ریزی و زمینه سازی گسترش دوره های دانشگاه در مقاطع تحصیلات تکمیلی. • برنامه ریزی و زمینه سازی و تلاش در جهت بهینه نمودن دوره تحصیل دانشجویان در کلیه مقاطع و جلوگیری از افزایش ظریب ماندگاری دانشجو. • تلاش در جهت توجیه و افزایش آگاهی اساتید و دانشجویان نسبت به سیاستهای آموزشی دانشگاه، آیین نامه ها و .... • نظارت بر حسن اجرای مقررات آموزشی دردانشگاه • نظارت بر عملكرد آموزشی دانشكده ها • برنامه ریزی امور آموزشی • اظهار نظر در مورد جذب اعضای هیئت علمی جدید • ریاست شورای آموزشی و شورای تحصیلات تكمیلی • اظهار نظر و پیشنهاد در زمینه تغییر یا توسعه برنامه ریزی درسی و نیز رشته های جدیدالتاسیس
امروز یکی از مهم ترین وظایف دانشگاه ایوانکی پی ریزی نظامی ساختمند و هدفگرا جهت دستیابی به تجربیات علمی و فرهنگی دیگران و پی ریزی روش هایی معتبر در جهت تعلیم و تربیت و آموزش هنرمندانی متعهد برای عرصه فرهنگی انقلاب اسلامی است. بدون شک نوآوری و پیشرفت های مهم عرصه علم و فرهنگ در سایه توجه جدی به تحقیق و پژوهش امکان پذیر است. در حالی که بسیاری از محققان معتقدند که سرچشمه بسیاری از علوم در شرق بوده است لکن متأسفانه در پنج قرن اخیر جوامع شرقی سهم قابل توجهی در توسعه علمی جهان نداشتند و عمدتاً به جوامع مصرف کننده اندیشه های علمی تبدیل شده اند. در کشورهای توسعه یافته به موازات پیشرفت علوم و تکنولوژی نظام های تحقیقاتی پیشرفته ای را پایه ریـزی و گسترش داده اند چرا که در دنیای علم، میدان دیدهـا به درجه مشارکت در شبکه های تحقیقاتی و پژوهشی بستگی دارد. توان دستیابی سریع به اطلاعات پایه کارآئی نظام های علمی را به شدت ارتقاء می دهد. دانشگاه ایوانکی در جهت نیل به اهداف تعیین شده رویکردی پژوهش مدار را در نظام آموزش خود حاکم نموده است؛ به طوری که در همه مقاطع آموزشی شیوة تدریس به گونه ای است که دانشجویان علاوه بر متون درسی با بررسی و پژوهش در منابع مرتبط با دروس به گسترش دانش خویش می پردازند، به عبارت دیگـر، دانشجویان رویکرد پژوهش مدار چگونه آموختن را می آموزند و بدین گونه توانایی لازم جهت توسعه دانش خود به شیوة علمی را پیدا می کنند. در همین راستا با توجه به اهمیت کتابخانه ها و مراکز اطلاع رسانی به عنوان مراکز اصلی گردآوری و سازماندهی منابع اطلاعاتی و ابزار پژوهش دانشگاه ایوانکی اقدام به تأسیس، تجهیز کتابخانه تخصصی در دانشکده های خود نموده و از طریق همکاری با سایر کتابخانه ها و برخورداری از سایت اینترنتی و استفاده از کتابداران متخصص منابع مورد نیاز پژوهشگران را در اختیار آن ها قرار می دهند.
معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه یکی از محوریترین و حساسترین معاونتهای دانشگاه است که ارتباط مستقیم با دانشجویان داشته و فراهمکننده امکانات رفاهی و فرهنگی دانشجویان می باشد. این معاونت عهدهدار سیاست گذاری و برنامهریزی فعالیتهای فرهنگی، اجتماعی و فوقبرنامه دانشگاه با حضور دانشجویان و برای استفاده بهینه آنهاست. شرح وظایف معاون فرهنگی و اجتماعی: 1- نظارت بر فعالیت های فرهنگی، سیاسی و اجتماعی دانشگاه 2- برنامه ریزی برای ترویج، گسترش و تعمیق ارزشهای اسلامی و انقلابی 3- فراهم آوردن زمینه و ترغیب نیروهای دانشگاهی به حضور در صحنه های مختلف علمی، سیاسی و فرهنگی جامعه 4- ارائه پیشنهادهای لازم به شورای فرهنگی و پیگیری وظایف محوله 5- حمایت و نظارت بر عملکرد كانونهای فرهنگی هنری، انجمنهای علمی دانشجویی 6- گسترش و تعمیق آگاهی های فرهنگی 7- را ه اندازی كرسی های آزاد اندیشی و هدایت محتوایی و نظارت بر حسن اجرای آن 8- تدوین برنامه راهبردی فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی و تنظیم اصول كلی برنامههای مختلف نیروهای دانشگاه و نظارت بر حسن اجرای آن 9- مطالعه و اتخاذ تصمیم درباره مسائل و مشکلات دانشجویی 10- نظارت بر اجرای قوانین و آئین نامه های دانشجویی 11- ارائه خدمات بهداشت، سلامت روان و مشاوره به دانشجویان، کارکنان، اساتید و مراجعین بروندانشگاهی در قالب خدمات مرکز مشاوره 12- برنامهریزی، اجرا و هماهنگی امور فوق برنامه دانشجویی 13- هماهنگی با نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاهها در امور عمره و عتبات دانشگاهیان، ازدواج دانشجویی و سایر برنامههای مربوطه 14- اتخاذ تدابیر لازم برای اجرای برنامههای پیشنهادی معاونتهای دانشجویی و فرهنگیاجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری 15- حمایت از فعالیتهای بسیج دانشجویی، بسیج اساتید و بسیج کارکنان دانشگاه 16- پیگیری تشکیل و انجام امور کمیتهها و شوراهای مصوب در وزارتخانه مانند : شورای انضباطی - شورای فرهنگی – کمیته ناظر بر نشریات و... 17- برنامهریزی و حمایت از فعالیتهای ورزشی و تربیت بدنی در قالب خدمات مدیریت تربیت بدنی 18- برنامه ریزی و نظارت بر اجرای فعالیتهای فوقبرنامه برای شکوفایی بیشتر فعالیتهای فکری، فرهنگی و هنری دانشجویان انجام امور محوله از سوی ریاست دانشگاه
رشته کاردانی فنی صنایع-ایمنی صنعتی در دانشگاه ایوان کی در سال 1385 هجری شمسی ایجاد و اولین گروه از فارغالتحصیلان این رشته نیز در سال 1387، با استقبال مطلوب جامعه صنعتی کشور به سرعت جذب بازار کار شدند. با توسعه کمی و کیفی فعالیتهای آموزشی در سال 1386رشته مهندسی صنایع در مقطع کارشناسی پیوسته و همچنین در سال 1388 رشته ایمنی صنعتی و محیط کار در مقطع کارشناسی ناپیوسته و در سال 1390 دوره تحصیلات تکمیلی با رشته مهندسی صنایع- سیستم های اقتصادی و اجتماعی مقطع کارشناسی ارشد شروع و پس از یک دهه تعداد رشته ها و گرایش های مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد به 3 رشتـه و دکتری تخصصی به 2 رشته افزایش یافت. هم اکنون دانشکده مهندسی صنایع در سه گروه علمی: 1- مهندسی صنایع، 2- مهندسی سیستم ها 3- ایمنی صنعتی فعالیت می نماید و دارای یک رشته در کارشناسی، سه رشته-گرایش در کارشناسیارشد و دو رشته-گرایش در مقطع دکترا میباشد. برنامههای درسی این دانشکده نیز با توجه به نیاز صنعت و بازار کار و با رویکرد تامین نیاز علمی و تخصصی کشور و منطقه تدوین شده است. در حال حاضر تعداد اعضای هیات علمی دانشکده با رشدی قابل قبول، به 12 نفر رسیده است که 2 نفر از آنها دارای مرتبه استادی، 1 نفر دانشیار و 3 استادیار و 6 نفر مربی میباشد که از بین اساتید و فارغ التحصیلان ممتاز دانشگاه های معتبر ایران و خارج از کشور انتخاب شدهاند . اساتید این دانشکده در حوزههای مختلف مهندسی صنایع مشغول به پژوهش بوده و سهم قابل توجهی از چاپ مقالات در مجلات معتبر بینالمللی را به خود اختصاص دادهاند. تعداد بالای اساتید در کنار تنوع تخصصهای آنها باعث شده است که دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه ایوان کی از نظر حوزههای تخصصی یکی از متنوعترین دانشکده های مهندسی صنایع را به خود اختصاص دهد. آمار دانشآموختگان دانشکده مهندسی صنایع تا کنون به بیش از 700 نفر در مقطع کاردانی، بیش از 600 نفر در مقطع کارشناسی ناپیوسته، بیش از 300 نفر در مقطع کارشناسی پیوسته و حدود 200 نفر در مقطع کارشناسی ارشد میرسد. تعداد دانشجویان در حال تحصیل دانشکده از 240 نفر در مقطع کارشناسی، از 160 نفر در مقطع کارشناسی ارشد و از 25 نفر در مقطع دکتری فراتر می رود. در حال حاضر دانش آموختگان این دانشکده در سطوح مختلف مدیریت صنایع و اقتصاد کشور مشغول به خدمت می باشند.
دانشکده مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک از سال ۸۴ در مقطع کاردانی کامپیوتر-نرم افزار دانشجو پذيرش نمود. با توسعه رشته ها در حوزه برق، کامپیوتر و مکانیک هم اکنون این دانشکده دارای 28 رشته شامل 6 رشته در مقطع کارشناسی ارشد، 5 رشته در مقطع کارشناسی پیوسته، 7 رشته در مقطع کارشناسی ناپیوسته و 10 رشته در مقطع کاردانی می باشد. دانشکده برق، کامپیوتر و مکانیک در سه گروه علمی: 1- مهندسی برق 2- مهندسی کامپیوتر 3- مهندسی مکانیک فعالیت می نماید. دانشکده مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک با سابقه درخشان در زمینه آموزش و پژوهش هم اکنون در رشته هاي تحصیلات تکمیلی ذيل دانشجو پرورش مي دهد. 1-مهندسی برق گرایش سیستم های الکترونیک دیجیتال، 2-مهندسی کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی، 3-مهندسی فناوری اطلاعات گرایش مدیریت سیستم های اطلاعاتی، 4- مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی، 5- مهندسی مکانیک گرایش طراحی کاربردی، 6- مهندسی مکاترونیک. در حال حاضر تعداد اعضای هیات علمی دانشکده با رشدی قابل قبول، به 23 نفر رسیده است که 1 نفر از آنها دارای مرتبه استادی، 5 نفر دانشیار و 7 استادیار و 10 نفر مربی میباشد که از بین اساتید و فارغ التحصیلان ممتاز دانشگاه های معتبر ایران و خارج از کشور انتخاب شدهاند . اساتید این دانشکده در حوزههای مختلف مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک مشغول به پژوهش بوده و سهم قابل توجهی از چاپ مقالات در مجلات معتبر بینالمللی را به خود اختصاص دادهاند. تعداد بالای اساتید در کنار تنوع تخصصهای آنها باعث شده است که دانشکده مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک دانشگاه ایوان کی از نظر حوزههای تخصصی عنوان یکی از متنوعترین دانشکده های حوزه فنی و مهندسی را به خود اختصاص دهد. آمار دانشآموختگان دانشکده مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک تا کنون به بیش از 2300 نفر در مقطع کاردانی، بیش از 1200 نفر در مقطع کارشناسی ناپیوسته، بیش از 400 نفر در مقطع کارشناسی پیوسته و حدود 110 نفر در مقطع کارشناسی ارشد میرسد. تعداد دانشجویان در حال تحصیل دانشکده از 150 نفر در مقاطع کاردانی، 650 نفر در مقاطع کارشناسی و از 230 نفر در مقطع کارشناسی ارشد فراتر می رود.
دانشکده عمران و معماری از سال ۸۴ در مقطع کاردانی عمران دانشجو پذيرش نمود. با توسعه رشته ها در حوزه عمران و معماری هم اکنون این دانشکده دارای 27 رشته شامل 7 رشته در مقطع کارشناسی ارشد، 4 رشته در مقطع کارشناسی پیوسته، 7 رشته در مقطع کارشناسی ناپیوسته و 9 رشته در مقطع کاردانی می باشد.. دانشکده عمران و معماری در سه گروه علمی: 1- مهندسی عمران 2- مهندسی معماری 3- مهندسی شهرسازی فعالیت می نماید. این دانشکده با سابقه درخشان در زمینه آموزش و پژوهش هم اکنون در رشته هاي تحصیلات تکمیلی ذيل دانشجو پرورش مي دهد:1-مهندسی عمران گرایش مدیریت ساخت،2-مهندسی معماری،3-مهندسی عمران گرایش سازه،4-مهندسی عمران گرایش زلزله5-معماری داخلی،6-معماری و انرژی،7-مدیریت پروژه و ساخت در حال حاضر تعداد اعضای هیات علمی این دانشکده با رشدی قابل قبول، به 20 نفر رسیده است که 1 نفر از آنها دارای مرتبه استادی، 2 نفر دانشیار و 9 استادیار و 8 نفر مربی میباشد که از بین اساتید و فارغ التحصیلان ممتاز دانشگاه های معتبر ایران و خارج از کشور انتخاب شدهاند . اساتید این دانشکده در حوزههای مختلف مهندسی عمران و معماری مشغول به پژوهش بوده و سهم قابل توجهی از چاپ مقالات در مجلات معتبر بینالمللی را به خود اختصاص دادهاند. تعداد بالای اساتید در کنار تنوع تخصصهای آنها باعث شده است که دانشکده مهندسی عمران و معماری دانشگاه ایوان کی از نظر حوزههای تخصصی عنوان یکی از متنوعترین دانشکده های عمران و معماری را به خود اختصاص دهد. آمار دانشآموختگان دانشکده مهندسی عمران و معماری تا کنون به بیش از 3700 نفر در مقطع کاردانی، بیش از 1900 نفر در مقطع کارشناسی ناپیوسته، بیش از 350 نفر در مقطع کارشناسی پیوسته و حدود 160 نفر در مقطع کارشناسی ارشد میرسد. تعداد دانشجویان در حال تحصیل دانشکده از200 نفر در مقاطع کاردانی، 600 نفر در مقاطع کارشناسی و از 400 نفر در مقطع کارشناسی ارشد فراتر می رود. در حال حاضر دانش آموختگان این دانشکده در پروژه های مختلف عمرانی کشور مشغول به خدمت می باشند.
دانشکده علوم انسانی در سال 1394 با گروه های حسابداری و مالی (1390)، تربیت بدنی (1390)، مدیریت (1392) بصورت دانشکده ای مستقل در چارت سازمانی دانشگاه ایوان کی قرار گرفت. در سالهای بعد گروه های آموزشی روانشناسی (1395) و حقوق (1396) نیز ایجاد گردید. با توسعه رشته ها در حوزه علوم انسانی هم اکنون این دانشکده دارای 33 رشته شامل 1 رشته در مقطع دکتری تخصصی تربیت بدنی، 9 رشته کارشناسی ارشد، 14 رشته در مقطع کارشناسی پیوسته، 5 رشته در مقطع کارشناسی ناپیوسته و 4 رشته در مقطع کاردانی می باشد. دانشکده علوم انسانی با سابقه درخشان در زمینه آموزش و پژوهش هم اکنون در رشته هاي تحصیلات تکمیلی ذيل دانشجو پرورش مي دهد. 1-دکتری تربیت بدنی گرایش مدیریت ورزشی، 2- مدیریت ورزشی گرایش مدیریت راهبردی در سازمان های ورزشی، 3- روانشناسی ورزشی، 4-مدیریت ورزشی گرایش مدیریت بازاریابی در ورزش، 5-روانشناسی عمومی، 6-مدیریت دولتی گرایش توسعه منابع انسانی، 7- مدیریت مالی، 8-حقوق خصوصی، 9-مدیریت صنعتی گرایش مدیریت پروژه 10-مدیریت اوقات فراغت ورزش های تفریحی. در حال حاضر تعداد اعضای هیات علمی دانشکده با رشدی قابل قبول، به 36 نفر رسیده است که 2 نفر از آنها دارای مرتبه استادی، 7 نفر دانشیار و 13 استادیار و 14 نفر مربی میباشد که از بین اساتید و فارغ التحصیلان ممتاز دانشگاه های معتبر ایران و خارج از کشور انتخاب شدهاند . اساتید این دانشکده در حوزههای مختلف علوم انسانی مشغول به پژوهش بوده و سهم قابل توجهی از چاپ مقالات در مجلات معتبر بینالمللی را به خود اختصاص دادهاند. تعداد بالای اساتید در کنار تنوع تخصصهای آنها باعث شده است که دانشکده علوم انسانی دانشگاه ایوان کی از نظر حوزههای تخصصی عنوان یکی از متنوعترین دانشکده های این حوزه را به خود اختصاص دهد. آمار دانشآموختگان دانشکده علوم انسانی تا کنون به بیش از 500 نفر در مقطع کاردانی، بیش از 300 نفر در مقطع کارشناسی ناپیوسته، بیش از 200 نفر در مقطع کارشناسی پیوسته و حدود 90 نفر در مقطع کارشناسی ارشد میرسد. تعداد دانشجویان در حال تحصیل دانشکده از 130 نفر در مقاطع کاردانی، 1200 نفر در مقاطع کارشناسی و از 270 نفر در مقطع کارشناسی ارشد و 9 نفر در مقطع دکتری تخصصی (Ph.D.) فراتر می رود.
پنجشنبه -یکشنبه
دکترای مدیریت و برنامهریزی در تربیت بدنی، دانشگاه تهران،سال 88
کارشناسی ارشد رشته تربیتبدنی، دانشگاه آزاد اسلامی واحدتهران مرکز، سال 81
کارشناسی رشته تربیت بدنی، دانشگاه تهران، سال 77
رتبه 3 ورودی آزمون دوره دکتری دانشگاه تهران در سال 85
1. دبیر شورای تخصصی گروه مدیریت ورزشی دانشگاه پیام نور از سال 1395
2. عضو ثابت کمیته دوره دکتری دانشگاه پیام نور از سال 1392
3. عضو ثابت کمیته منتخب رشته مدیریت ورزشی دانشگاه پیام نور از سال 1395
4. رئیس بخش(دانشکده) علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه پیام نور از سال 1392 الی1394
5. عضو شورای پژوهشی دانشگاه پیام نور از سال 1393 الی 1394
6. عضو شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور از سال 1392 الی 1394
7. عضو شورای آموزشی دانشگاه پیام نور از سال 1392 الی 1394
8. عضو شورای تخصصی گروه تربیت بدنی دانشگاه پیام نور از سال 1391
9. عضو شورای تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور استان سمنان از سال 1391
10. دبیر علمی اولین همایش ملی کاربرد مدیریت ورزشی دردانشگاه پیام نور استانسمنان
11. عضور کارگروه نحوه پرداخت حق فنی به کاربران سیستمهای فنی فاقد مدرک مرتبط دردانشگاه پیام نور، 1393
12. عضور کارگروه برقراری حق الزحمه برای اساتید مدعو کمیتههای منتخب، بخشها وکمیسیون تخصصی دانشگاه پیام نور ، 1393
13. عضو کمیته بازنگری و تدوین آییننامه فعالیتهای علمی دانشگاه پیام نور، 1393
14. مدیر مسئول نشریه علمی – پژوهشی مطالعات مدیریترفتار سازمانی در ورزش از سال 1392
15. عضو هیات علمی ششمین همایش ملی دانشجویان تربیت بدنی و علوم ورزشی ایران،پژوهشکده تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، تهران، 1390
16. داوری مقالات نشریات علمی _ پژوهشی مدیریت ورزشی دانشگاه تهران، مطالعاتمدیریت ورزشی وزارت علوم، پژوهش نامة علوم ورزشی دانشگاه مازندران،
17. مدیر آکادمی هنرهای رزمی بهمن از سال 1388 الی 1390
18. قائم مقام اداره کل تربیت بدنی دانشگاه پیام نور از سال1385 الی 1387
19. مدیر تربیت بدنی کل دانشگاه پیام نور از سال 1379 الی 1385
20. دبیر انجمن تکواندو وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری از سال 79 الی 82
21. مدیر نمونه تربیت بدنی دانشگاه های سراسر کشور در سال های 80 ، 81 و 83
22. مدیر نمونه دانشگاه پیام نور در سال 84
23. رئیس شورای فنی المپیادهای پیام نور در 4 دوره ( سال های 80 ، 82 ، 84 و 85).
24. رئیس کمیته پژوهش و تحقیقات هیئت تکواندو استان تهران از سال 1376 الی 1378
25. رئیس کمیته آموزش و تحقیقات هئیت تکواندو حوزه جنوب غرب استان تهران از سال1374 الی 1379
26. رئیس کمیته آموزش و تحقیقات هئیت تکواندو حوزه شمیرانات استان تهران از سال1376 الی 1380
27. عضو شورای آموزش فدراسیون تکواندو در سال 1379
مقالات چاپ شده در ژورنال های بین المللی ISI و ISC
1. AbbasiBakhteyari, R., Farahani, A.,Keshavarz, L. (2017).Codification of Operational Program of Public Sport and Championship in IslamicAzad University based on SWOT-ANP Model, International Journal of MedicalResearch & Health Sciences, 6(1).
2. Nareymani,A., Mousavirad, T., Keshavarz, L. (2017). RANKING THE SPECTATORS’ DIFFICULTIES INPURCHASING ELECTRONIC TICKETS OF FOOTBALL PREMIER LEAGUE MATCHES AT AZADISTADIUM, IRAN, Sportif Bak??: Spor ve E?itim Bilimleri Dergisi, 4(1).
3. Nareymani, A., Keshavarz,L,. Mousavirad, T.(2017).Communication between the Awareness of ICT by spectators and thenumber of presence in football premier league matches at Azadi stadium inTehran, International Journal of Sport Studies, 7(1)
4. Keshavarz, L.,Farahani, A., Alizadeh, A.(2016). UsingFactor Analysis on Survey Study of Factors Affecting the Commercialization of SportPhysiology Research, International Journal of Sport Studies, 9(6)
5. Nasiri,N., Keshavarz, L. (2015). The Relationship between Thinking Style andPhilosophical Thinking with Organizational Citizenship Behavior in Staff ofIsfahan Province’s Youth and Sport Offices, International Journal ofAcademic Research in Business and Social Science, No. 8.
6. Keshavarz, L.,Rezaeesoufi, M., Farahani, A., Bastami, B. (2014). The effectiveness ofinstructing hardiness components on anxiety level of National Olympic Committeepersonnel in Islamic Republic of Ira, J Bas Res Med Sci, No. 3
7. Farahani, A., Rezaeesoufi, M., Keshavarz, L.,Bastami, B. (2014). International Research Journal of Applied and BasicSciences, No. 10
8. Keshavarz, L.,Rezaeesoufi, M., Farahani, A., Bastami. H.(2014). The effectiveness of instructing hardiness components onanxiety level of National Olympic Committee personnel in Islamic Republic ofIran, J Bas Res Med Sci , 1(3):14-20.
9. Zokaei, H., Keshavarz, L., Farahani, A., sofirezae, M. (2014). Compiling Strategies and Determining Strategic Situation ofAcquiring the Hosting and Holding the Great International Sport Events in Iran,International Review of Management and Business Research, 2(3): 1007-1019.
10. Karami, K., Farahani,A., Keshavarz, L. (2014). The Correlation between Motivational Factorsand Different Aspects of Job Burnout in the Behavior of Teachers PhysicalEducation in Shahrekord, Reef ResourcesAssessment and Management Technical Paper, 40 (3): pp. 350-358.
11. Shabani Bahar, G., Hosseini, H Farahani, A., Keshavarz, L. (2014). Evaluation of organizational health on different levels of youth affairsand sports Ministry, Journal of Applied Science and Agriculture , 9 (1):332-337 .
12. Shabani Bahar, G., Hosseini,H Farahani, A., Keshavarz, L.(2014). Evaluation of organizational health in the Ministry of youth affairs andsports of Iran based on Hoy and Feldman model, Research in Sport Management and Psychology, Volume 2,Issue 1: 50-58,
13. Shabanibahar,G.R., Hoseini, H.,Farahani, A., Keshavarz, L. (2013). Evaluation of organizational health in theMinistry of youth affairs and sports of Iran based on Hoy and Feldman model,Research in Sport Management and Psychology
14. Keshavarz, L., Rozbahani, M.,Afshar. A. (2012), The effect of morning exercise and symptoms of premenstrualmood syndrome on girl students' educational progress, Science Series Data Report, Vol 4, No. 2, PP 3-14
15. Keshavarz, L., Farajollahi,M., Afshar. A., (2012), Setting theImplementation Pattern of Iran`s National Olympic Committee`s Strategic UsingBSC, Vol 4, No. 2, PP 15-40
16. Keshavarz, L., Hematinejad,M., Azadvari, A., (2012), Impactof Leadership Style [1]on OrganizationalCommitment [2]inدر سازمان های متولی ورزش همگانیthe Sport of All Sponsorship Organizations: : مطالعه موردی سازمان ورزش شهرداری تهران Case study of TehranMunicipality Sport Organization, Innova Ciencia, Vol 4, No. 4; PP: 48-57
17. Mehrany , S. Farahani, A., Keshavarz,L. (2012), Studying andAnalyzing the National Olympic and Paralympics Academy's Service Quality Basedon SERVQUAL Model, International Journal of Academic Research in Business andSocial Sciences, Vol. 2, No. 9, 158-166
مقالات چاپ شده در مجلات علمی – پژوهشی و ISC
1. کشاورز، لقمان (1396). تحلیل عواملموثر بر رفتار مدیران در ارزیابی اماکن ورزشی، مطالعات مدیریت رفتار سازمانی در ورزش، شماره 14
2. شعبانی بهار، غلامرضا؛ فراهانی ابوالفضل؛ کشاورز، لقمان؛ حسینی،حیدر (1396). بررسی میزان سلامت سازمانی در وزارت ورزش و جوانان بر اساس الگوی هوی و فیلدمن،پژوهشهای فیزیولوژی و مدیریت در ورزش ، 9(1)
3. زیویار، فرزاد؛ فراهانی، ابوالفضل، کشاورز، لقمان؛ (1396). شناسایی موانع ساختاری کارآفرینی سازمانی در وزارت ورزش و جوانان، مدیریت فرهنگ سازمانی،شماره 15
4. کشاورز، لقمان؛ فراهانی، ابوالفضل؛ لیلا، قرباین قهفرخی، تمدن،مهدی (1396). ارتباط سطح سواد اطلاعاتی و عملكرد تحصیلی دانشجویان كارشناسی ارشد تربیت بدنی دانشگاهشیراز، پژوهشهای کاربردی در مدیریت ورزشی، شماره 20
5. کشاورز، لقمان؛ میراحمدی، مریم (1396). تدوینمدل اجرایی برنامه راهبردی ادارهکل تربیت بدنی دانشگاه پیام نور با کارت امتیازیمتوازن، پژوهش در ورزش تربیتی، شماره 12.
6. کشاورز،لقمان؛ فرید فتحی، اکبر، آزادی، فاطمه (1395). ارزیابی عملکرد معلمان تربیت بدنی با استفاده از بازخورد 720 درجه، رویکردهای نوین در مدیریت ورزشی،شماره 12
7. کشاورز، لقمان(1395). تحلیل عوامل مؤثر بر رفتار سازمانی مدیران جهت استقرار نظام کنترل و ارزیابی مدیریت بازاریابی در فدراسیون های ورزشی، مطالعاتمدیریت رفتار سازمانی در ورزش، شماره 12،
8. کشاورز، لقمان؛ فراهانی، ابوالفضل؛ شهرسبز، مجتبی(1395). تحلیل رگرسیونی هوش سیاسی و رفتار سیاسی مدیران اداراه کل ورزش و جوانان و هیئتهای ورزشی استان فارس، مطالعات مدیریت رفتارسازمانی در ورزش، شماره 9،
9. کشاورز، لقمان؛ فراهانی، ابوالفضل؛اعظمیان، اعظم (1395). تدوین مدل ارتباطی رهبری دانش با مدیریت سرمایه فکری و سرمایه اجتماعی منابع انسانی ادارهکل ورزش و جوانان استان اصفهان،نشریه مدیریت منابع انسانی در ورزش،4(1)
10. کشاورز، لقمان؛ فراهانی، ابوالفضل؛ دانشمندی، حمزه (1395). تعیین موقعیت راهبردی و تدوین برنامه استراتژیک فدراسیون ژیمناستیک جمهوری اسلامی ایران ،مطالعات راهبردی ورزش و جوانان ، شماره 323،
11. کشاورز، لقمان؛ روزبهانی، زهرا (1395). تبیین الگوی ارتباطی هوش هیجانی، هوش اجتماعی و هوش شناختی مدیران تربیت بدنی دانشگاههای ایران، رویکردهای نوین درمدیریت ورزشی، شماره 14.
12. فراهانی، ابوالفضل، کشاورز، لقمان؛ صادقی، علی(1395). تدوین راهبردهای توسعه ورزش قهرمانی ایران،پژوهشهای کاربردی در مدیریت ورزشی، شماره 19
13. شعبانی بهار، غلامرضا؛ کشاورز، لقمان؛ فراهانی ابوالفضل؛ فریدفتحی، اکبر (1395). تاثیر محیط قانونی بر بلوغ سازمانی وزارت ورزش و جوانان، مطالعاتمدیریت رفتار سازمانی در ورزش، شماره 10،
14. کشاورز، لقمان؛ فراهانی، ابوالفضل؛ موسوی جهرمی، یگانه ؛ فرازیانی، فاتح(1395). ارائه مدلی از عوامل جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی در ورزش قهرمانی ایران،مدیریت و توسعهورزش، شماره 9
15. کشاورز، لقمان؛ کمندی، عیسی، فرید فتحی، اکبر؛ سلطانی، مرتضی (1394). ارتباط کارایی دوره های آموزش ضمن خدمت با رضایت شغلی معلمان تربیت بدنی، مطالعات مدیریت رفتارسازمانی در ورزش، شماره 5،
16. کشاورز،لقمان (1394). تعیین اهداف راهبردی و نقشه استراتژیک اخذو میزبانی رویدادهای بزرگ بینالمللی در ایران، مطالعات راهبردی ورزش و جوانان،.
17. کشاورز،لقمان (1397). ارایه مدلارتباطیهوشفرهنگیوهوشسازمانیهیئتهای تکواندو استان تهران، پژوهش نامه مدیریتورزشی و رفتار حرکتی،.
18. عسگری،بهمن؛. کشاورز، لقمان؛ حسامی، لقمان (1394). نقش قضاوت داورانبر عملکرد کشورهای میزبان در بازیهای آسیایی، مطالعات مدیریت ورزشی،
19. لقمانکشاورز؛ قاسمی، سید حمید؛ حاجی ابراهیمی، رضا (1394). نقشفناوری اطلاعات در توسعه اهداف درس تربیت بدنی دانش آموزان دختر مقطع متوسطه،مدیریت ارتباطات در رسانههای ورزشی،.
20. فراهانی،ابوالفضل؛ لقمان کشاورز؛ مهری شندی، سعید (1394). تحلیلموانع کارآفرینی در ورزش از دیدگاه دانشجویان کارشناسی ارشد تربیت بدنی و علومورزشی دانشگاه تهران، پژوهشهای کاربردی در مدیریت ورزشی، پذیرش قطعی.
21. لقمانکشاورز؛ سید محمد انصاری (1394). تحلیلرگرسیونی نگرش مدیران، معلمین و دانشآموزان نسبت به معلمین ورزش، پژوهشهایکاربردی در مدیریت ورزشی، 4(13): 35-47.
22. کشاورز،لقمان؛ فراهانی، ابوالفضل؛ رضایی صوفی، مرتضی؛ بسطامی، همت الله(1394). اثربخشی آموزشمولفههایسختروییبرفرسودگیشغلیکارکنانکمیتهملیالمپیک جمهوریاسلامیایران، مجله علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی ایلام، 22(2):78-89.
23. فردوسی، محمد حسین؛ فراهانی، ابوالفضل؛ کشاورز، لقمان (1394). طراحیالگوی کارآفرینیسازمانی مبتنیبر مؤلفههایسیستم سازمانیدر وزارت ورزشو جوانان، پژوهشهای معاصر در مدیریت ورزشی،5(10): 47-59
24. کشاورز، لقمان؛ فراهانی، ابوالفضل؛ قربانی قهفرخی، لیلا، تمدن،محمد مهدی (1394). ارتباط سطح سواد اطلاعاتی و عملکرد تحصیلی دانشجویانکارشناسی ارشد تربیت بدنی دانشگاه شیراز، پژوهشهای کاربردی در مدیریت ورزشی،.
25. کشاورز، لقمان؛ فراهانی، ابوالفضل؛ دانشمندی، حمزه (1394). تحلیلعاملی نقاط قوت، ضعف، فرصت و تهدیدهای فدراسیون ژیمناستیک جمهوری اسلامی ایران،پژوهشهای کاربردیدر مدیریت ورزشی،
1. کشاورز، لقمان؛ فراهانی، ابوالفضل؛ رضایی صوفی، مرتضی؛ ذکایی، حسین(1394). تحلیل عاملی نقاط قوت، ضعف، تهدیدها و فرصت های اخذو میزبانی رویدادهای بزرگ بین المللی ورزشی در ایران، پژوهشهای کاربردی در مدیریتورزشی، 4(13): 11-24.
2. کشاورز، لقمان؛ فراهانی، ابوالفضل؛ رضایی صوفی، مرتضی؛ذکایی، حسین (1394). تدوین راهبردها و تعیین موقعیت راهبردی کسب میزبانی رویدادهایبزرگ بین المللی ورزشی در ایران، مطالعات راهبردی ورزش و جوانان، 29.
3. کشاورز،لقمان؛ کمندی، عیسی؛ فریدفتحی، اکبر؛ سلطانی، مرتضی (1394).ارتباطکارایی دوره های آموزش ضمن خدمت با رضایت شغلی معلمان تربیت بدنی، مدیریت رفتارسازمانی در ورزش، 2(5): 79-87.
4. کشاورز،لقمان؛ پورسلطانی، حسین؛ برارزاده، حمید (1394). طراحیمدل ارتباطی بین خودكارآمدی و تعهد سازمانی كاركنان وزارت ورزش و جوانان، مطالعات مدیریت ورزشی، 32: 183-201
5. موسویراد، سیده طاهره ؛ کشاورز، لقمان (1394). ارتباطبین نحوه گذراندن اوقات فراغت و سلامت روانی معلمان ورزشکار و غیر ورزشکار شهرشاهینشهر، مطالعات مدیریت رفتار سازمانی در ورزش، 2(6): 73-80.
6. پوررنجبر، محمد؛ کشاورز، لقمان؛ شریفیان، اسماعیل، فراهانی، ابوالفضل(1394). بررسی موانع مشارکت در فعالیت های بدنی اوقات فراغت معلولان وابسته به ویلچر جنوبشرق کشور،مجلة دانشگاه علومپزشكی كرمان، 22(5): 555-568.
7. شعبانی بهار، غلامرضا؛ حسینی، حیدر؛فراهانی،ابوالفضل؛ کشاورز، لقمان (1394). تعیین رابطه بین مدیریت مربی گرا و عملکرد کارکنان وزارت ورزش و جوانان، مطالعاتراهبردی ورزش و جوانان، 27: 159-178.
8. کشاورز،لقمان؛ فراهانی، ابوالفضل؛ موسوی جهرمی، یگانه ؛ فرازیانی،فاتح (1394). عوامل تاثیر گذار بر رفتار بخش خصوصی جهت سرمایهگذاری در ورزش حرفه ای و ارائه الگو، مطالعات مدیریت رفتار سازمانی در ورزش، 2(8):41-50.
9. بوژمهرانی،سارا؛ فخری، پیمان؛ فراهانی، ابوالفضل؛ کشاورز، لقمان (1394). عوامل مؤثربركیفیتخدماتآكادمیملیالمپیكوپارالمپیكایرانازدیدگاهمشتریان، پژوهشهایفیزیولوژیومدیریتدرورزش، 7(3): 9-26.
10. کشاورز، لقمان؛فراهانی، ابوالفضل؛ دانشمندی حمزه (1394). تدوینمنظرها و نقشه راهبردی توسعه ژیمناستیک ایران با رویکرد کارت امتیازی متوازن،مطالعات مدیریت رفتار سازمانی در ورزش، 2(7): 103-115.
11. کشاورز، لقمان؛ فراهانی، ابوالفضل؛صادقی، علی (1393). تحلیل عاملی نقاط قوت، ضعف، فرصت ها و تهدیدهایتوسعه ورزش قهرمانی ایران، رویکردهای نوین درمدیریت ورزشی، شماره 6،
12. کشاورز، لقمان؛ فراهانی، ابوالفضل،محمدیان، حیدر (1393). رابطة سلامت روانی و دلبستگی شغلی در معلمان تربیتبدنی شهر یاسوج، مطالعات مدیریت رفتارسازمانی در ورزش، شماره 3،
13. کشاورز، لقمان؛ فراهانی، ابوالفضل،قاسمی، حمید؛ عزیزیان کهن، نسرین (1393). تدوینمدل ارتباطی سرمایه اجتماعی و هوش سازمانی در وزارت ورزش و جوانان ایران، پژوهشهای کاربردی در مدیریت ورزشی،
14. کشاورز لقمان، فراهانی ابوالفضل، اصغری زهرا (1393). تدوین مدل ارتباطی خودكارآمدی شغلی و هوش سازمانی در وزارت ورزش و جوانان ایران، پژوهشهای کاربردی در مدیریت ورزشی، شماره 8
15. فراهانی، ابوالفضل؛ کشاورز، لقمان؛ فردوسی، محمد حسین (1393). طراحی الگوی توانمندسازی روان شناختی مبتنی بر رابطة ساختار سازمانی و فرهنگ سازمانینوآورانه در وزارت ورزش و جوانان جمهوری اسلامی ایران،رویکردهای نوین در مدیریت ورزش، 2(7): 87-97.
16. کشاورز،لقمان؛ فراهانی، ابوالفضل؛ نجدسمیعی،متین (1393). ارتباط سبک رهبری مربیان تیم های لیگ برتر با هویت ورزشی بازیکناننخبه هندبال بانوان ایران، مطالعات مدیریت رفتار سازمانی در ورزش، 1(4): 69-78.
17. کشاورز، لقمان؛ کارگر، ناهید (1393). رابطة هوش هیجانی و کارآفرینی دانشجویان کارشناسی ارشد مدیریت ورزشی دانشگاه پیام نور، رویکردهاینوین در مدیریت ورزش، 2(1): 37-47.
18. لقمانکشاورز؛ سمیرا آزادواری (1393). تبیینمدل ارتباطی هوش هیجانی و سبک رهبری مدیران سازمان ورزش شهرداری تهران،، مطالعاتمدیریت رفتار سازمانی در ورزش، 1(3): 25-36.
19. کشاورزلقمان، فراهانی ابوالفضل، اصغری زهرا (1393). تدوین مدل ارتباطی سرمایهاجتماعیوهوشسازمانیدروزارتورزشوجوانانایران، مطالعات راهبردی ورزش و جوانان، 26: 9-22
20. کشاورز،لقمان؛ فراهانی، ابوالفضل؛ محمدی نصرآباد سفلی، حیدر (1393).رابطهسلامت روانی و دلبستگی شغلی در معلمان تربیت بدنی شهر یاسوج، مطالعات مدیریت رفتارسازمانی در ورزش، 1(3): 71-78.
21. کشاورز، لقمان؛ فراهانی، ابوالفضل؛ اقاملازرندی، فریبا (1393). رابطه امید و تعهد ورزشی با رضایت ورزشی دانشجویان پسر شرکت کننده در دهمین المپیاد ورزشی دانشجویان پسردانشگاههای علوم پزشکی کشور، پژوهش درورزش دانشگاه، 6: 113-126.
22. کشاورز،لقمان؛ فراهانی، ابوالفضل؛ صادقی، علی (1393). تحلیلعاملیقوتها،ضعفها،فرصتهاوتهدیدهای توسعة ورزش قهرمانی ایران، رویکردهای نوین در مدیریت ورزشی، 2(6):83-97.
23. کشاورز،لقمان؛ فراهانی، ابوالفضل؛ احمدی، عباس (1393). تأثیرفعالیتهای ورزشی بر اضطراب و رابطه آن با پیشرفت تحصیلی پسران غیر ورزشکار مقطعمتوسطه، مطالعات مدیریت رفتار سازمانی در ورزش، 1(2): 43-54.
24. کشاورز ،لقمان؛ حمیدی، مهرزاد؛ گودرزی، محمود؛ سجادی، سیدنصرالله (1393).تدویننظام مدیریت عملکرد کمیتة ملی المپیک با رویکرد BSC،مطالعات مدیریت رفتار سازمانی در ورزش، 1(1): 21-30.
25. پوررنجبر، محمد؛ کشاورز، لقمان؛ شریفیان، اسماعیل، فراهانی، ابوالفضل(1393). موانع مشارکت در فعالیت های بدنی تفریحی معلولین با صندلی چرخدار دراستان کرمان، مجله بهداشت و توسعه، 3(2):275-188.
26. کشاورز،لقمان؛ فراهانی، ابوالفضل؛ خواجه پور، پروانه (1393). طراحیمدل ارتباطی هوش چندگانه و هوش هیجانی کارکنان اداره کل ورزش و جوانان استانکهگیلویه و بویراحمد، پژوهشهای کاربردی در مدیریت ورزشی، 34(10): 89-99.
27. کشاورزلقمان، همتی نژاد مهرعلی، آزادواری سمیرا(1393). تدوین مدل ارتباطی بین هوش هیجانیو سبک رهبری مدیران با تعهد سازمانی کارکنان در سازمان ورزششهرداری تهران، مطالعات مدیریت ورزشی، 26: 181-189.
28. کشاورز لقمان، برارزاده حمید، ملاجعفریابولفضل(1393)، تعیین عوامل پیش بینی كننده خودكارآمدی شغلی مدیران هیئتهای ورزشیاستان تهران، مطالعات مدیریت ورزشی، 27: 199-218.
29. کشاورز لقمان، فراهانی ابوالفضل، اصغریزهرا (1393). تدوین مدل ارتباطی خودکارآمدی شغلی و هوش سازمانی دروزارت ورزش و جوانان ایران، پژوهشهای کاربردی در مدیریتورزشی، 2 (8): 67-78.
30. فراهانی ابوالفضل، کشاورز لقمان، قاسمی حمید، عزیزیان (1393). تدوین مدلارتباطی سرمایه اجتماعی و رضایت شغلی اعضای هیات علمی دانشکده های تربیت بدنیایران، مطالعات مدیریت ورزشی ، پذیرش نهایی
31. کشاورز لقمان، غیاثوند ندا (1393). رابطه استرسسازمانی و عملكرد اعضای تیم ملی تكواندوی بانوان ایران در رویدادهای بین المللی، نشریه مدیریت و توسعه ورزش، 1(4): 135-148
32. شعبانی بهار غلامرضا، حسینی حیدر، فراهانی ابوالفضل، کشاورزلقمان (1394). بررسی میزان سلامت سازمانی در وزارت ورزش و جوانانبر اساس الگوی هوی و فیلدمن، پژوهش های فیزیولوژی و مدیریت در ورزش،
33. کشاورز، لقمان؛ خواجه پور سوق،پروانه (1392). تدوین مدل ارتباطی هوش چندگانه و هوش سازمانی در ادارة کل ورزش و جوانان استان کهگیلویه و بویراحمد،رویکردهای نوین در مدیریت ورزشی، 1(3): 75-86
34. کشاورز لقمان (1392) تحلیل عوامل موثر بر موفقیتهیئت تکواندو استان تهران، نشریه علمی پژوهشی مطالعات مدیریت ورزشی، پذیرش نهایی، (ISC)
35. کشاورز لقمان، ابولفضل، فراهانی؛ قمی،امید(1392). بررسی كیفیت خدمات باشگاه¬هایورزشی بر مبنای مدل سروكوال: (مطالعه موردی باشگاههایورزشی شهر تهران). نشریه علمی پژوهشی مطالعات مدیریت ورزشی، پذیرش نهایی، (ISC)
36. کشاورز لقمان، ابولفضل، فراهانی؛ کاوه پور،امیر(1392). تحلیل عاملی موانع توسعه ورزش همگانی در شركت خودرو سازی سای، مطالعاتمدیریت ورزشی، پژوهشکده تربیت بدنی وزارت علوم، پذیرش نهایی، (ISC )
37. کشاورز لقمان، ابولفضل، فراهانی؛ اطهره جهانشاهی(1392). ارتباط فرهنگ سازمانی و هوش سازمانی در اداره کل ورزش و جوانان استانکرمان، مطالعات مدیریت ورزشی، پژوهشکده تربیت بدنی وزارت علوم، پذیرش نهایی، (ISC)
38. کشاورز لقمان، جلالی فراهانی، انصاری (1392). مقایسهنگرش دانشآموزان و معلمین سایر دروس نسبت به معلمین تربیت بدنی در مقطع متوسطه بندرعباس، پژوهشهای کاربردی در مدیریت ورزشی، شماره6،
39. کشاورز لقمان، سرخوش سمیرا(1392)بررسی ارتباطخودکارآمدی شغلی مدیران و تعهد سازمانی کارکنان با رضایت مشتریان اداره کل ورزش وجوانان استان کرمان، پژوهشهای کاربردی در مدیریت ورزشی، شماره 4، صص11-19.
40. فراهانی ابولفضل، اقایاری، آذر؛ کشاورز لقمان، روحی، ایران(1392). بررسی شیوع ناهنجاری¬هایستون فقرات و ارتباط آن با عادت استراحتی از لحاظ ویژگیهایآنتروپومتریكی و ارگونومیكی كودكان كم توان ذهنی آموزش پذیر استان كردستان، نشریهعلمی – پژوهشی فصلنامه ایرانیكودكان استثنایی، 47(1): 59-68.
41. کشاورز لقمان، حمیدی مهرزاد، گودرزی محمود، سجادیسید نصراله(1392) تبیین مدل پیاده سازی استراتژیهای كمیته ملی المپیك با روشارزیابی متوازن، دو فصلنامه مدیریت ورزشی و رفتار حرکتی، 9(18): 15-42.
42. کشاورز لقمان(1391) تدوین مدل ارتباطی بین هوشهیجانی مدیران و تعهد سازمانی كاركنان سازمان ورزش شهرداری تهران، پژوهشهایمدیریت ورزشی وعلوم حركتی، دانشگاه بوعلی همدان،2(4) 57-47. (ISC )
43. کشاورز لقمان، روزبهانی محبوبه(1391) بررسی ارتباطبین پیشرفت تحصیلی دانشآموزان دختر با علائم روحی توام با سندرم پیش از قاعدگی وورزش صبحگاهی، مطالعات مدیریت ورزشی، پژوهشکده تربیت بدنی وزارت علوم، ،(ISC)
44. کشاورز لقمان، علیدوست قهفرخی ابراهیم، ملاجعفریابولفضل(1391) بررسی تاثیر واگذاری اماكن ورزشی دولتی به بخش خصوصی بر توسعه ورزشاستان تهران ، پژوهشهای فیزیولوزی ومدیریتدر ورزش،شماره،12 زمستان، 37-49
45. کشاورز لقمان، آزادواری سمیرا(1392)تبیین مدلارتباطی هوش هیجانی و سبک رهبری مدیران سازمانهای متولی ورزش همگانی، نشریهورزش همگانی، شماره 2
46. کشاورز لقمان، حمیدی مهرزاد، گودرزی محمود، سجادیسید نصراله (1390)، تدوین نقشه راهبردی و اهداف کمیته ملی المپیک با رویکرد کارتامتیازی متوازن نشریه علمی –پژوهشی المپیک، شماره 1 پیاپی 53، صص7-23 (ISC)
47. فراهانی ابولفضل، کشاورز لقمان، جدیدیان سمیه (1390)، تاثیر ورزش صبحگاهی بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان دختر راهنمایی شهرستانسبزوار، پژوهشهای مدیریت ورزشی وعلوم حركتی، دانشگاه بوعلی همدان، شمارهیک،صص 15-26. (ISC)
48. کشاورزلقمان، حمیدی مهرزاد، سجادی سید نصراله، گودرزی محمود(1390)، تدوین نظامارزیابی عملکرد کمیته ملی المپیک با رویکرد کارت امتیازی متوازن، پژوهش در علومورزش، 83-98. (ISC)
49. پورسلطانی حسین، کشاورز لقمان، پاک نهادی مهدی (1390)، تعیین سبکهایرهبری تحولگرا و عملگرای کارشناسان مسئول تربیتبدنی آموزشگاههای استان فارس، پیک نور،
50. فراهانی ابولفضل، کشاورز لقمان، عباسی محمد رضا، صوفی زادهلیلا، (1390)، مقایسه میزان رضایتدانشجویان تربیت بدنی دانشگاههای تهران و تربیت معلم از کیفیت خدمات آموزشی براساس مدل سروکوال، پژوهشهای فیزیولوژی ومدیریت در ورزش،شماره 5، ، صص100-89.
51. فراهانی ابولفضل، کشاورز لقمان(1382) نقش رسانهها در آموزشدرس تنیس روی میز رشته تربیت بدنی نظام آموزش از راه دور، نشریه علمی – پژوهشی المپیک ، شماره 1و2 پیاپی 23بهار و تابستان ، صص 69-76.
52. کشاورز لقمان(1382) نقش رسانهها در آموزش درس فوتبالرشته تربیت بدنی نظام آموزش از راه دور، نشریه علمی – پژوهشی حرکت ، شماره 16 ، صص 25-37.
مقالات ارائه شده در کنگرهای داخل کشور ( سخنرانی )
1. کشاورز، لقمان (1394). الگوی توسعه ورزش همگانی در فدراسیون های ورزشی، اولین همایشملی ورزش برای همه، دانشگاه علامه طباطبایی،
2. کشاورز، لقمان (1394).ارزیابی عملكرد سازمان های ورزشی با باز خورد 045 درجه، اولینهمایش ملی انجمن مدیریت ورزشی، دانشگاه علامه طباطبایی،
3. کشاورز، لقمان (1394). الگوی ارزیابی مدیریت بازاریابی در سازمان های ورزشی بابازخورد 720 درجه، اولین همایش ملی بازاریابی ورزشی، دانشگاه آزاد اسلامی واحدتهران مرکز.
4. موسوی راد، طاهره؛ کشاورز، لقمان؛محمودی، زهرا (1394)ارتباط بازاریابی درونی با مدیریت تجربه مشتری در فدراسیونفوتبال، اولین همایش ملی بازاریابی ورزشی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز.
5. حسامی، شیما؛ کشاورز، لقمان؛ موسوی راد،طاهره (1394). ارتباط بین كیفیت خدمات و تجربه مشتریان در باشگاههای خصوصی شهرسنندج، اولین همایش ملی انجمن مدیریت ورزشی، دانشگاه علامه طباطبایی،
6. موسوی راد، طاهره؛ کشاورز، لقمان؛کسمایی، زینب(1394).تحلیل رگرسیونی هوش فرهنگی و لذت ادراك شده از فعالیتهای بدنیدر اوقات فرافت معلمان تربیت بدنی، اولینهمایش ملی بازاریابی ورزشی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز.
7. کشاورز، لقمان؛ سرمست، مریم (1394).اولویتبندی موانع جذب حامیان مالی در تیم های والیبال بانوان، اولین همایش ملی بازاریابیورزشی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز.
8. کشاورز، لقمان؛ سرمست، مریم (1394).عوامل تاثیرگذار بر موانع جذ حامیان مالی در تیم های والیبال بانوان ایران، اولینهمایش ملی بازاریابی ورزشی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز.
9. کشاورز لقمان، فراهانی ابولفضل،احمدی عباس (1392). بررسی تاثیر فعالیت های بدنی بر میزان افسردگی و رابطهآن با پیشرفت تحصیلی پسران غیر ورزشکار مقطع متوسطه، اولین همایش ملی کاربردمدیریت ورزشی، دانشگاه پیام نور مرکز گرمسار، 24.
10. کشاورز لقمان، انصاری سید محمد حسین ( 1392). تحلیل نگرش مدیران و دانش آموزان نسبت بهمعلمین تربیت بدنی، ، اولین همایش ملی کاربرد مدیریت ورزشی، دانشگاه پیام نور مرکزگرمسار، 29.
11. فراهانی ابولفضل، کشاورز لقمان، نسرینعزیزیان کهن (1392). مقایسه سرمایه اجتماعی و رضایت شغلی اعضای هیات علمی دانشکدههای تربیت بدنی دولتی و آزاد، اولین همایش ملی کاربرد مدیریت ورزشی، دانشگاهپیام نور مرکز گرمسار، 65.
12. جبارزاده محرم، رضایی صوفی مرتضی، فراهانیابولفضل، علم شهرام، کشاورز لقمان (1391)، ارتباط تعهد سازمانی و مهارتهای كارآفرینی در دبیران تربیتبدنی استان آذربایجان شرقی، همایش ملی كاربرد علوم ورزشی در پیشرفت تربیت بدنی،اصفهان، 1391
13. جبارزاده محرم، رضایی صوفی مرتضی، کشاورزلقمان، نظری رضا(1391)، عوامل موثر بر كاهش خشونت و اوباشگری تماشاچیان درورزش، همایش منطقه ای تربیت بدنی و علوم ورزشی، لاهیجان، 1391
14. کشاورز لقمان(1388)، بررسی علل عدم اجرای برنامههای استراتژیک در سازمانهای ورزشی و ارائهراهکار، کنگره گرامیداشت هفته پژوهش، دانشکده دکتر شریعتی.
15. کشاورز لقمان(1388)، تنوع منابع انسانی در سازمانهای ورزشی، مجموعه سخنرانیهای همایش تخصصیکاربردی مدیریت رفتار سازمانی در ورزش، دانشگاه تهران، صص 19-52.
16. کشاورز لقمان، حمیدی مهرزاد، سجادی سید نصراله، گودرزی محمود(1388)، مقایسه مدل BSC کمیته ملی المپیک با کشورهای منتخب، سومین کنگره ملی مدیریتورزشی، شهرکرد، صص 27-28.
17. کشاورز لقمان، روزبهانی محبوبه، چیتگری وحید(1377)آموزش فناورانه در یاددهی درس تنیس رویمیز، اولین همایش علمی تنیس روی میز، دانشگاه صنعتی امیر کبیر ، ص 33 .
18. کشاورز لقمان(3186) مدیریت برگزاری یونیورسیاد دانشجویی ، همایش علمی مدیریت برگزاریرویدادهای بین المللی در ورزش ، دانشگاه تهران.
19. کشاورز لقمان(1382) آموزش از راه دور با استفاده از رسانه ها گام نوینی در ارائه دروس علمی رشتهتربیت بدنی، اولین همایش توسعه دانشگاه مجازی دانشگاه پیام نور مرکز کاشان، صص15-23 .
20. کشاورز لقمان(1381) کاربرد آموزش از راه دور در تکواندو ، دومین سمینار علمی و فنی توسعه تکواندوایران، دانشگاه تربیت معلم تهران .
21. کشاورز لقمان(1380) تجزیه و تحلیل حرکتی – عضلانی آپ دو لیو چاگیدر ورزش تکواندو و ارائه راه کارهای تقویت آن ، اولین سمینار علمی و فنی توسعهتکواندو ایران دانشگاه تربیت معلم تهران .
مقالات ارائه شده در کنگره های بین المللی داخل و خارج ازکشور(سخنرانی)
1. Keshavarz, L. (2015). Establishing Objectives and StrategyMap for the General Administration of Physical Education at the DistanceEducation Universities in IRAN through Balance Scorecard, FISU ConferenceGwanghu 2015- The Impact of University Sport on the Global Community, Korea.
سوابق تدریس
1. تدریس در مراکز تحصیلات تکمیلی، تهران، ورامین ، شهرری، قشم و گرمسار دانشگاهپیام نور از سال 1381 در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری
2. تدریس در دانشگاه شهید بهشتی در سال تحصیلی 82 -83
3. تدریس در دانشکده دکتر شریعتی از سال 1386 الی 1389
4. تدریس در دانشگاه تهران از سال 1395
5. تدریس در دانشگاه شهید رجایی از سال 1395
6. تدریس در دانشگاه ایوانکی از سال 95
7. تدریس در کارگاه آموزشی مدیریت استراتژیک آکادمی ملی المپیک و پارالمپیک دراسفند 89
8. تدریس در کارگاه های آموزشی متعدد دانشگاه جهاد کشاورزی، هیئت تکواندو استانتهران، حوزه های مختلف استان تهران، دانشگاه پیام نور از سال 1375
9. تدریس دوره مدیریت استراتژیک ویژه مدیران ارشد ورزش کشور عراق، آکادمی ملیالمپیک و پارالمپیک، 1390
10. تدریس دوره مدیریت استراتژیک ویژه مدیراننیروهای مسلح، تربیت بدنی بسیج، 1391
راهنمایی و مشاوره رساله دکتری و پایان نامه کارشناسی ارشد
راهنما
راهنمایی13 رساله دکتری
راهنمایی 94 پایان نامه کارشناسی ارشد
مشاور 15 رساله دکتری
مشاور40 پایان نامه کارشناسی ارشد
دروس تدریس شده در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکتری
الف – دوره دکتری
نظارت و ارزیابی پیشرفته در تربیت بدنی
روش تحقیق در مدیریت ورزشی
برنامه ریزی استراتژیک در سازمانهای ورزشی
مدیریت پیشرفته
ب - کارشناسی ارشد
1. مدیریت و برنامه ریزی در تربیت بدنی
2. مدیریت رویدادها و اوقات فراغت
3. مدیریت رفتار سازمانی در ورزش
4. نظارت و ارزیابی در تربیت بدنی
5. تجزیه و تحلیل آماری پیشرفته
6. زبان تخصصی در تربیت بدنی
7. تئوری های سازمان و مدیریت
8. اصول و مبانی مدیریت در تربیت بدنی
9. سمینار در مدیریت ورزشی
10. پایگاه داده های اطلاعات ورزشی
11. روش تحقیق در مدیریت
12. روش تحقیق پیشرفته در مدیریت
13. سمینار در مدیریت
14. برنامه ریزی استراتژیک
15. سازمانهای پیچیده دیدگاه استراتژیک
16. پروژه
17. مدیریت اموراداری و مالی
ج- کارشناسی
1. مدیریت سازمانهای ورزشی
2. مدیریت و طرز اجرای مسابقات ورزشی
3. سنجش و اندازه گیری در تربیت بدنی
4. سنجش کاربردی در تربیت بدنی
5. آمار در تربیت بدنی
6. اصول و مبانی تربیت بدنی
7. روانی و مبانی در تربیت بدنی
8. حقوق ورزشی
9. سنجش و اندازه گیری
10. تربیت بدنی 1 و 2
11. علم تمرین
12. زبان تخصصی در تربیت بدنی
13. کاربرد رایانه در تربیت بدنی
استاد راهنما رسالهدکتری یا پایان نامه کارشناسی ارشد
1. رسالهدکتری 7 دانشجو
2. پایاننامه کارشناسی ارشد 74 دانشجو
استاد مشاور رسالهدکتری یا پایان نامه کارشناسی ارشد
1. رسالهدکتری 5 دانشجو
2. پایاننامه کارشناسی ارشد 35 دانشجو
تالیف کتاب
1. کشاورز، لقمان؛ گودرزی، مهدی؛ بسطامی،همت الله (1397). آشنایی با سازمانهای ملی و بین المللی ورزشی، انتشارات دانشگاه پیامنور،
2. دانشمندی، حمزه؛ کشاورز، لقمان (1396). روانشناسی مقدماتی در ورزش،انتشارات دانشگاه پیام نور
3. کشاورز لقمان؛ فراهانی ابولفضل (1396).کاربرد SPSS در علوم ورزشیو تربیت بدنی، انتشارات دانشگاه پیام نور،
4. کشاورز لقمان (1396). آمار پیشرفتهدر علوم ورزشی ، انتشارات دانشگاه پیام نور،
5. کشاورز لقمان، فراهانی ابولفضل(1396). روش تحقیق در علوم ورزشی، انتشارات دانشگاه پیام نور،
6.
7. کشاورز لقمان، روزبهانی، محبوبه(1395). آمار توصیفی در علوم ورزشی، انتشارات دانشگاه پیام نور، در حال تالیف.
8. قاسمی، حمید؛ کشاورز، لقمان (1395). ورزش و رسانه، انتشارات حتمی
9. ذکایی، حسین؛ کشاورز، لقمان (1394). مدیریت راهبردی رویدادهای ورزشی، حتمی
10. کشاورز، لقمان؛ علیدوست قهفرخی، ابراهیم؛ خداداد، شعله(1392) .اداره سازمانهای ورزشی، ،انتشارات حتمی
11. اسدی حسن، کشاورز لقمان(1392). پیوندورزش و رسانه ، انتشارات حتمی
12. علیدوست قهفرخی، ابراهیم؛ کشاورز، لقمان؛جلال، کریمی؛ خداداد، شعله؛ تکلی، همیلا؛ میرزازاده، زهرا؛ سیدرضا، موسویگیلانی (1392)مدیریت راهبردی رفتار سازمانی، انتشارات حتمی
13. کشاورز لقمان(1390) آموزش تکواندو( واژهها، اصطلاحات و فنون )ازمبتدی تا پیشرفته)، انتشاراتحتمی، 1390
14. کشاورز لقمان ، فراهانی ابوالفضل (1388) مدیریت سازمان های ورزشی ، انتشارات اندیشه هایحقوقی
15. کشاورز لقمان ، حاتمی حمید (1388) در کلاس معرفت تختی ، انتشارات دانش پژوه
طرح های پژوهشی انجام شده در سطح ملی
1. کشاورز لقمان(1397). طراحیمدل ایجاد امنیت در زمان برگزاری رویدادهای ورزشی ایران برای مقابله با حملاتتروریستی، طرح پژوهشی ملی، دانشگاه پیام نور استان سمنان
2. کشاورز لقمان(1397). طراحی مدلحکمرانی ورزش همگانی ایران، طرح پژوهشی ملی، دانشگاه پیام نوراستان سمنان
3. کشاورز لقمان(1396). طراحی مدلارزیابی اماکن ورزشی، طرح پژوهشی ملی، دانشگاه پیام نوراستان سمنان.
4. کشاورز لقمان(1396). طراحی مدل سواداطلاعاتی، ورزشی و مدیریتی روسای فدراسیونهای ورزشی ایران،طرح پژوهشی ملی، دانشگاه پیام نور استان سمنان.
5. کشاورز لقمان(1395).تدوین مدل جذب سرمایه گذاری در توسعه فضاها واماکن ورزشی شهر تهران، شهرداری تهران
6. کشاورز لقمان(1395).طراحی مدل ارزیابیمدیریت بازاریابی در فدراسیونهای ورزشی ایران، طرح پژوهشیملی، دانشگاه پیام نور استان سمنان.
7. کشاورز لقمان(1395). تدوین مدل توسعه ورزش برای همه درفدراسیون های ورزشی، طرح پژوهشی ملی، دانشگاه پیام نور استانسمنان.
8. کشاورز لقمان(1394). طراحی مدل اجرای اخذ و میزبانیرویدادهای ورزشی بزرگ بین المللی، طرح پژوهشی ملی، دانشگاه پیام نوراستان سمنان.
9. کشاورز لقمان(1394). تدوین مدل ارتباطی هوش فرهنگی و هوشسازمانی هیات های تكواندو استان تهران، طرح پژوهشی ملی، دانشگاه پیام نوراستان سمنان.
10. کشاورز لقمان(1393). تعیین مدل ارتباطی هوش هیجانی و سبكرهبری مدیران سازمان ورزش شهرداری تهران، طرح پژوهشی ملی، دانشگاه پیام نوراستان سمنان.
11. کشاورز لقمان(1393). تحلیل نگرش ذینفعان مدارس نسبت بهمعلمین ورزش، طرح پژوهشی ملی، دانشگاه پیام نور استان سمنان.
12. کشاورز لقمان(1392). تحلیل عوامل موثر بر عملکرد هیئتتکواندو استان تهران، طرح پژوهشی ملی، دانشگاه پیام نور استانسمنان.
13. کشاورز لقمان(1391) تعیین نیمرخ خودکارآمدی مدیران هیئتهایورزشی استان تهران، طرح پژوهشی ملی، دانشگاه پیام نور استان سمنان.
14. کشاورز لقمان(1391) تاثیر سندرم پیش از قاعدگی و ورزشصبحگاهی بر پیشرفت تحصیلی دانشآموزان دختر دوره راهنمایی شهرستان سبزوار، طرحپژوهشی ملی، دانشگاه پیام نور استان سمنان.
15. کشاورز لقمان(1389) بررسی علل موفقیت و ناکامی هیئتهایتکواندو ، طرح پژوهشی ملی فدراسیون تکواندو.
16. کشاورز لقمان(1384)، تاثیر تمرینات پلایومتریک بر سرعتاجرای ضربات پای رایج ورزش تکواندو در تکواندوکاران پسر 17-15 سال، طرح پژوهشی ملی، فدراسیون تکواندو.
17. کشاورز لقمان(1383)،آموزش فناورانه در تکواندو، طرحپژوهشی ملی ، فدراسیون تکواندو.
سوابق ورزشی
1. فعالیت در ورزش تکواندو از سال 59
2. عضو تیم ملی تکواندو از سال 67 الی 75
3. کسب مدال برنز ارتش های جهان در تکواندو در سال 72 در کشور کانادا
4. کسب برنز مسابقات دانشجویان جهان در تکواندو در سال 75 از در کشورها روسیه
5. کسب دو مدال طلا از مسابقات بین المللی(مسابقات بین المللی دهه فجر سال 72 ومسابقات بین المللی بسیج سال 70)
6. کسب مدال نقره مسابقات بین المللی دهه فجر سال 69
7. کسب مدال برنز از تورنمنت بینالمللی کشور بلژیک سال 68
8. مربی تیم های باشگاهی در لیگ های استانی و کشوری ( باشگاه های پیروزی ، روغننباتی پارس قو، دانشگاه پیام نور، سازمان گوشت، آکادمی تکواندو بهمن) و کسب عناوینمختلف کشوری و استانی
9. مربی تیم ملی تکواندو دانشجویان در رقابت های بین المللی دهه فجر 79 و کسبعنوان دومی
10. مربی تیم ملی تکواندو دانشجویان در رقابت هایجهانی دانشجویان در سال 2002 تایوان و کسب عنوان سوم جهانی
11. مربی تیم های منتخب استان تهران در رقابت های کشوری تکواندو و کسب عناوینقهرمانی در سال های متعدد
12. دارای گواهینامه بین المللی مربیگری تکواندو از فدراسیون جهانی تکواندو از سال1376
13. دارای حکم داوری درجه 3 از فدراسیون تکواندواز سال 1372
14. دارای کمربند مشکی دان 7 از مرکز جهانی تکواندو (کوکی وان)
15. کسب 11 مقام قهرمانی، نایب قهرمانی و سوم کشور در رشته تکواندو در رده هایمختلف سنی طی سال های 65 لغایت 75
16. کسب عناوین متعدد قهرمانی در مسابقات تکواندو استان تهران طی سال های 63 الی75
17. قهرمان تکواندو نیروهای مسلح از سال 69 الی 71
18. مدیر و سرمربی تیم تکواندو دانشگاه پیام نور در مسابقات بین المللی فرانسه درسال 81 و کسب مقام نایب قهرمانی
19. سرمربی تیم تکواندو دانشگاه پیام نور در سومین ، چهارمین و پنجمین دوره رقابتهای بین المللی ونکور کانادا و کسبمقام اولی در سه دوره طی سالهای 83 و 84 و 85
20. سر مربی تیم تکواندو دانشگاه پیام نور در هشتمین ونهمین دوره رقابتهای بینالمللی انگلیس و کسب مقام قهرمانی در سال 84 و سال 85
21. مدیر فنی تیم کشتی آزاد دانشگاه پیام نور در مسابقات کاپ طلایی هندوستان و کسبمقام قهرمانی در سال 82
22. سرمربی تیم تکواندو دانشگاه پیام نور از سال 1379 الی 1385 و کسب 8 عنوانقهرمانی در بین تمام دانشگاه های کشور در سال های مزبور
دوره های آموزشی گذارنده شده :
الف- ورزشی
1. فراگیری ورزش تکواندو از سال 59 و اخذ کمربند مشکی دان 7 از فدراسیون جهانیتکواندو در سال 89
2. اخذ گواهینامه مربیگری بین المللی از فدراسیون جهانی تکواندو در سال 76
3. اخذ گواهینامه مربیگری درجه 1 در سال 95
4. اخذ گواهینامه مربیگری درجه 2 در سال 72
5. اخذ گواهینامه مربیگری درجه 3 در سال 70
6. اخذ گواهینامه داوری درجه 3 از فدراسیون تکواندو سال 72
ب- علمی
1. اخذ گواهینامه مدیریت ورزشی از کمیته بین المللی المپیک در سال 83
2. اخذ گواهینامه مدیریت ورزشی از یکی از دانشگاههای معتبر انگلیس در سال 1386
3. شرکت در کارگاه تخصصی نظارت و ارزشیابی فعالیتهای ورزشی سال 81 دانشگاههرمزگان
4. شرکت در کارگاه تخصصی ( آشنایی با فعالیت های تربیت بدنی و اوقات فراغت دانشگاهها ) دانشگاه تربیت مدرس
5. شرکت در کارگاه تخصصی فناوری اطلاعات در سال 83 دانشگاه تربیت مدرس
6. شرکت در کارگاه تخصصی برنامه ریزی ورزشی دانشگاهها ( فوق برنامه ) دانشگاهبوعلی سینای همدان
7. شرکت در دوره کامپیوتر OFFICE 2000 سال 79 ، دانشگاه خواجهنصیر الدین طوسی
8. شرکت در دوره کامپیوتر ، اینترنت ، پاورپوینت ، ویندوز 95 مقدماتی و پیشرفته ،ویندوز 98 ، دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی در سال 79
9. شرکت در دوره لیزرل، سال 1390، جهاد دانشگاهی دانشگاه صنعتی شریف
10. شرکت در کارگاه تولید محتوی، 1390، دانشگاه پیام نور استان تهران
پیرو تصمیم دفتر محترم آموزش عالی غیر دولتی وزارت عتف مبنی بر انتقال پرونده های آموزشی مؤسسه غیر انتفاعی منحل شده علم گستر مهاجران به دانشگاه غیرانتفاعی ایوان كی به استحضار می رساند، از تاریخ ۱۳۹۷/۱۰/۱۰ کلیه امور آموزشی از جمله صدور و تحویل دانشنامه، ریز نمرات، تأییدیه تحصیلی و... توسط واحد فارغ التحصیلان دانشگاه ایوان کی انجام خواهد پذیرفت. برای راحتی کار علاوه بر ایجاد کانال تلگرامی، روزهای دوشنبه هر هفته مخصوص تماس های تلفنی فارغ التحصیلان آن موسسه در نظر گرفته شده است.
راههای ارتباطی برای کسب اطلاعات بیشتر:
زمان برگزاری آزمون تستی رشته های بخش معارفی (کتبی): دوشنبه 6 اسفند ماه 97
اطلاعات بیشتر در پوستر فراخوان در پیوست قابل مشاهده است.
پیرو تصمیم دفتر محترم آموزش عالی غیر دولتی وزارت عتف مبنی بر انتقال پرونده های آموزشی مؤسسه غیر انتفاعی منحل شده علم گستر مهاجران به دانشگاه غیرانتفاعی ایوان كی به استحضار می رساند، از تاریخ ۱۳۹۷/۱۰/۱۰ کلیه امور آموزشی از جمله صدور و تحویل دانشنامه، ریز نمرات، تأییدیه تحصیلی و... توسط واحد فارغ التحصیلان دانشگاه ایوان کی انجام خواهد پذیرفت. برای راحتی کار علاوه بر ایجاد کانال تلگرامی، روزهای دوشنبه هر هفته مخصوص تماس های تلفنی فارغ التحصیلان آن موسسه در نظر گرفته شده است. پیرو تصمیم دفتر محترم آموزش عالی غیر دولتی وزارت عتف مبنی بر انتقال پرونده های آموزشی مؤسسه غیر انتفاعی منحل شده علم گستر مهاجران به دانشگاه غیرانتفاعی ایوان كی به استحضار می رساند، از تاریخ ۱۳۹۷/۱۰/۱۰ کلیه امور آموزشی از جمله صدور و تحویل دانشنامه، ریز نمرات، تأییدیه تحصیلی و... توسط واحد فارغ التحصیلان دانشگاه ایوان کی انجام خواهد پذیرفت. برای راحتی کار علاوه بر ایجاد کانال تلگرامی، روزهای دوشنبه هر هفته مخصوص تماس های تلفنی فارغ التحصیلان آن موسسه در نظر گرفته شده است. پیرو تصمیم دفتر محترم آموزش عالی غیر دولتی وزارت عتف مبنی بر انتقال پرونده های آموزشی مؤسسه غیر انتفاعی منحل شده علم گستر مهاجران به دانشگاه غیرانتفاعی ایوان كی به استحضار می رساند، از تاریخ ۱۳۹۷/۱۰/۱۰ کلیه امور آموزشی از جمله صدور و تحویل دانشنامه، ریز نمرات، تأییدیه تحصیلی و... توسط واحد فارغ التحصیلان دانشگاه ایوان کی انجام خواهد پذیرفت. برای راحتی کار علاوه بر ایجاد کانال تلگرامی، روزهای دوشنبه هر هفته مخصوص تماس های تلفنی فارغ التحصیلان آن موسسه در نظر گرفته شده است.